Akciós termékek, termék akció
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 155 / 226 oldal |
Milyen milkás ajik voltak? Kinderesek mikor lesznek még?
Paint
kerek korong egy hópehely van rajta
kerek korong egy hópehely van rajta
Papíron adnak egy pontot, vagy akárhányat.
Intersparban még 1500 Ft-nyi Milka várálás után voltak ajándékok.
Intersparban még 1500 Ft-nyi Milka várálás után voltak ajándékok.
...és milyen formában adják a plusz pontot?
Nem tudom, elfelejtettem megkérdezni
" alt="
">
" alt="
">Hugi 71
Na az tök jó, akkor vehettem volna itt is
Jövő héten is lesz?
Na az tök jó, akkor vehettem volna itt is
Jövő héten is lesz?
A tatabányai Intersparban is
" alt="
">
" alt="
">Auchan Budaörs
Hűtött kinder vásárlásakor annyi plusz pontot kapsz, amennyi terméket vásárolsz
" alt="
">
Hűtött kinder vásárlásakor annyi plusz pontot kapsz, amennyi terméket vásárolsz
" alt="
">ezt is érdemes megnézni,most találtam
" alt="
">
http://www.hunguesthotels.com/hu/licit/
" alt="
">
http://www.hunguesthotels.com/hu/licit/
Rossmann ujság:
1db bármely Dove Pro Age termék vagy 1db Dove extra száraz bőrre való testápolo, testápolo vaj vagy kézkrém vásárlása esetén az első 15000 vásárló garantált ajándéka 1db táska /jól néz ki/ és 1db Dove minitermék extra száraz bőrre, melyet a pénztárnál vehet át.
1db bármely Dove Pro Age termék vagy 1db Dove extra száraz bőrre való testápolo, testápolo vaj vagy kézkrém vásárlása esetén az első 15000 vásárló garantált ajándéka 1db táska /jól néz ki/ és 1db Dove minitermék extra száraz bőrre, melyet a pénztárnál vehet át.
Tegnap volt, így valószínű ma is van: Budaörsi Tescoban Dove hostess. 1 db pro Age termék vagy kifejezetten száraz bőrre való termékük vásárlása esetén két nesszeszer közül lehetett választani. Ráadásul a pro age tégelyes testápolót egyet fizet kettőt kap akcióban vettem.
Triumph női alsók 490 Ft és 1 190 Ft akciós áron vásárolhatók, amíg a készlet tart!
A Skála Metróban.
A Skála Metróban.
dm: Valentin-napi parfümvarázs
Vásároljon parfümöt és az illat párját 1 Ft-ért adjuk Önnek!
Spar szuper szombat február 7.-én:
Nestlé gabonapehely(Nesquik,Chocapic,Cini Minis,Cookie Crisp,Cheerios 470-500g) 50% kedvezménnyel
Összes fehérbor 30% kedvezménnyel
Nestlé gabonapehely(Nesquik,Chocapic,Cini Minis,Cookie Crisp,Cheerios 470-500g) 50% kedvezménnyel
Összes fehérbor 30% kedvezménnyel
Ma a Lidl-ben óránként más- más áru olcsóbban kapható. Ugyan nem nyerményjátékos, de akciós.
A Metroban a Nestle gabonapelyhekhez (2x500g -egy dobozban) ajándék (mély, műanyag, igényes) tányér, nyuszis(Nesquick), kutyás (chocapic) farkasos (Cookie crips),) az ára kb. 1800 Ft.
A Dörmi éhes kistacskó a rossmannban 69 Ft február 2-től 8-ig
Profi febr 2-től 15-ig: 10 db kinder tejszelet multipack 699 Ft
DM Január 29.-től:
Vásároljon Pallette de Luxe krémhajfestéket(939Ft)és válasszon magának 1 db.Golf hajbalzsamot mindössze 1 forintért!
Valentin-napi parfümvarázs:
Vásároljon Maybelline Volume szempillaspirált és válasszon magának 1 db. bármilyen színű Maybelline Expert mono szemhéjpúdert mindössze 1 Forintért!
Vásároljon Pallette de Luxe krémhajfestéket(939Ft)és válasszon magának 1 db.Golf hajbalzsamot mindössze 1 forintért!
Valentin-napi parfümvarázs:
Vásároljon Maybelline Volume szempillaspirált és válasszon magának 1 db. bármilyen színű Maybelline Expert mono szemhéjpúdert mindössze 1 Forintért!
Most péntken és szombaton a legtöbb feltöltőkártyás telefon féláron kapható a Vodafonnál. Részletek az üzletekben.