Archivum - Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 154 / 511 oldal |
szóval ha labdát akarok,azt mondta a srác,holnap menjek vissza.)9-kor kezdenek(elvileg),de jó ha ott leszek már 8-ra és nem biztos,hogy énleszek az első....
Galeria
Végülis találkoztam a Henivel
Fodd
Nálunk sem volt rózsás a helyzet.9-re ígérték,10-kr még mindig senki,aztán 11-kor valaki elkezdte pakolni az Interspárban a csokikat,tőlem egtudtam,hogy már itt vannak öltöznek....majd 20 perc múlva megjelent egy srác,aki felállított az üzleten belűl egy kisasztalt,és mondta 10 perc múlva kezdenek.
Pénztárnál állok,csörög a heni,hogy siessek,alig van náluk valami ajándék.
ide 8 labda érkezett,mez egyáltalán nem és nagykéz sem.Többiből is pár darab volt csak,ami éppen elfért egy dobozban.
Nem tudom milyen szervezés ez,de lépnünk kellene
Sokan a falukból is beutaztak a nagy ajándékok reményében,erre csak a nagy meghírdetett időpntban 8 labdát hoznak????
Mi lesz akkor a postázással,mert lesz ám!!!!!!Kinek mennyit?
Végülis találkoztam a Henivel
Fodd
Nálunk sem volt rózsás a helyzet.9-re ígérték,10-kr még mindig senki,aztán 11-kor valaki elkezdte pakolni az Interspárban a csokikat,tőlem egtudtam,hogy már itt vannak öltöznek....majd 20 perc múlva megjelent egy srác,aki felállított az üzleten belűl egy kisasztalt,és mondta 10 perc múlva kezdenek.
Pénztárnál állok,csörög a heni,hogy siessek,alig van náluk valami ajándék.
ide 8 labda érkezett,mez egyáltalán nem és nagykéz sem.Többiből is pár darab volt csak,ami éppen elfért egy dobozban.
Nem tudom milyen szervezés ez,de lépnünk kellene
Sokan a falukból is beutaztak a nagy ajándékok reményében,erre csak a nagy meghírdetett időpntban 8 labdát hoznak????
Mi lesz akkor a postázással,mert lesz ám!!!!!!Kinek mennyit?
Ismét Kinder.. Ma az Árkádban az Intersparban úgy indítottak, hogy mez már nem volt és labda is 10db, ezt az első 3-nak oda is adták. Mire odaértem a sorban (kb12. voltam) már többminden hiányzott! Szomorú 

Na folytatom a negatív tapasztalatokat
Beküldtem a Kindernek két adagnyi Kinder buenot, hogy legyen két labdánk ( egy levélben ment, tehát még el sem tűnhetett az egyik, ha a másikat megkapták ). Hát erre az ő általuk nyomtatott papíron csak 6 vonalkód szerepelt, és egy labda
Köszönöm szépen kedves Kinder Bueno, többet az életben nem veszek ilyen csokit 
Beküldtem a Kindernek két adagnyi Kinder buenot, hogy legyen két labdánk ( egy levélben ment, tehát még el sem tűnhetett az egyik, ha a másikat megkapták ). Hát erre az ő általuk nyomtatott papíron csak 6 vonalkód szerepelt, és egy labda
Köszönöm szépen kedves Kinder Bueno, többet az életben nem veszek ilyen csokit 
Ezeket megírtátok a fogyasztóvédelemnek?
Mindenképpen rossz szervezés, de a vidékiek mégis rosszabbul jártak, csak egyszer jöttek, míg Bp-en csomó helyen, több időben voltak.. És a napi 10-12 labda.. :-(
Első nap negyed órával később értem oda, már nem volt labda, póló is csak 1 db. Másnap fél 9-kor ott voltam,e lvileg 9-kor kezdtek volna, de már 8-kor kiadták az összes nagy cuccot. Csak annyi szerencsém volt, hogy volt egy beküldésem labdára, és azt a srác félre tette nekem, ahogy előző nap megígérte. Ez legalább pozítív volt
Első nap negyed órával később értem oda, már nem volt labda, póló is csak 1 db. Másnap fél 9-kor ott voltam,e lvileg 9-kor kezdtek volna, de már 8-kor kiadták az összes nagy cuccot. Csak annyi szerencsém volt, hogy volt egy beküldésem labdára, és azt a srác félre tette nekem, ahogy előző nap megígérte. Ez legalább pozítív volt
Nem, én körülnéztem 2x, de a szakadó eső miatt inkább az autóban ültem, és onnan figyeltem 

Hugi, Melinda is ott van, nem találkoztatok?
Na, szép
én el sem mentem amikor nálunk volt, kicsit elegem lett a cégből
Na, szép
én el sem mentem amikor nálunk volt, kicsit elegem lett a cégből
Kinderes ajándékokat elvileg ma lehetne átvenni 9-től a tatabányai Intersparnal. Lehetne, mert fél 10-kor sem volt még ott semmi/senki
A honalpjuk sem elérhető
Érdekes szervezés...
A honalpjuk sem elérhető
Érdekes szervezés...Szia Ditke!
Nekem is voltak ilyen negatív tapasztalataim, vannak fura emberek.
Ismeretlen nevűeknek sztem ne válaszolj. Csak kihasználás az egész.
Egyébként én egy tipikusan peches ember vagyok, csak nézem a naponta nyerő embereket a nyertesek-nél és évek óta mondogatom magamnak, hogy egyszer megnyerem a lottó ötöst én is.
-4 év alatt két kisebb nyereményem volt, az egyik egy nyerőpercek uti a napokban.
(bocs ha ez nem ide tartozott,de jól esett leírni)
Nekem is voltak ilyen negatív tapasztalataim, vannak fura emberek.
Ismeretlen nevűeknek sztem ne válaszolj. Csak kihasználás az egész.
Egyébként én egy tipikusan peches ember vagyok, csak nézem a naponta nyerő embereket a nyertesek-nél és évek óta mondogatom magamnak, hogy egyszer megnyerem a lottó ötöst én is.
-4 év alatt két kisebb nyereményem volt, az egyik egy nyerőpercek uti a napokban.
(bocs ha ez nem ide tartozott,de jól esett leírni)
Tegnap nagy levéláradatot kaptam a nyerőpercek "titka" miatt. Igyekeztem mindenkinek válaszolni. Kaptam egy számomra ismeretlentől is mailt hogy mi a módszerem. Néhány órával később kérdőre vonó mail, hogy miért nem válaszolok? Megírtam neki, hogy nem ülök folyton a gép előtt, még csak most olvastam a levelét, stb. és megírtam a módszert is. Este néztem megint, hát jött tőle még egy levél, amiben felháborodva számonkér hogy mi az hogy neki nem írom meg a trükköt, csak ámítok mindenkit a fórumon hogy lehet nyerni meg hogy mindenkinek válaszoltam, szerinte én nem is nyertem csak felcsigázom a népet, stb., stb.,
1., Arról hogy gond van a freemail-lel és esetleg nem kapta meg a levelem arról nem én tehetek. Más is járt már így, sőt cserém is ugrott ebből kifolyólag. De eddig még mindenki megértette és normális hangon megoldottuk.
2., ha esetleg nem írom meg a szisztémámat az is az én dolgom, szerintem akkor sem kérhetne senki számon.
3., nem érek rá egész nap netezni hogy lessem ki mikor kérdez tőlem valamit, de a többiek inkább megköszönték a választ mint hogy nekem ugorjanak
Ekkora pofátlanságon azért felháborodtam és kikérem magamnak!
Ja és a felhábotodott privát mail-emre azóta sem jött válasz
1., Arról hogy gond van a freemail-lel és esetleg nem kapta meg a levelem arról nem én tehetek. Más is járt már így, sőt cserém is ugrott ebből kifolyólag. De eddig még mindenki megértette és normális hangon megoldottuk.
2., ha esetleg nem írom meg a szisztémámat az is az én dolgom, szerintem akkor sem kérhetne senki számon.
3., nem érek rá egész nap netezni hogy lessem ki mikor kérdez tőlem valamit, de a többiek inkább megköszönték a választ mint hogy nekem ugorjanak
Ekkora pofátlanságon azért felháborodtam és kikérem magamnak!
Ja és a felhábotodott privát mail-emre azóta sem jött válasz

Nekem semmi reakció sehonnan az anyuka.hu-val kapcsolatosan...
/az oldalon megtalálható két emailcímre írtam és a fogyasztóvédelem emailcímére/
/az oldalon megtalálható két emailcímre írtam és a fogyasztóvédelem emailcímére/
Valaki kapott már választ az anyuka.hu oldalas reklamációkra?
Van "nyerőpercek" topic!
C2.-es újabb hírek:
Üzemszünet
Kedves felhasználók!
Szolgáltatásunk átmenetelig nem elérhető.
Szerverparkunkon jelenleg nagymértékű rendszerbővítési munkálatokat végzünk, amit - technikai okok miatt - várhatóan hétfőn dél körül tudunk befejezni.
Szives türelmeteket és elnézést kérünk.
Amint műxik ma már majd a mail,mindenkinek válaszolok,addig én is szíves türelmeteket kérem!
Üzemszünet
Kedves felhasználók!
Szolgáltatásunk átmenetelig nem elérhető.
Szerverparkunkon jelenleg nagymértékű rendszerbővítési munkálatokat végzünk, amit - technikai okok miatt - várhatóan hétfőn dél körül tudunk befejezni.
Szives türelmeteket és elnézést kérünk.
Amint műxik ma már majd a mail,mindenkinek válaszolok,addig én is szíves türelmeteket kérem!

sada!
De,van,csak ez a fórumos,csere-berés!
Remélem, holnapra már jó lesz?!
De,van,csak ez a fórumos,csere-berés!
Remélem, holnapra már jó lesz?!
Nincs másik e-mail címed?
C.2 mail:
hétvégén pár órára,kac-kac..
2 napra!
Még most se megy a c2 mail, nálam!
Ha,megjavúl mindenkinek válaszolok!
Addig nem tom. megnézni,ki mit írt.
hétvégén pár órára,kac-kac..
2 napra!
Még most se megy a c2 mail, nálam!
Ha,megjavúl mindenkinek válaszolok!
Addig nem tom. megnézni,ki mit írt.
Jav: meg házassági...
Hm....rájuk kattintva sokkal több a pontjuk(szemük) hogy csinálják?
...nekem megvházassági ajánlatom sincs...
Mármint a tictac oldalt olvasva ott alul.
...nekem megvházassági ajánlatom sincs...
Mármint a tictac oldalt olvasva ott alul.