Vágási Feri 2023-06-15 :: 19:55
Bele kellene írni a jsz-ba, hogy a nyertes hozzájárul ahhoz, hogy a nevét (és esetleg a lakóhelyét) nyilvánosságra hozzák ilyen formában:
M. Lőrinc - Felcsút
Akinek nem tetszik az ne játsszon. Ennyi.
Zsuzsa Nr.1. 2023-06-15 :: 18:54
ALDI - Edenred nyereményjáték nyerteslistája iránt érdeklődtem.
Edenred Ügyfélszolgálata ezt írta:
"Egyeztettünk az ALDI-val a nyereményjáték kapcsán, és GDPR okok miatt nem szándékoznak megosztani a nyertesek névsorát nyilvánosan. A nyerteseket már emailben értesítették."
Sziasztok! Johnny x-nek szerintem nagyon igaza van! És valami hasonlót írnék a Lays-nek (és nem a játék lebonyolítójátnak). Pont azért vannak ezek a nyereményjátékok, hogy kellemes élmények kötödjenek a termékhez, de ezzel pont nem azt érik el. Én nem nyertem, pedig szerettem volna egy ilyen labdát, de a fiaim biztos nagyon csalódottak lettek volna, ha kapunk egy mini labdát.
pityesz76
Valószínűleg az elsőt ki tudják dumálni. Talán a másodikat is. De előbb-utóbb hiteltelenné válnak. És a gyártó / forgalmazó helyében idővel elgondolkoznék, hogy mennyire jó az, ha mondjuk a FB-on párszáz negatív komment érkezik arról, hogy egy ekkora cég félrevezeti (kvázi-átveri) a vásárlókat egy országos nyereményjáték nyereményei kapcsán... itt valaki igenis nagyot hibázott!
Írtam, hogy én csak 2 pályázatot küldtem be, de nekem is kerülgetnem kellett a TESCO-ban a Lay's-es hirdetőtáblákat. Meg rengeteg TV-s spotot láttam. Egy ekkora promóció alaphangon is több-10 millió Ft. Ebbe tuti nem fér bele az, hogy a Nagyérdemű legközelebb a versenytárs termékét fogja megvásárolni, mert csalódott a márkában. Ez már baromira nem n x 18e Ft-ról szól!!! (De persze drukkolok mindenkinek, aki a laszti kedvéért vásárolt csipszet, hogy megkapja azt, amit szeretett volna!)
Somersby - minden nyerő időpontos...
Majd bemutatnak egy számlát a k...qdràgànadomalabdát Kf-t től
Rajta a 18xxx Ft os ár , azt a hatóság széttárjs kezeit.
Én pontosan emiatt nem játszom pl. a marspromo idei jégkrémes játékával. A legutóbb (majdnem szó szerint) könyörögni kellett a szervezők felé, hogy tartsák be a saját maguk által kreált játékszabályokat. Ami szerintem önmagában nonszensz. Valószínűleg a rengeteg negatív kritika + visszajelzés miatt küldtek végül pluszban is utalványokat (ha jól emlékszem, nem mindenkinek, csak aki nagyon sokára kapta meg, illetve utólag egyértelműen bizonyítani tudta, hogy figyelmen kívül hagyták a nyertességét...)
Szóval szerintem írjatok a Lay's-nek is! (Hogy ilyen típusú túlárazásos történet ne történjen meg még egyszer!)
Lay's folytatás
18:16kor kaptam e-mailt:
Kedves Játékosunk!
Köszönjük visszajelzést, vizsgáljuk a panaszt! Kéjük szíves türelmét, legkésőbb 06.15.-én tájékoztatni fogjuk, a probléma orvosolásával kapcsolatban.
Elnézést kérünk a kellemetlenségek miatt!
Üdvözlettel,
Lay’s csapat.
Meglátjuk...
fozo.gabi, Vágási Feri
Lay's-hez:
Hát, ez valóban elég pitiánerség a szervezők (Adamsky By Positive Kft.) részéről! Elég kevéssé valószínű, és nem is hiszem, hogy véletlenül írtak rossz irányárat a labdára! Elég lehangoló... ha nyertem volna (nem így történt, csak 2 pályázatom volt), tuti írnék nem csak a szervezők, hanem valami felügyeleti szerv felé is. Hogy érezzék a törődést, illetve kapjanak az agyukhoz, hogy mit lehet, és mit nem... a nyeremények papíron való túlárazása tuti, hogy nem apró malőrnek minősül (az, hogy mi korrekt, vagy elegáns, attól most már tényleg tekintsünk el! Itt nyilvánvalóan úgy csűrték-csavarták a kiírást, hogy vonzóbbnak tűnjön a nyereményjáték).
És a legnagyobb gáz az, hogy hüJének néznek...
Én ezért írtam azt, hogy 5.000,- Ft:
https://www.sportisimo.hu/adidas/ucl-istanbul-min
i/843463/
Az, hogy ők a Decathlonban veszik horror áron az egy dolog...
Lay's folytatás
eleje dettó mint Vágási Ferinek, de én kértem linket, hogy ha már fel van tüntetve az ára, küldjenek már olyat ahol ez igazolható. Válasz:
Kedves Játékosunk!
Csatoljuk: https://www.decathlon.hu/p/mp/adidas/focilabda-uefa-c
hampions-league-istanbul-mini-ball-1-es-meret/_/R-p-
ca7225e9-5e22-4223-a560-7a18808f4eab
Sajnos csak ebben a méretben volt elérhető a labda, nagyon sajnáljuk a félreértést!
válaszom:
Kedves Játékszervezők
Szerintem pár ilyen sajnálom levelet még ki kell majd küldeniük.... Csalódott vagyok, igen és többen azok lesznek. Ez a labda 12.990Ft nem 18. ezer. Legközelebb tudom ajánlani, hogy a nyereménynél érthetően tüntessék fel, hogy ez egy mini labda, máskülönben az emberek joggal számítanak egy normál méretű focilabdára...Egyébként több linket nem tudnak küldeni az ár alátámasztására?
elengedem, de nem érzem fernek

" alt="

">
Tavaly volt egy Adidas játék. Hátizsákot lehetett nyerni. Ha jól emlékszem, 32000 Ft volt megadva értéknek. A legdrágább helyen is 9000 Ft volt. Enyhén túlárazták azt is.
Mostanában gyakran előfordul ilyen. Illetve kifutó termékeket adnak nyereményként.
Gyanítom nem értenek a focilabdákhoz...
+ még ez:
"Még annyit, hogy amennyiben Önök által csak a Mini változat elérhető, akkor nyilván már a jsz megírásakor tudni lehetett, hogy annak az értéke messze nincs 18.000,- Ft."
Léjszék válasza:
"Kedves Játékosunk!
Sajnos a replika labda csak ebben a kivitelben elérhető.
Nagyon sajnáljuk, ha csalódott emiatt, de a játékszabályzatban nincs a méretre specifikáció megadva!
Reméljük, hasznát veszi a „mini” labdának is! 😊
Üdvözlettel,
Lay’s csapat"
A viszontválaszom:
"Kedves Lay's csapat,
valóban nincs megadva méret a jsz-ban, de a hozzávetőleges ár (18.000,- Ft) igen.
Replica létezik Mini, League, Competition változatban is. Ez utóbbinak az ára közelít legjobban a 18.000,- Ft-hoz."
Múlt hónapban a Fővárosi Állatkert nevében akartak átvágni egy FB-os nyereményjáték kapcsán, most szerintem a Coop FB-os játékával ugyanez a helyzet

" alt="

">
Nekik is írtál? Kíváncsi vagyok mit mondanak rá.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások