Csak Én vagyok ilyen béna vagy másnak sem jó az actimel oldal?
Tegnap este be sem jött!
hihi - nem értettem Anett mit szeretnél kubu testkultúrájával kezdeni.

" alt="

">
ne könyvelőt keress, hanem olyat aki kifejezetten termékdíjjal foglalkozik. A könyvelők nem értenek hozzá (tisztelet a kivételnek), még azok sem akik csinálják és azt hiszik tudják mit csinálnak. Nagy lehet a büntetés, ha valamit rosszul csinálsz. Nekem nagyon jó könyvelőm van. Eddig bármit kérdeztünk tőle úgy volt, és voltak bonyolult, összetett dolgok, de majdnem csinált több milliós büntetést a vámosoknál, termékdíjból. Nagyobb lett volna a büntetés, mint az éves bevételünk. !! Nem haszon, BEVÉTEL !! Az utolsó pillanatban találtunk valakit, aki rendbe tette a papírokat, és azt mondta ez az általános, hogy a könyvelők intézik, de nem értenek hozzá.
Van közöttünk aki könyvelőként környezetvédelmi termékdíjjal is foglalkozik?
Szeretnék kérdezni.
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek! A szakdolgozatom témája Kuba társadalomnéprajza és testkultúrája. Így a kérésem az lenne, hogy ha van a környezetetekben valaki, aki Kubából jött, vagy esetleg már járt ott, és hajlandó lenne pár kérdésemre válaszolni (csak interneten keresztül), légyszi keressen meg priviben. Tényleg csak pár kérdést szeretnék feltenni, nem sok időt venne igénybe. Előre is köszönöm!
Keresem Gyárfás Endre: Márkus mester ezer mester című gyermekkönyvét. Minden megoldás érdekel.
sziasztok
ha valaki meg tudná oldani péntek délután vagy szombat délelőtt, hogy a felajánlott élelmiszercsomag a
Monor-Gomba-Bénye- Káva Pánd, vagy a 31 esen Nagykáta-Tápióbicske-Pánd vonalrol eljusson Szászhalombattára(akár rész uton is ) jelentkezzen

" alt="

"> köszönöm
Április 1-én aki megy a Rózsa műv.házba bababörzére árulni...betársulnék mellé mert elfogytak az asztalok! Keress meg légyszi! Köszi!

" alt="

">
Ragoncsa Dora e-mail cimet meg tudna adni Valaki?
Elore is koszonom!

" alt="

">
Orsai Georgina e-mai címét megírná nekem valaki priviben?Köszönöm!
Keresem Pöttyös Panna az iskolában c. könyvet. Megvételre vagy cserélve más tárgyra. Budapesten személyes átvétellel
Valaki megtudná irni a nagy globus ínyenc mártás vonalkódját? köszi
Van köztünk Tesco-s emberke?
Kérdezni szeretnék egy fémvázas csúszdával kapcsolatban, ami most volt akcióban. Emilben jelentkezz léci. Köszi
Szeretnék segítséget kérni. Az unokám az
" Csoszogi az öreg suszter" játszák el és ehhez kellene suszterkötény /régi bőr/ és 140-150 cm magasságra használt öltőnykabát,33-as cipő "nem edző"nem lenne baj ha lestrapált v. lyukas, és szemüveg amiben sima üveg van.Akár pénzért v. kölcsönbe.
nemeths: Electrolux főzőlappal nekem is jó tapasztalataim vannak.
Elektrolux jó,nekem villanytűzhely ,mosógép ,mosogatógép,jól működnek!
SOS! Ért valaki a főzőlapokhoz? Milyet érdemes venni? Van egy 4 lángos gázos, és nemsokára lejár a licit. Nem tudom milyen minőségű lehet. Electrolux
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások