Nyerőpercek
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 155 / 232 oldal |
A Mammutban a legrugalmasabbak, szerintem a választék is ott a legnagyobb. Tegnap nekünk nem kellet zoknizni az Árkádban, simán ott hagyuk a pár forintot. Nekem csak a telefonba akarták végignézni az sms ekat, de aztán lemondtak róla. (Egyébként a Mammutban vannak 750-ért is zoknik akinek kiegészítésnek kell )
Nincs mit
Nálunk ugyanez a helyzet, nem kizárt, hogy esetleg elkukkantunk azért a WestEndbe is
De ha valaki jár mindkét helyen előbb, akkor ne restellje beírni a tapasztalatait 
Nálunk ugyanez a helyzet, nem kizárt, hogy esetleg elkukkantunk azért a WestEndbe is
De ha valaki jár mindkét helyen előbb, akkor ne restellje beírni a tapasztalatait 
Gondoltam arra is, de a Mammut lenne a legközelebb, na majd kigondoljuk addig
Köszi
Köszi
Szerintem nem rossz, bár mi ajándékba vettünk, saját részre nem volt időm körülnézni. Gondolom, a WestEnd választéka lehet a legnagyobb, de azért itt is lehet válogatni.
ÉS volt választék a Mammutban? Oda akarok majd én is menni

Mammut: rendesek voltak ott is! Nem zavarta őket, ha nem volt teljes az összeg, nem volt kötelező "zoknizni" mellé.
"Az akciók nem vonhatók össze" szlogen ott is érvényes, ez azt jelenti, hogy pl. a 30%-kal olcsóbb cuccokat az utalvánnyal nem az akciós, hanem a teljes árán lehet megvenni. Tehát vásárolni lehet utalvánnyal, de akkor a teljes, eredeti árat veszik figyelembe.
"Az akciók nem vonhatók össze" szlogen ott is érvényes, ez azt jelenti, hogy pl. a 30%-kal olcsóbb cuccokat az utalvánnyal nem az akciós, hanem a teljes árán lehet megvenni. Tehát vásárolni lehet utalvánnyal, de akkor a teljes, eredeti árat veszik figyelembe.
én ma még nem próbálkoztam, de azért szurkolok
Huhhh...azt hiszem mindenkinek válaszoltam:-)
Akinek nem még írhat, hajnalig elérhető vagyok:-)
Akinek bejött a tippem megtenné cserébe hogy holnap 8:30-tól szurkol a vizsgámhoz?

Akinek nem még írhat, hajnalig elérhető vagyok:-)
Akinek bejött a tippem megtenné cserébe hogy holnap 8:30-tól szurkol a vizsgámhoz?

hát a férfiben nem nagyon néztünk szét de szerintem póló amire 500 ft-ot azért rá kell fizetni
4000 Ft-ért lehet valamit venni a Westendbe férfi 50-52-es méretre?
Köszi!
Köszi!
helló
ma voltam beváltani az utalványokat, és sikerült egy rég áhított oldalzsebes nadrágot elhoznom, és a páromnak egy tök jó pólót
sajnos még kabátra nincs keret, de talán jövöhéten még lehet gyűjtögetni
a westendben voltam, nagyon rendesek voltak az eladók!
ma voltam beváltani az utalványokat, és sikerült egy rég áhított oldalzsebes nadrágot elhoznom, és a páromnak egy tök jó pólót
sajnos még kabátra nincs keret, de talán jövöhéten még lehet gyűjtögetni
a westendben voltam, nagyon rendesek voltak az eladók!
nagyon köszi legalább válaszoltatok szomoru vagyok
Elvileg jobb klikk Tulajdonságok, de itt most nem működik...
zsu21
Én megnéztem, de a felugró ablaknak (balatonszelet) nem akarja kiírni a pontos címét, de hátha másnak sikerül megnézni.
Én megnéztem, de a felugró ablaknak (balatonszelet) nem akarja kiírni a pontos címét, de hátha másnak sikerül megnézni.
zsu21
Én olvastam ott is, de nem tudom a megoldást. Hátha jön vki okosabb. Sajnálom.
Én olvastam ott is, de nem tudom a megoldást. Hátha jön vki okosabb. Sajnálom.

sada bocsi hogy ide irom de senki nem reagált rá nem tudnátok nekem a balatonszelet megnyitását teljessen leirni a gépem a belépésnél tovább nem viszi 2 napja elötte ment hátha igy sikerülne még egyszer bocs
Más akciókkal vagy promóciókkal: én azt úgy értelmeztem, hogy tegyük fel, hogy máshonnan nyert Fundangó utalvánnyal nem vonhatom össze az itt nyert 2000 Ft-os kupont. De nem úgy, hogy akciós ruhára nem érvényes. Akkor most akciós ruhát nem vehetek, még akkor sem, ha Fundango a márkajelzése?
Bocs, de benne van a hivatalosban, hogy más akciókkal nem vonható össze. Csak egy mondattal kellett volna tovább olvasni.
Aki részt vesz a játékban, magára nézve kötelezően elfogadja a szabályokat.
Aki részt vesz a játékban, magára nézve kötelezően elfogadja a szabályokat.
Anno amikor én nyertem másfajta ruhautalványt, akkor nekem is azt mondták, hogy akciós ruhára nem lehet felhasználni, de a fogyasztóvédelemnél azt mondták, hogy ezt csak akkor mondhatják, ha rá van írva az utalványra. És mivel nem volt ráírva, ezért nekem lett igazam!
Én most elolvastam a játékszabályzatot, úgyhogy bármilyen Fundango márkajelzésű ruhára be lehet váltani.
Én most elolvastam a játékszabályzatot, úgyhogy bármilyen Fundango márkajelzésű ruhára be lehet váltani.Mire összejön egy két ruhára való ki lesz fosztva az összes bolt
És mind bekeményít hogy csak ezt meg csak azt
És mind bekeményít hogy csak ezt meg csak azt