Wasd, nem. Ennél csak az lenne a szebb, ha azok az emberek, akik ide, erre a lapra járnak infokat szerezni, itt csereberélnek, nem jelentgetnék fel (be) egymást, még akkor sem, ha esetleg több nyereménytárgyat nyer a másik, mint ők... A madár sem szarik a saját fészkébe - kár, hogy eme állat különb néhányunknál...
Mi, emverek, meg már csk ilyenek vagyunk - ha lehet, megszerezzük, amire lehetőség van. Elképzelhető, hogy azért, mert el szeretnénk ajándékozni egy rászoruló rokonunknak - akiből történetesen több is lehet - de lehet, hogy megesszük. Ez van. Az ember ilyen. Jártál már a Ligetben, vagy akárhol olyan rendezvényen, ahol valamit osztogatnak? Az emberek ölik egymást, egy nyamvadt lufiért is, akár - hogy több legyen.
Miért ne akarna valaki telefinból is többet, főleg, ha "ölni" sem kell érte, legfeljebb leleményesnek lenni.
Független attól, hogy kiosztják-e az ominózus telefonokat (nagyon remélem, és bízom benne, hogy IGEN), ez a játék nagy csalódás volt nekem a Fórum közösségében. S ezzel szerintem nem csak én vagyok így.
Felhívom a figyelmet, hogy én mindigis saját nevemen szóltam hozzá, s nem is értem, egyesek miért szégyenlik a hozzászólásaikat

(ld. sok új, mail nélküli hozzászólás) - tán ők maguk sem értenek egyet saját hozzászólásukkal, hogy nem merik felvállalni azt???