Szívesen. Remélem, nyersz is vele
De elárulhatnád nekem, tudatlankának, hogy a kolbászkrém, az mi? Valami készen kapható dolog, vagy a bekevert húsmassza, vagy mi volna? Merthogy ki is próbálnám

QUEENE ÉS MINDENKI AKI SZAVAZOTT A KNORR GAZDAG CSIGÁRA :
NAGYON KÖSZÖNÖM! KRISZTA
Ja, tényleg, akartam szavazni, és csak holnaptól lehet, de a Knorr-on a Gazdag csigát "Utánozhatatlannak" minősítettem

Apropó! Holnaptól lehet szavazni a www.droetker.hu-n (gesztenyés alagút, csokis korongok előnyben!)
Visszatérve még az előző hozzászólásokhoz:
Én igenis imádok játszani, képes vagyok bármilyen csokipapírt összeszedni, sokszor új ízeket ismerek meg, mert esetleg izgat a nyeremény. (Így tértem át másik dzsemre, de nem bánom) Még mindig én vagyok +-ban a beküldött borítékokkal és az elfogyasztott dolgokkal szemben. Értsd: sokkal többet nyertem, mint amennyit ráfordítottam. És ha öt évig nem nyerek ,még akkor sem. Vállalom, hogy másik állatfajta vagyok; de szenvedélyes.Szóval Csók kedves gyüjtögetők !!! A többiek csak reménykednek és irígykednek...
Akkor én meg drukkolok nektek, mert én nem pályáztam. Nem szeretem az olajbogyót.
Most a randivonalon próbálom összegyűjtögetni a Kaiser-figurákat, de olyan reménytelenül lassú a netem, hogy asszem, feladom...
Én is itt vagyok, csak ritkán szólok...
Most leginkább az izgat, hogy kiutazik közülünk a Kanári Szigetekre Fragata-ügyben. Tudtok valamit???
Én ráérek januárban...
sada, én itt vagyok
De egyesek tényleg nagyon hallgatnak...
sada, nem a te ötleted volt valamikor, hogy dobjuk össze a Hosszanfriss sarkokat? Nekem nincs olyan sok, nem nagy tejfogyasztó a famíllia, de szívesen bedobom a közösbe a készletem, ha most összegyűjtjük., akkor a két ünnep között, vagy akár még karácsony előtt is beküldhető. Hm? Többiek, mit gondoltok?
Kedves Edina!
Hogy kerültél ide, és miért pont nekünk fejted ki az álláspontodat? Én tisztelem mások véleményét, de ezen a honlapon a hozzám hasonló gyűjtők véleményére, tapasztalataira vagyok kíváncsi. Szerintem az itt fórumozók nem a felső tízezerbe tartoznak, mert ha gazdagok lennének, akkor zsebből kifizetnék a játékokon nyerhető autót, lakást, külföldi utazást és nem várnának a bizonytalan nyereményekre.
A munkám során elég sok szegénnyel találkozom és úgy gondolom, hogy az adómból éppen eléggé támogatom őket. Aki akar, az boldogul akkor is, ha szerény körülmények közül indul, aki meg csak egyik napról a másikra él minden cél nélkül, az nem érdemli meg, hogy segítsek neki.
Szörnyű ez a karácsonyi készülődés: Senki sem ér rá fórumozni.
Vagy beleuntatok az egészbe? Erre gondolni sem merek.

Kedves Edina!
Erről a témáról még elvitatkozgathatunk egy darabig, de meglátásom szerint nem ez a megfelelő fórum.
De ha már provokálsz: ki dönti el, hogy ki a szegény? Szerinted az utcán kolduló alkoholista az? Aki kocsmába hordja, és eldohányozza a családi pótlékot, és a szociális segélyt, az szegény? Aki nem dolgozik, noha lenne rá lehetősége, és alamizsnáért áll sorba, annak adnom kéne?
Nem vagyok gazdag, mint már jeleztem. Nincs autóm, nyaralóm, ami azt illeti, még lakásom sincs. Viszont van két gyerekem. És nem koldulok, hanem dolgozom, hogy eltarthassam őket, és a lehető legtöbbet megadhassam nekik. A nagyobbnak, aki hamarosan gimibe megy, és kitűnő tanuló, és a kisebbnek, aki még csak 7 hónapos, és szinte minden hónapban komplett ruhatárat vásárolok neki, mert -nő.
És bocs, de senki dolgozni nem akaró, trehány, társadalmon élősködő, magát "szegény"-nek tituláló miatt nem fogom a gyerekemtől megtagadni a chips-et, vagy bármi mást.
Ja, és nem vagyok szívtelen, a 6 gyerekét egyedül nevelő apának szívesen adnék, vagy a férj brutalitásának kitett nőkön is megesik a szívem, de ennek semmi köze a chips-vásárlási szokásaimhoz!!!
Sztem ezzel zárjuk le ezt a témát. Nem ide való!
Kedves Queene!
A chipsre szánt pénzt kell a szegényeknek odaadni. Elég 100 Ft is. Tudod sok kicsi sokra megy.
Azért van itt, hogy zrikáljon bennünket, de ahogy látom , már el is hallgatott
Amúgy ez egy érdekes megjegyzés:"a chips árát adtátok volna a szegényeknek".
Adtuk volna, persze, de mi se vagyunk gazdagok (Szóljon, aki mégis az

)
Szia Edina!
Te miért vagy itt?
Edina
Azért eszem a csokit, mert szeretem, mint Gombóc Artúr. Eszem ágában sincs lefogyni, jól érzem magam a bőrömben.
"Mit kezd az ember pl. 20 db chip-tállal?" Ugyanazt, amit kettővel: Használja, ha eltörik, kidobja. Az is csak egy tál.
Mi van, nem sikerült megkaparintanod a 405000 Ft-os extra nyereményt, hogy ilyen ecetes vagy? Nyilván azért bánt, mert nem adhatod oda a szegényeknek....
Már több helyen kifejtettem a véleményemet a gyűjtőszenvedélyetekkel kapcsolatban. Szerintem röhejes. Azért eszitek a Milka csokit, a Boci csokit hogy utána valami akcióban lefogyjatok?
Mit kezd az ember pl. 20 db chip-tállal? A chips árát adtátok volna a szegényeknek!!!!
A Milka szaloncukor isteni finom! Én csak most ettem először - bevallom a nyereményakció hatására - de nagyon megérte. Bárcsak nyernék legalább egy hátizsákot, ami tele van Milkacsokival. Vajon lesz benne szaloncukor is?...
Az is, meg a helyi kereskedők érdektelensége. Vagy lustasága?

queene
Hiába, a Délhús felségterülete, de még a Kometa is inkább szállít oda, gondolom.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások