Most nyertem 3madjára és én nem vagyok a listában, mindig másnak a neve szerepel:-((
Picit dühítő
Adventi játék, karácsonyi nyereményjáték 2026
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 154 / 182 oldal |
Most pedig egy George Michaelt és azt sem tárolta. Szuper:-(
Nyertem egy Adagio gold cd-t és nem vagyok a listában 

Már beírtam egy párszor és azthiszem még megfogom ezt tenni a játék folyamán
Hogy akinek felesleges Zeneovi CD-t nyer és elcserélné egy Rod Stewardra
Kérem gondoljon reám
Nagyon szeretném a gyarmekemnek
Folyamatossan kaparok de ezidáig nem jött össze
Hogy akinek felesleges Zeneovi CD-t nyer és elcserélné egy Rod Stewardra
Kérem gondoljon reám
Nagyon szeretném a gyarmekemnek
Folyamatossan kaparok de ezidáig nem jött össze
Ja, és most ettem meg a szülinapi tortám és nagyon finom volt! Este pedig A 3 Testőr musicalre megyek, mert tesómtól azt kaptam szülinapomra. Kell ennél több?
Én írtam, hogy láttam az irigyes angyali üzit. Tényleg szemétség ilyet írni! Akkor ha jól értem, ezek szerint egyszerre dobják ki a nyerő sorsjegyeket és aki kapja, marja. Nagyon jó! Én még soha nem találkoztam három egyforma valamivel angyalkán kívül, de úgy látszik nem is nagy baj. Ugyanis, mire betölti a sorsjegyet, addig hatot lekaparok pl. a prizeen és csak későn érek vissza. Jól gondolom, hogy rossza a taktikám?
Én sem vagyok ideges. Nem érdekel csak egy kicsit bosszantó. Valaki írta, hogy az angyali üzik közöt megjelentek az irígy beírások. Azért sajnálom, hogy ennyire mélyre tudnak sűllyedni az emberek. Lekapartam azt a sz....-os mosogatógépet és nem az enyém lett, de egy picit sem vagyok irígy arra az emberkére aki megnyerte. Azt hiszem, hogy a természetellenes irígységgel "megáldott" embereknek orvoshoz kellene fordulniuk. Vagy legalább bele kellene gondolniuk, hogy egyszer hopp egyszer kopp. Majd nyerünk valami mással mosogatógépet és kész!!!!!!!!!!!!!!!!!! Azért Sógi nekem adhatná az éjjel nyert Póka CD-jét mert azt nagyon szeretném
.
Irígység mentesen gratulálok mindenkinek, aki egyformát kapirgál(t) és nem csak angyali üzit nyer(t)!!!!!!!!!!
.
Irígység mentesen gratulálok mindenkinek, aki egyformát kapirgál(t) és nem csak angyali üzit nyer(t)!!!!!!!!!!
ani2
Veled kábé egyidőben én is lekapartam 3 mosogatógépet, le is mentettem a képernyőt, el is küldtem nekik, de válaszra se méltatnak.
Szerintem ne idegeskedjünk ezen, nem éri meg, majd nyerünk máshol mosogatógépet.
Veled kábé egyidőben én is lekapartam 3 mosogatógépet, le is mentettem a képernyőt, el is küldtem nekik, de válaszra se méltatnak.
Szerintem ne idegeskedjünk ezen, nem éri meg, majd nyerünk máshol mosogatógépet.

Dandi ne legyél dühös én a mosogatógépet kapartam le így. Már kettő levelet írtam nekik, de még egyikre sem válaszoltak!!!!!!!!!!!!
dandi: na ez rohadt bosszantó lehet!
nekem MINDEN 2. sorsjegyem olyan, hogy angyali üzenetet küldhetek.
ezek szerint az ilyet nincs is értelme lekaparni, mert ha 3 egyforma bármi van alatta, az csak bosszúság

nekem MINDEN 2. sorsjegyem olyan, hogy angyali üzenetet küldhetek.
ezek szerint az ilyet nincs is értelme lekaparni, mert ha 3 egyforma bármi van alatta, az csak bosszúság

Tegnap a kishúgom lekapart HÁROM EGYFORMA FEHÉRNEMŰS ALAKOT, és angyali üzenetet nyert... Írtam is nekik, ma beszéltem a kapcsolattartóval is. Természetesen az volt a válasz, hogy sajnáljuk...
Mondtam is, hogy csesszék meg a játékukat és állítsák le, mert angyali üzenetet nyertem vagy százat, és mindig három angyalt kapartam le. De ha három egyforma mást kaparok le, akkor már csak azt kellene megnyernem, nem?
Bocs, de nagyon dühös vagyok! Szerintem, Ti is azok lennétek... :-(
Gratula a nyerteseknek! :-)
Mondtam is, hogy csesszék meg a játékukat és állítsák le, mert angyali üzenetet nyertem vagy százat, és mindig három angyalt kapartam le. De ha három egyforma mást kaparok le, akkor már csak azt kellene megnyernem, nem?
Bocs, de nagyon dühös vagyok! Szerintem, Ti is azok lennétek... :-(
Gratula a nyerteseknek! :-)
belya: akkor én sosem fogok nyerni,mert nem vagyok kitartó! köszi a választ!
iszonyat lassú nekem is 

Nem tudom, hogy tudtok nyerni az advent.hu-n, nekem vagy meg sem nyílik már az első oldal sem, vagy ha mégis, akkor a belépés után nem nyílik meg semmi. Nekem ez nem megy. 

neked is köszi törpi
törpi reggel1/2 7-kor cd 1/2 11-kor egerszalók közte végig kapartam. köszi marycsiga
belya nagy gratu

Gratulálok! kb. mennyi időt szántál ma eddig rá?
sziasztok ma jó napom van nyertem egy cd-t meg egy egerszalókot

Végre nyertem Angyali üzit. A játék első napja óta kapirgálok, de csak ma jött össze.