..hat ezt nem tudtam...
Gondolom mert messze van lebegsz egy csőben aminek szárnya van alattad meg 7-8 órán keresztül csak a víz. A halál torkaban vagy egy hajszál híján es csak egy kis pálinka segíthet enyhíteni gondolataid arról... Mi történne ha...
Lehetne kötni egy meleg zoknin kívül még vmi biztosítást is. A postán... 😁
Hogy a fene egye meg ezt a postát... 😁
Miért?
És miért pont Amerikába nem?
Ausztráliába vagy Afrikába lehet?
A postán nem lehet utasbiztosítást kötni Amerikába utazóknak

" alt="

">
(Gondolom páran foglalkoztok biztosítással, dolgoztok postán, akár köthetjük Nálad is. Küldj egy linket. 😉)
Itt van az ősz itt van újra.. 😓 🍁
Igen már látom írtam...

" alt="

">
Paintuci msn- en írtam neked még reggel☺️
Ez csak 1 a sok közül, rég figyelve vannak. Akkor lennének tiszták, ha azonnal látható lenne a nyertes neve. Több napig hetekig gondolják ki a nyertes személyét!
Ritka náluk a fórumos,,,,,
Momentán közöm nincs hozzá, mert nem játszottam.....
De így sem jobb...
Szerintem.
Hiszen olyan nyert aki a hetit is behúzta, pedig abból is csak 2 nyertes volt... Azokat meg sajnálom akinek több próbára egy nyamvadt napi sem jött össze.....
De gratula azoknak akinek bármi is sikerült!
Sziasztok,
eddig csak passzívan követtem az oldalt, de gondolom szólok, hogy a Playmobil fődíj nyertesét átírta a Maxxon

" alt="

">

" alt="

">
Hova írtad nem latom... 😜 Lindabana ird meg priviben csak én gondolok arra vagy jol gondolom...
Én leírtam neki,szerintem egyre gondolunk😁👍
zshajni
Én sem csak a gépi fejfájásra gondoltam,Algopirin ,láz és fájdalomcsillapító /igaz már vényköteles,ha jól tudom / Oxicort meg sérülésre ,anno fürdés közben egy kagylóra rálépnék ?
Paintuci, van egy tippem, de le sem merem írni.

" alt="

">
Eredményhirdetés nov.14 + - pár nap... jöhet a megfejtés akár emailben is...

" alt="

">
Látom Hajni azert csak megerte ez a sok eves barátság ismersz... Kb. ez olyan volt mint amit Pisti mondott most este "mar vártam mikor nyafogsz ezert" 😁 Nem jo ez igy.. Igy ismertek... 😜 Igen ha ott belazasodnank... Rubophen egy nagyon jo gyógyszer...
Saridon is...
Az h. miert ment a nyafi... Ha vki kitalálja kap vmi kisebb ajit. 😜
Le se írom...
Majd nov. 14en... 😖
jojó - oks, nekem is sok gondom van vele de Paint sztem csak felkészül a kintlétre, és nem csak a repülésre fókuszál.

" alt="

">
zshajni ! de megfájdulhat a légnyomás miatt,úgyhogy megelőzés miatt nem árt ,a fül is feszülhet ,aki repült már szerintem találkozott ezzel

" alt="

">
jojó - nem biztos, hogy a gépen számítanak fejfájásra,

" alt="

">
Paintuci 1999-ben vittünk Algopirint ,Oxicortot
Gépen fejfájás ellen rágózni kell !!!

" alt="

">
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások