Valóban... és szomorú..
De elmúlt 40 évtizedben én ezt látom hallom:
Nem sikerült a vizsgám, ...nem adtál elég pénzt...
Azért mert vkinek van jogsija még nem biztos h. tud vezetni, illetve nem biztos h. alkalmas rá. Sokan belátják és inkább nem vezetnek.
Ez olyan mint a szülőnek lenni... nem mindenki alkalmas arra sem, de még a tanári pálya is ilyen.
Ezekre születni kell.
Meg én kérek elnézést, vannak pasik akik vagánykodnak. Én is ültem már ilyennek mellett.
Volt kollégám fordul a szokásos bevett vagány ívelt kanyarral, Csepel Rákóczi útra ha jól tudom... az a neve.
Gyomja a gáz, jön oldalról a fickó, majdnem belénk.
Kérdeztem mivel nekem nincs jogsim kinek volt elsőbbsége, nem nekünk, mai napig azt mondja a fickó lámpája nem világított nem látta.
Egyébként nem, de mivel az egy kereszteződés és Bp. elég világos volt ahhoz, hogy ha én láttam h. jön akkor neki is kellett volna.
Megijedtem...
Ennél jobban már csak akkor... amikor tavaly Bp. Baross meci kicsit lejjebb lévő zebra, átvált zöldre de ez egy olyan lámpa nem érsz át, már piros. ...és nem csak én nem érek át...
Egyik autó áll, a másik szintén amelyik nagyobb autó volt és takarta a harmadikat akit én nem láttam, és ő sem láthatott. Zebra harmadánál ha nincs jó reflexe és satu, akkor bakfity.
Mondtam bocsi, én vagyok a hibás, zöldön indultam el, nem érek át..
DE mint kiderült álló autót nem előzünk...

" alt="

">
...és hányszor van az h. álló autó mögött kikanyarodik?
Meg gyalogosok is egy piroson elindul megy a többi...
A "kedvencem" sorompó le és átmegy motorral mert ki tudja kerülni... gyalog... kisebb autóval, legfurább: ....rokkantkocsival...!!!!

" alt="

"> úgy meg büntetném életbe nem fizetné ki.
Meg mindenki siet... Hova a fenébe siet mindenki, miért van mindig mindenki késésben... ? Nem értem én ezt.