A durexnél honnan derül ki ,hogy áprilistól jó a blokk? a szabályzatban ilyet nem találok
köszi
Sürgős segítségkérés
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 155 / 892 oldal |
Univer fődíj: 1 millió Ft
Szurkolj együtt a Jameson-nal, és nyerhetsz!
Nyerj páros jegyeket a Chivas Regal online játékában!
Sehol.
Hol tudom megnézni hogy a pár napja feladott ajánlott levél merre jár? Köszönöm.
Nem tud Nekem senki segíteni??(Actimel-el kapcsolatban)
Zsuzsa Nr.1.
Nagyon köszönöm a segítséget, ha hazaérek rögtön kipróbálom.
Nagyon köszönöm a segítséget, ha hazaérek rögtön kipróbálom.
szucsiani Hozzászólás - 2012. április 12. :: 21:46
1. fiókbeállítások
2. biztonság
1. fiókbeállítások
2. biztonság
Segítséget szeretnék kérni olyan kedves fórumostól aki játszik az actimel játékán!
Előre is köszönöm!
Előre is köszönöm!
Samidala, ha olvasod, küldd el légyszi délig a számod mailbe, vagy csörgess meg. Nem pontosítottuk, hogy a Nyugatinál hánykor. 2-és 3 között az sok idő...
" alt="
"> Köszi!
" alt="
">
" alt="
"> Köszi!
" alt="
">
Le kell adnom az új munkáltatómnak a Tb kiskönyvemet, viszont nálam csak az új van. A betelt példányt hol tudom megszerezni? Azt a TB-hez postázzák, ha új könyvet nyitnak? Vagy hol induljak el? A régi munkahelyemen nem maradt.
Az egyik Facebook oldalon nem tudok játszani.
Azt írja ki: Biztonságos böngészés nem támogatott.
Pár héttel ezelőtt semmi gond nem volt vele.
Tudna valaki segíteni, mit kell beállítani?
Előre is köszönöm.
Azt írja ki: Biztonságos böngészés nem támogatott.
Pár héttel ezelőtt semmi gond nem volt vele.
Tudna valaki segíteni, mit kell beállítani?
Előre is köszönöm.
Közben rájöttem köszi...
" alt="
">
" alt="
">http://www.lovesexdurex.hu/apkod
Az új durex oldalon hogy kell feltölteni fotót a blokkról? Én nem látok semmit amire rá lehetne katt...
" alt="
">
" alt="
">Ha van olyan anyuka (apuka) köztetek, aki szívesen segítene egy 3-7 éves gyerek tájékozódási képességéről szóló anonim felmérési lap kitöltésével, nagyon megköszönném. A menyem diplomamunkájához kellene, de nincs elég adata hozzá jelenleg. Előre is köszi, aki segít.
Vaterafurárhoz ért valaki, nem veszik fel a telefont...
Nagyméretű csomaghoz kellene "raklapos" szállítás, de nem engedi megrendelni, mert max. 36 kg lehet. Bár a súly nincs annyi, de térfogatot számol a rendszer és úgy több lenne.
Nagyméretű csomaghoz kellene "raklapos" szállítás, de nem engedi megrendelni, mert max. 36 kg lehet. Bár a súly nincs annyi, de térfogatot számol a rendszer és úgy több lenne.
Esetleg dombóvári fórumos van vagy olyan aki péntekig jár arra? Köszönöm előre is!
Sziasztok! Valaki vett már igénybe vatera futárral való szállítást?
Ha igen segítene kicsit...
" alt="
">
Ha igen segítene kicsit...
" alt="
">Köszi!
szildi
Kérlek, nézz be Facebook-topic ba a szavazással kapcsolatban!
Kérlek, nézz be Facebook-topic ba a szavazással kapcsolatban!
ariel6200
Chrome-al nekem simán bejön!
Chrome-al nekem simán bejön!