Mindjárt itt az október és októberben még nem nyertem semmit.

" alt="

">
3 kicsi kevés, 3 nagy elmegy....
3 kicsi v. 3 nagy?

" alt="

">
sada legyen úgy!

" alt="

">
sada
Igazad van, karácsony előtt rengeteg nyereményjáték szokott lenni. Én 50 kisebb-nagyobb nyereménynél tartok, de a szokásos éves "nagy nyereményem", 100 EFt, még sehol.
Rossz a hozzáállás!
Mit siránkozol előre olyanon, ami még meg sem történt?
Szerintem pedig az év negyede még hátra van tele nyereménnyel!
sada hamar itt lesz

" alt="

"> Ettől tartok...
Hol van még az év vége????

" alt="

">
Ebben az évben eddig három nyereményem volt. Ebből egy kicsit nagyobb. Hát remélem jövőre jobb idők elé nézek....
goldwoman Hozzászólás - 2008. szeptember 28. :: 06:54
nekem se sikerült
Wygh Hozzászólás - 2008. szeptember 28. :: 06:47
Nem nyertünka disney on ice-re jegyet...
Már nem tudom hányadik játékuk volt, de még sohasem sikerült!
Szerintem a Piroskához még a 100 beküldés is kevés, de persze lehet egyel is nyerni. Én nem is játszom vele, mi Yo szörpöt iszunk, ha néha veszek egyáltalán.

" alt="

">
A Piroskával én is így jártam. Most már Pölöskei szörpök vannak itthon... Ez is finom, literes létére olcsóbb is a Piroskánál, és remélhetőleg ezzel is lesz játék valamikor.

" alt="

">
Piroska - nagyon sokan küldhettek be, igaz nagyon sokáig is tartott. Azt hittem 25 beküldésből csak lesz valami, de nem. Már gyűjtöm a következő évire.
Piroska sok-sok-ból semmi

" alt="

"> Pedig úgy éreztem, hogy ennyiből lesz valami... Csak híztunk és a fogaink romlottak

" alt="

">
A bögregyűjteményemben nem lesz maggi bögre.

" alt="

">
Ebben az évben? Én még soha életemben nem nyertem wellnesst, pedig volt már néhány év

" alt="

">
Roni74
Még én sem

" alt="

"> Bár ebben az évben a horoszkópom meg sem említi a nyereményjátékot, szerencsejátékot

" alt="

">
lassan vége van az évnek és még nem nyertem wellnesst

" alt="

">
KAISER: 9:0!, ÉS ELFOGYOTT A MUNICIÓM, HOLNAP MÉG ÚJRA VESZEK! HOLNAP ESTIG NEM VESZÉLYEZTETLEK, NYERJETEK !!!
AZTÁN ÉN JÖVÖK!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások