agi80
Ha a blokkod megfelel ide, és oda is, természetesen mindkét játékra feltöltheted! Azért ha olyan piszok szerencséd lenne, hogy mindkettő helyen nyersz, és esetleg bekérik az eredeti nyugtát, lehet, hogy végül csak az egyik nyereményt tudod realizálni! Ennek tudatában játssz! (Ha mégis így alakulna, akkor szerintem viszont inkább gyorsan vegyél egy 5-ös lottót is, ne ereszd el Fortuna kezét!

" alt="

">)
Sziasztok
Ha vásárolok powerade sportitalt indulhatok vele a powerade által kiírt nyereményjátékon és az ecofamily powerade játékon is vagy csak egy játékon
Ez a feladó:
ugyfelszolgalat@nyugtalotto.hu
Sorsolás után azonnal, még hétfőn írnak.
De az oldalon is megnézheted, ha belépés után megnyitod a
"Nyugtáim"-at.
Emailban keresnek de q Gmail könnyen lehet a spam be teszi
Sziasztok! A nyugtalotto nyerteseket kiértesítik a regisztrációs email címükön v külön ellenőrizni kell?
Köszi, kincs, hogy beírtad az Oreo-s nyereményed, gratulálok hozzá.

" alt="

">
Powerade-ről van esetleg már valakinek infója?
SZiasztok!
Ha valaki megnyeri a Screvon a Zewával a Dyson porszívót, kérem szóljon, mert akkor nem játszom tovább

" alt="

"> Köszi!
(a jatékszabályzatban az van, hogy előre ki van sorsolva mind az 56 nyeremény időpontja...)
https://www.webnyeremeny.hu/cba-prima-magyar-termek-n
yeremenyjatek
ennél a játéknál a főoldalon szerintem elcsúszhattak a helyi értékek a nyeremények felsorolásánál
bár nem láttam a játékkiírást...
fozo.gabi
Köszönöm szépen a választ.
pieceofluck
én még januárban nyertem, de viszonylag hamar megérkezett az utalást. Talán másfél hét. Gondolom mivel már az utalást várod, meg is adtad az utalási adatokat, tehát nem lehet ez a gond.
Érdeklődnék, hogy aki nyert a Coop-os P&G játékon napit, az megkapta már az utalást?
Köszönöm előre is.
agili, köszönöm a választ. 🙂
Powerade esetén hová írtatok? Egy karton nekünk is bibis.
Én is játszottam vele, de eddig még nem nyertem!
Tudom, már kérdeztem, de mivel még senki sem válaszolt, így ismét rákérdezek:
Oreo-val nyert már valaki?
Köszi előre is. 🙂
Rita21 2025-03-04 :: 11:24
milan74 köszönöm igen megérkezett csak mivel nem hozzám jött és nem kaptam infót így nem tudtam hogy megérkezett . Köszönöm hogy jelezted nekem 😅
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások