Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 154 / 9334 oldal |
vagy ledolgozták a hétfőt
Univer fődíj: 1 millió Ft
Csábulj el könnyedén a SIO ZERO-val!
Nyerjen 100.000 Ft értékű magánegészségügyi utalványt, vagy egy okosgyűrűt!
Töltse ki 3 perc alatt kérdőívünket, és máris részt vesz a sorsoláson.
Lehet..
vagy pénteken
vagy pénteken
Gondolom hétfőn még postázzák ?
A Lidl-Milka/Sport/Oreo Lidl kártyát
Progresszív Kft. Mit küld postával?
marcsu13 2024-12-20 :: 13:40
Sziasztok!
Nem tudja véletlenül valaki hogy a Hiperkarma december 29-i koncertjére a földszint 3. sorban mennyibe kerül a jegy?
Előre is köszönöm.
Sziasztok!
Nem tudja véletlenül valaki hogy a Hiperkarma december 29-i koncertjére a földszint 3. sorban mennyibe kerül a jegy?
Előre is köszönöm.
Egy Gillette borotva + penge volt a rokonom csomagjában... de én már nem emlékszem, hogy mi lehetett ez a játék.
" alt="
">
" alt="
">Nekem egy konzolos játék jött meg szeptemberi értesítéssel.
Samidala
nekünk tegnap egy 09.25-én kiértesített tesco utalvány jött meg.
viszont ehhez kapcsolódóan:
ma voltam a tescoban és elköltöttem ezt az utalványt plusz a december elején küldött tesco-vanish játékon nyert utalványt. Meglepődve tapasztaltam, hogy a lejárata 2024. december 31.
Tehát aki nyert pl tesco vanish játékán és megkapta, figyeljen arra, hogy idén el kell költenie, ha ő is ilyet kapott
nekünk tegnap egy 09.25-én kiértesített tesco utalvány jött meg.
viszont ehhez kapcsolódóan:
ma voltam a tescoban és elköltöttem ezt az utalványt plusz a december elején küldött tesco-vanish játékon nyert utalványt. Meglepődve tapasztaltam, hogy a lejárata 2024. december 31.
Tehát aki nyert pl tesco vanish játékán és megkapta, figyeljen arra, hogy idén el kell költenie, ha ő is ilyet kapott
A P&G melyik játék nyereményét küldte most?
Sziasztok!
Kapott már valaki Szentkirályi napi nyereményt?
Kapott már valaki Szentkirályi napi nyereményt?
Így is elég lassú a dolog..de ha sokan sokszor kerdezgettek , a kiküldés
helyett ezzel kell foglalkoznia..de csináljátok
" alt="
">
helyett ezzel kell foglalkoznia..de csináljátok
" alt="
">
Én is várok még, nem arról van szó. De a felsorolt Vanish, Air Wick és a Finish is Human Telexes és 120 naptári nap van írva a szabályzatban.
Lehet hogy régebben is gyakran előfordult, de az utóbbi fél évben pár szervezőcég megvárta akár a 90 napot a nyeremények kiküldésével. Ilyen volt a pl tesco vanish, tesco airwick, Penny Magyar Termék.
Gondoltam úgy is küldik, ezért csak itt kérdezgettem néha, hogy ugye még más is várja...
Gondoltam úgy is küldik, ezért csak itt kérdezgettem néha, hogy ugye még más is várja...
Igen. Ezt heti 2x biztos megkérdezi valaki és ez a válasz, vissza lehet olvasni.
Egyrészt igazuk van, benne van a játékszabályzatban, másrészt viszont nem egy olyan nyereményről van szó, ami ne állna rendelkezésre, hisz csak egy műanyag kártya, fel kell tölteni pénzzel. Hamarabb szabadulnának a "zaklató" játékosoktól, ha kiküldenék mihamarabb.
Egyrészt igazuk van, benne van a játékszabályzatban, másrészt viszont nem egy olyan nyereményről van szó, ami ne állna rendelkezésre, hisz csak egy műanyag kártya, fel kell tölteni pénzzel. Hamarabb szabadulnának a "zaklató" játékosoktól, ha kiküldenék mihamarabb.
Tegnap írtam Lidl/ Finish ügyben, azt válaszolták, hogy a játékszabály szerint 120 napon belül küldik GLS-sel.
Én sem kaptam még meg a Finisht.
Köszönöm kirri
én is várok még Finisht
Sziasztok,
Valaki várja még a Lidl Finish utalványt?
Nekem ma sem jött semmi...
Valaki várja még a Lidl Finish utalványt?
Nekem ma sem jött semmi...