sada hamar itt lesz

" alt="

"> Ettől tartok...
Hol van még az év vége????

" alt="

">
Ebben az évben eddig három nyereményem volt. Ebből egy kicsit nagyobb. Hát remélem jövőre jobb idők elé nézek....
goldwoman Hozzászólás - 2008. szeptember 28. :: 06:54
nekem se sikerült
Wygh Hozzászólás - 2008. szeptember 28. :: 06:47
Nem nyertünka disney on ice-re jegyet...
Már nem tudom hányadik játékuk volt, de még sohasem sikerült!
Szerintem a Piroskához még a 100 beküldés is kevés, de persze lehet egyel is nyerni. Én nem is játszom vele, mi Yo szörpöt iszunk, ha néha veszek egyáltalán.

" alt="

">
A Piroskával én is így jártam. Most már Pölöskei szörpök vannak itthon... Ez is finom, literes létére olcsóbb is a Piroskánál, és remélhetőleg ezzel is lesz játék valamikor.

" alt="

">
Piroska - nagyon sokan küldhettek be, igaz nagyon sokáig is tartott. Azt hittem 25 beküldésből csak lesz valami, de nem. Már gyűjtöm a következő évire.
Piroska sok-sok-ból semmi

" alt="

"> Pedig úgy éreztem, hogy ennyiből lesz valami... Csak híztunk és a fogaink romlottak

" alt="

">
A bögregyűjteményemben nem lesz maggi bögre.

" alt="

">
Ebben az évben? Én még soha életemben nem nyertem wellnesst, pedig volt már néhány év

" alt="

">
Roni74
Még én sem

" alt="

"> Bár ebben az évben a horoszkópom meg sem említi a nyereményjátékot, szerencsejátékot

" alt="

">
lassan vége van az évnek és még nem nyertem wellnesst

" alt="

">
KAISER: 9:0!, ÉS ELFOGYOTT A MUNICIÓM, HOLNAP MÉG ÚJRA VESZEK! HOLNAP ESTIG NEM VESZÉLYEZTETLEK, NYERJETEK !!!
AZTÁN ÉN JÖVÖK!
azért az 1000 nem olyan kis szám.... főleg, hogy most még döcög is...
Megcsináltam, de honnan tudjam, bekerültem-e az első akárhányba?
lindababa, szerintem ez még nem is olyan rossz átlag.... bár ha megcsináltad a postást, máris nyerhettél

" alt="

">
Már 3 nap eltelt a szeptemberből és még nem nyertem semmit.

" alt="

">
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások