A Tesco - Lay's jsz-ban a napi nyeremény egy 18.000,- Ft-os BL Replica focilabda.
Ezek meg küldtek egy Replica Mini-t, ami 5.000,- Ft...
Hát elmennek a pitschába.
Na, most izent a nagyfiJam, hogy nyert egy hűtőhátizsákot...
Ánbölívöbó'.
Feri lőjj már légyszi egy smile-t néha, ha nyersz... osz jóvan!

" alt="

">
Csak poJén volt...
Arra reflektáltam, hogy azt írtad, hogy mindennel jáczom.
Tehát ezért "álljunk meg egy szóra", mert NEM jáczom mindennel.
Helyesírási versenyt nyertem általánosban, mivel sokat olvastam. Hogy is jött ide a nyelvmester tanár úr? Na de ez már off...
Itt álljunk meg egy szóra, Grétsy tanár Úr is örülne, amint hallaná önt.
https://www.youtube.com/watch?v=-GLRmiccjpY&t=10s
Nem minden játékon jáczom, a Spar - JégkRÉM - Ipanema promót pl. messze elkerültem. UHU, Roku Gin, Royal vodka, SZKREVÓS játékok, OMV - Red Bull detto.
Ha rajtam múlna, lenne minden játékon egy "nem játszom a napi/azonnali nyereményért" gomb, akkor most pl. az unileveres hűtőhátizsáknál rögtön bepipálnám. Nekem nem kell. Nekem csak komoly(abb) esetben jöjjön értesítés. És így a pótnyertesé lenne az a nyeremény, amir nekem abszolút semmi szükségem és a családban sem tudom elajándékozni. Meg a haragosaimnak sem tudom odaadni.
Engem a Kolgét játékon csak és kizárólag a Fődíj érdekelt volna. Nem jött össze, Még a zsebnyomtató sem nagyon kellett volna. Korábban a hesteges csipsz játékon nyertem egyet, egy év múlva tudtam elpasszolni, negyedáron...
Na mind1, kezdődik a Pick meccs!
Vágási Feri, mivel minden létező, és nem létező nyereményjátékon játszol, ha kell a nyeremény, ha nem...ami nyilván engem nem zavar.... így nyilvánvalóan beficcen selfie gyűrű meg egyebek... ezt el kellene fogadni... az ipanema szandit meg kikérem magamnak, le sem szakad rólam nyáron. Imádom!
Én épp azért nem pályáztam fotóval, mert nem vagyok maradéktalanul megelégedve a mosolyommal, vagy legalábbis száz képet kellett volna készítenem, mire egy normális sikerül. 😅
Mondjuk az ilyen közönségszavazós játékokat amúgy sem szeretem, mert úgyis azok gyűjtik a legtöbb szavazatot, akiknek a legtöbb szavazásra kapható ismerősük van, és nem feltétlenül a legjobb kép vagy akármi, ami a szavazás tárgya.
Tegnap vettem a Sparban Pick kenőmájast, most akartam bepáHázni.
Mi van a blokkon??? Gyulai májas.
Nem hiszem el. Margitka félrenyomott a mérlegen.
Pedig biztosan Pick-et vettem, most falatoztam az előbb.
Nyilván az egész falu rá szavazott.
Na mindegy, ez van, ha megnyerte hadd vigye. Én egy nyomorult semmirenemjó szelfi gyűrűt nyertem ezen a játékon. Nem is értem, hogy miért vannak ilyen nyeremények. A másik kedvencem az jégkrémes Ipanema szandál.
Én a napokban kapartam 4 SAJNÁLJUK-at és 10-ből 9 nyeretlen Bukszát... De legalább a SAJNÁLJUK akciós a Pennyben.
A nyeretlen sorsjegybeküldős játékoknál vajon azt dobják be a promóba, amelyekből már kivitték a nagy halakat?
Gratulálok a Colgatepalmolive játék különdíjasának – Kovács Eleknének – a nyereményhez. Külön gratulálok a szervezőnek, hogy a fogkrém promóciójában befogadott olyan képeket is a pályázatra, akinek egyetlen foga sem látszik. Jónéhány nevezőnek nemhogy a foga nem látszik, de még csak nem is mosolyog. "Tölts fel magadról egy mosolygós képet" – szólt a felhívás. Egy szavam sem lenne, ha egy fogvillantós pályázó nyert volna. Többen is voltunk ilyenek a 10 legtöbb szavazatot elérők között...
Mizo kaparós
Úgy olvastam a fórumon, nyerő ips.

" alt="

">
Így elég érdekes, ki se kell osztaniuk az 50 db páros élményt.
Lehet kapargatni, sajnáljuk.

" alt="

"> Én is sajnálom, ez nagy csalódás.
Én már naon kivi vagyok kik azok?

" alt="

">

" alt="

">
Vannak akit játékszervezők cibáltak bíróság elé, mert csaltak.
Nem is kis névről van szó.
De nem én leszek aki kiírja ide kiről van szó.
Tudják itt mások is, csak mindenki hallgat.
Kevered a szezont a fazonnal. Durván összemosol mindent mindennel.
Nyílván ideges vagy, esetleg unatkozol, vagy mittomén...
Nem is értem mire gondolsz pontosan.
Én felvettem a férjem nevét mikor összeházasodtunk. Biztos ferr lenne ha a leánykorin is pörögnék ezerrel. De! Nem teszem.
Ahogy nem is mocskolólódom unos-untalan.
bűnösök, mármint a "csalók", akik eltalálták a nyerő időpontokat

" alt="

">
anyoka
a mentális problémákról esetleg nálad van szó, aki szerint már "bíróságon vannak a búnösök"
Uristen, kik ezek

" alt="

">
Komoly mentális problémáid lehetnek, ha már szép foglalkozások és keresztnevek is bosszantanak....
ilyen túzoltó violák meg vezetéknevüket nem vállaló, férjük neve mögé bújó "ártatlan" M. akárkik / senkik akarnak feljelentgetni?

" alt="

">
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások