Aldi Kalendárium nyertesek neve hol van kiírva?
Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 155 / 9334 oldal |
Univer fődíj: 1 millió Ft
Csábulj el könnyedén a SIO ZERO-val!
Nyerjen 100.000 Ft értékű magánegészségügyi utalványt, vagy egy okosgyűrűt!
Töltse ki 3 perc alatt kérdőívünket, és máris részt vesz a sorsoláson.
Köszi!
Weber, vevőszolgálat tudja megmondani.
Auchan ajándékkártya egyenleget sehol nem lehet megnézni?
törpi: köszönöm
agi80:tuti nem a végén,mert én több Webnyereményesnél láttam,hogy megérkezett
Sziasztok
orbit játéknál a heti nyertesek megtudták hogy nyertek-e vagy a játék végén értesíti őket a szervező?
orbit játéknál a heti nyertesek megtudták hogy nyertek-e vagy a játék végén értesíti őket a szervező?
hát elég érdekes , általában a Screvo a küldő itt meg az Euronics lesz mi 3 nyereményt nyertünk a barátaimmal, ők ketten ugyanazt nyerték egy gamer billentyűzetet és már megkapták hetekkel ezelőtt de ők is majdnem 3 hét különbséggel
Én még várok. A Mizo nyeremény miatt írtak, hogy azt csak januárban kapjuk meg, de ezt a Mizo előtt 1 hónappal nyertem, szóval így hogy nem írtak, lehet a héten megkapjuk.
Euronics nyereményt vár még valaki?
Szerintem esélytelen. Sacperkábé 4 hónappal kell számolni.
Jó reggelt!
Ebben az évben még várható az Everyday nyeremények kipostázása? Október 21.én kaptam üzit nyertességről. De semmit nem találtam
Ebben az évben még várható az Everyday nyeremények kipostázása? Október 21.én kaptam üzit nyertességről. De semmit nem találtam
Vénember, weber
Orbit:
Egyik verzióval se sikerült beküldeni se gépről se mobilról. fotóval és címmel is próbálkoztam,többféleképpen.
Visszaugrik a beküldéshez és nem csinál semmit,már 2 napja.
Orbit:
Egyik verzióval se sikerült beküldeni se gépről se mobilról. fotóval és címmel is próbálkoztam,többféleképpen.
Visszaugrik a beküldéshez és nem csinál semmit,már 2 napja.
Már látom.
Zalando kód
1 vásárláshoz 1 kód használható fel?
1 vásárláshoz 1 kód használható fel?
Köszi!
Remélem hétfőn megjön
Remélem hétfőn megjön
Igazából én úgy oldom meg, hogy feltöltöm jpegbe (!) az iphonos képet, és átkonvertálom jpegbe (!) (nyugi én sem értem). Működik, az a lényeg.
weber
Legkisebb felbontás (legalacsonyabb képminőség) kiválasztása fotó készítése előtt nem segít??
Legkisebb felbontás (legalacsonyabb képminőség) kiválasztása fotó készítése előtt nem segít??
Ha jól emlékszem a GLS!
a lidl - finish utalványt melyik futárcég hozza/hozta?