Sziasztok !
Ha valaki tudná Kürti Virág e-mail címét, legyen szíves küldje el nekem .
Segítséged előre is köszönöm !!!!!!!!!!!!
Szeretnék segítséget kérni! Ha valaki tud olyan nyereményjátékot, ahol XBOX 360 + Kinectet lehet nyerni, légyszi írjátok meg! A 8 éves kisfiam nagyon vágyik rá, és sajnos szerintem nem sok esélyem van venni neki ilyet. Úgyhogy megpróbálok nyerni, hátha sikerül. Köszike
totpiros@freemail.hu
Keresem

" alt="

">
eresem azt a fórumost, aki a használt bélyeget gyűjti. Összegyűlt egy pár darab, küldeném.
szucsiani
Nagyon szívesen

" alt="

"> Nyugodtan írj, ha segítség kell.
szentesiné
Én nem tudok ilyen kitételről pár napja töltöttem fel márciusi blokkot és elfogadták, máskor sem volt ezzel gond ha előző haviakat töltöttem fel.
A durexnél honnan derül ki ,hogy áprilistól jó a blokk? a szabályzatban ilyet nem találok
köszi
Hol tudom megnézni hogy a pár napja feladott ajánlott levél merre jár? Köszönöm.
Nem tud Nekem senki segíteni??(Actimel-el kapcsolatban)
Zsuzsa Nr.1.
Nagyon köszönöm a segítséget, ha hazaérek rögtön kipróbálom.
szucsiani Hozzászólás - 2012. április 12. :: 21:46
1. fiókbeállítások
2. biztonság
Segítséget szeretnék kérni olyan kedves fórumostól aki játszik az actimel játékán!
Előre is köszönöm!
Samidala, ha olvasod, küldd el légyszi délig a számod mailbe, vagy csörgess meg. Nem pontosítottuk, hogy a Nyugatinál hánykor. 2-és 3 között az sok idő...

" alt="

"> Köszi!

" alt="

">
Le kell adnom az új munkáltatómnak a Tb kiskönyvemet, viszont nálam csak az új van. A betelt példányt hol tudom megszerezni? Azt a TB-hez postázzák, ha új könyvet nyitnak? Vagy hol induljak el? A régi munkahelyemen nem maradt.
Az egyik Facebook oldalon nem tudok játszani.
Azt írja ki: Biztonságos böngészés nem támogatott.
Pár héttel ezelőtt semmi gond nem volt vele.
Tudna valaki segíteni, mit kell beállítani?
Előre is köszönöm.
Közben rájöttem köszi...

" alt="

">
http://www.lovesexdurex.hu/apkod
Az új durex oldalon hogy kell feltölteni fotót a blokkról? Én nem látok semmit amire rá lehetne katt...

" alt="

">
Ha van olyan anyuka (apuka) köztetek, aki szívesen segítene egy 3-7 éves gyerek tájékozódási képességéről szóló anonim felmérési lap kitöltésével, nagyon megköszönném. A menyem diplomamunkájához kellene, de nincs elég adata hozzá jelenleg. Előre is köszi, aki segít.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások