Aki ma este biztosan ráér és szívesen elmenne a Százkarátos szerelem (színes, magyarul beszélő, francia vígjáték, 95 perc, 2013) című film premier előtti vetítésére jelezze részemre.
Felajánlott belépők: 2 db páros jegy
Időpont: 2014. április 23. szerda, este 8.00 óra
Helyszín: MiMozink Lurdy mozi
Felajánlások
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 155 / 761 oldal |
4 jegy átadó a Csajok bosszúja c. filmre WestEnd 04. 23. 19.00 óra
ez gyors volt, elkelt
Aki el tud menni:
Százkarátos szerelem
2014. április 23. szerda, 20:00, MiMozink Lurdy Ház
Százkarátos szerelem
2014. április 23. szerda, 20:00, MiMozink Lurdy Ház
Elkelt.
" alt="
">
" alt="
">NA, ha valaki még akar/tud menni, itt is lett két átadó jegy a ma esti mozira a Mammutba...
" alt="
">
" alt="
">a ma esti Transzcendens mozijegyek ELKELTEK!
már csak a Mummut moziba szóló 1 db páros jegy van meg a ma esti Transzcendens című filmre
Aki ma este biztosan ráér és szívesen elmenne a Transzcendens (színes, magyarul beszélő, amerikai-kínai-angol sci-fi, 119 perc, 2014) című film premier előtti vetítésére jelezze részemre.
1 db páros jegy - Mi Mozink Lurdy Ház, 2014. április 16. szerda, 19.00 óra
1 db páros jegy - Mammut mozi, 2014. április 16. szerda, 19.00 óra
1 db páros jegy - Mi Mozink Lurdy Ház, 2014. április 16. szerda, 19.00 óra
1 db páros jegy - Mammut mozi, 2014. április 16. szerda, 19.00 óra
BALATONCARD kártyát ami több kedvezményes üdülési lehetőségre érvényes, elküldöm aki kéri
" alt="
">
" alt="
">elkelt
1x2 db jegyAmerika kapitány 2 - A tél katonája A vetítés időpontja: 2014. április 10. csütörtök, 19:00
Nekem is van egy TESCO mobil 500 Ft-os kuponom válaszborítékért vagy budapesti személyes átadással.
jaj, bocsi. április 5-6 án.
Nyertem egy tiszteletjegyet a Lurdy házban febr.5-6án tartandó ásványbörzére. Sajnos nem olvastam el, hogy 1 db. Ha valakinek kell, mert szívesen elmenne, felajánlom. Az első ,aki kéri mail.ben megkapja
" alt="
">
" alt="
">Tesco-mobilos 500ft kupon valakinek? Postaköltségért vagy Pesten,Tatabánya környékén személyesen adom
Fel ajánlom Horvátország, Vir -szigeti nyereményem :
apartmanoktól függően 30-50% kedvezményt biztosítani az előszezonos nyaralások árából!
Árak és apartmanok a www.dalmatapartman.eu oldalon!
Csak akkor írj, ha valóban fel is tudod használni. Ne vedd el mástól a lehetőséget aki el is menne.
apartmanoktól függően 30-50% kedvezményt biztosítani az előszezonos nyaralások árából!
Árak és apartmanok a www.dalmatapartman.eu oldalon!
Csak akkor írj, ha valóban fel is tudod használni. Ne vedd el mástól a lehetőséget aki el is menne.
Ewi kérhetem?
Fa blokk elkelt!
Ma találtam 03.16. blokk Fa tus 250ml /10 pont ,válaszborítékért postázom!