Archivum - Postán jött
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 155 / 1052 oldal |
Knorr óra
margo
igaz nem nekem szólt a kérdés de azt mondták hogy aki végképp nem tud értemenni annak elküldik,igaz szerényebb a csomag mint tavaly.
igaz nem nekem szólt a kérdés de azt mondták hogy aki végképp nem tud értemenni annak elküldik,igaz szerényebb a csomag mint tavaly.
2 Knorr óra
Fáreó csomija! Köszike szépen
Barilla mixer
Nagyon klassz!
Fáreó csomija! Köszike szépen
Barilla mixer
Nagyon klassz!

Zsani28!
személyesen vetted át a lolliPop nyereménycsomagot vagy megkaptad Postán?
személyesen vetted át a lolliPop nyereménycsomagot vagy megkaptad Postán?
Fáreó pufi levele
Barilla mixer! Egy hónap után.
Barilla mixer! Egy hónap után.
szalika, örülök neki
Köszi a cserét még egyszer! Majd karácsonykor derül ki,h örül-e a megajándékozott 
Köszi a cserét még egyszer! Majd karácsonykor derül ki,h örül-e a megajándékozott 
mia, a tied is megérkezett és jók is.
köszi!
köszi!2 knorr konyhai óra,érdekes módon mindkettő apuékhoz,pedig csak az egyiket kértem oda,a másik az enyém volt. Kicsit kevertek,de ideért. A táskával is sikerült meglepniük régebben,csak én játszottam érte,mégis kapott a férjem és a hugom is,akik csak a 2. körben játszottak.
Kösz. Erre voltam kiváncsi, akkor az órám hever a postán
HPS.
Kitől jött, milyen cég van a feladó helyére írva?
Hogy érted azt, hogy ki a feladó?
Poca
Ki a feladó a knorr óránál? Köszi
Ki a feladó a knorr óránál? Köszi
2 stopperóra a Knorr SMS játékán.
szalika küldeménye
remélem, az enyémet is megkaptad! kérlek jelezz vissza,h ne idegeskedjek.
remélem, az enyémet is megkaptad! kérlek jelezz vissza,h ne idegeskedjek.Dia: írtam Neked többször de visszapattan a levél állandóan.
Csumika és Ákoo levele. Köszi.
Milka sapka!
Nem egyszerű!!!!
Nem egyszerű!!!!
Szerintem meg azt akarja látni mikor mondom azt, hogy na mostmárelég. De ilyen nem lesz.