Hali!
Képzeéjétek voltam Én is a Pólusba! Választék 0 !
És ráadásul ki is akartak velem ...aszni!
Beakarták nekem magyarázni hogy egy termékre csak egy kupont válthatok be!
Nagy vita után kiderült hogy nem voltak elég informáltak a szabályzattal kapcsolatban!
Majd megkérdezték nekik ebből mi a haszon??
Hát Én mondjam meg?
Hihetetlen!!!!!!
Valahova jelenteni fogom a dolgot!!!!!!!!!!!!

Ditke, jól szorítottunk

Paint!
Irtam neked!
Szólj ha nem kaptad meg!
Az Árkád egy nagy 0, semmi választék...

lászló átküldtem...

ÁRKÁDBAN VOLT . Egy pár sorral előbb kezdtem írni a beszámolót csak páran hozzászoltak a témához,ezért tünik esetleg furcsának a beírásom.
Az ilyen márkásabb boltokban az XXL-es méret is olyan mint máshol az L-es. Gondolom anyag sporolás.....vagy ott külföldön ilyen kicsik az emberek, mindenki szép karcsú, nem eszik csokit, és kp-ért vesz ilyen drága dolgokat.

Ez hol volt? Melyik üzlet? Az üziket meg kellett mutatni, meg a személyit?

Nyugatiban nem.
ott az XXL-ES méret sem volt jó a páromra(ÉS MÉG MEG SEM ETTÜK A CSOKIKAT ,MI LESZ KÉSŐBB),így magamnak választottam 2 db pulóvert és egy db pólót amik összesen 23470 ft-ba kerültek.volt 22000-ért utalványunk és így még fizettünk rájuk 1500 ft-ot( a 30 ft-ot önmaguktól megtartották borravalónak) azt mondta a párom mivel ilyen macerás a beváltás,fenékbebillent,ha még egy csokipapírt be merek küldeni. akódokat külön lapra kiírtuk,majd a telefonokba meg kellett mutatni a nyerő SMS-eket ,leírták egy papírra,leellenőrizték számítógépen,egyenként alá kellett írni,személyit bemutatni, személyiszámot kiírták....
László
Nem kaptam meg!!!

lászló írtam, mindjárt küldöm csak előbb közért oxi?
a párommal előszőr a pólus center vadon ruházatában voltunk ,na ott tényleg nullával egyenlő a választék. mutatott kb. 8 megmaradt pólót,ami akkor jött volna rám amikor 7 éves voltam .párom meg is jegyezte az eladónak,hogy ezek nem női holmik max. lánykák. majd elhúzta a függönyt és mutatta,hogy kaptak még pár cuccot ,de azokat még ki sem bontotta. majd elkezdett párat megmutatni,de azok olyanok voltak,hogy mondtuk neki ne is bontogasson tovább,majd ajánlotta az ÁRkádokat,ami ehhez képest kánaán volt .
Betti! már válaszoltam!!!
László írtam!

Most írtam vissza!!!

gabi, lászló írtam nektek.....
Az a baj a zoknival, hogy őszi-téli így nekem nem engedték, hogy vegyek az utalványból. Sőt még táskát sem.(kifutó modell)

Cípőt sem lehet venni, mert az nem Fundango.....Mindez a Westendben. Az Árkádban 0 a választék. Ott sem lehetet venni sem zoknit, sem táskát, sőt cípőt sem. Legközelebb a Mammutba megyek. A Westendben már elegük van az utalványosokból......

Ma voltam levásárolni a kódjaimat a debreceni Dockyardban, gyorsan ment, bár kicsit morcosak voltak amiért zárás előtt mentem. Egy fehér-narancssárga dzeki lett a nyereményem

Szeretnék meg a barátomnak is egyet, meg még egy kéket magamnak. Húúú, ha összejönne...
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások