lindababa
most látod igazat szóltál, hogy én még egyszer egy férfival sem fogok szóba állni és örülök annak hogy egyedül vagyok azok után hogy a férjem egy sátáni szadista alak volt aki nem fizikai hanem lelki terrorban tartott, se nőnek, se embernek nem nézett, a válás után 12 évvel még éjjel 3-kor hívogatott telefonon és nem szólt bele, meg akart öletni az ukrán maffiával, a ház miatt, ezért voltam életveszélyben mint írtam. Utána lett egy élettársam, aki élősködött rajtam, hazudozott, meglopott engem és még a kisfiút is a saját fiúnkat is, aki aprópénzekből összerakott 2000 Ft-ot, az apja még azt is ellopta tőle. Két hét múlva lesz a nagyfiam esküvője, ahova csak egy kísérővel vagyok hajlandó elmenni mert ott lesz a volt férjem is, nos ez a kísérő 15 perc alatt vett le 2000 Ft-ra. A férfiakkal így jártam, az az egyet elhiheted hogy én örülök annak hogy egyedül vagyok. Mintha táblát hordanék hogy Hülye! Sajnos vonzom a bajt, a szerencsétlenséget.

" alt="

">
goldwoman
Én magamról tudom, hogy ha az embernek olyan a hangulata, vagy valami baj, bántás éri és szerencsétlennek érzi magát, akkor az is lesz. Olyankor nem sikerül semmi, a házban sorra romlanak el a dolgok, stb. Én nem nagyon hiszek a hókuszpókuszokban, de azt is tapasztalatból tudom, hogy meg kell próbálni a jót észrevenni, pozitívan gondolkodni. Nem mindegy, hogy azon siránkozom, hogy egyedül vagyok, gyerek és férj nélkül, vagy örülök neki, hogy nyugodtan élek, nem kell senkit kiszolgálni. Vagy sajnálkozzam, hogy ha megöregszem, a kutya sem néz majd rám? Vagy arra gondolok, ha lenne is gyerekem, nem biztos, hogy segítene rajtam akkor, vagy egyáltalán, ha akarna, se tudna segíteni, mert meglenne a maga baja. Bocs, nem okoskodni akartam, csak leírni, amit én érzek.
minden elmúlik egyszer, már túltettem magam rajta

" alt="

"> csak azt szeretném tudni, mitől szerencsés az egyik ember és mitől nem a másik?

" alt="

"> De ez költői kérdés volt.

" alt="

"> Mert nekem nem a másik sikere fájt, azt hiszem ez kiviláglott eddig is, hanem az hogy én hiába adok bele apait-anyait, pénzt, munkát nem kímélve és mégis csak arculcsapást kapok, és ezt sorozatban.
Gold, én abszolút megértem mit érzel!!! Én az str8-es játék után éreztem hasonlót, már nincs meg a bizonyítékom (mert kidobtam), de a fórum segítségével több mint 150 kódot szereztem be (meg), úgy hogy venni még 5 (!!!!) db-ot sem vettünk, csak küldtem-küldtem az sms-eket, pedig én még csak nem is a fődíj autóra pályáztam, "csak" egy autópályát szerettem volna a fiaimnak, mert úgy éreztem ez talán kicsit komolyabb, nem gagyi és nem nyúzzák szét kb. 5 perc alatt.... S a 150 beküldésből mindössze 2 (!!!) db ajándékcsomag jött össze.....
Napokig még csak fenézni az oldalra is rosszul esett, főleg ha a nyertesek topic akadt az utamba.....
Jaaaaaaaaaaaaj bocsánat tényleg fájó pontokat találtam el....
Látom h. máshol se fényes az anya lánya kapcsolat...

" alt="

">
Sajnálom...
Nobika ismerős a helyzet.... miután az olajos fűtés a 90es években lezárult az áremelés miatt, otthon apánál a házban sem volt normális fűtés... hol volt hol nem. Ha volt 60 000ft villanyszámla...

" alt="

"> ha nem volt akkor a mosogatórongy megfagyott a konyhában.

" alt="

">
Ekkor már én játszogattam, és a fortuna akkor oda jött ahová nagyon várták...

" alt="

"> ...és egy kis intézkedés és vettem egy kis lakást azért h. könnyű legyen befűteni, de h. sose felejtsem el honnan jöttem... a konyhát nem fűtöm, meg a fürdőszobát sem. Csak a szobát. De azt nagyon.

" alt="

">
...és megfogadtam sosem lakok majd házban ahol egyéni fűtés van, és panelban sem ahol fűtenek amikor akarnak meg olyan áron ahogy akarják.
A konvektort akkor kapcsolom be amikor akarom.
De Nobika hosszú távon ez nem bírható... h. nincs füti.
mert nem volt pénzünk, csak erre!
mindegy, én ezt a háztémát befejeztem, mert nem akarom az összes szennyest itt kiteregetni, amit elmondtam csak a jéghegy csúcsa, legyen elég annyi, hogy voltam én már életveszélyben is a ház miatt, a drágalátos volt férjem által, de már tényleg nem tartozik minden ide. Az hogy valakinek háza van, nem azt jelenti hogy akkor gazdag is, van olyan is, hogy nem lehet egy háztól szabadulni, mert meg van kötve az ember keze. És nem biztos hogy egy nyugdíjból lakást könnyebb fenntartani.
aztán azóta az anyja sem vagyok...
nem örökölte, elváltunk, az apja még mindig él, a zavarosban halászott a török férjével együtt és kierőszakolta hogy ajándékozza neki, hogy milyen fegyverrel, azt inkább nem részletezem, de maffia módszerrel. Én lakom a házban, és enyém minden költség. Mikor meg Isztambulban akart éttermet nyitni, és 10 milliót akart felvetetni velem a házra, és nemet mondtam, mert havi 400 ezret kellett volna fizetnie három évig, ők itt, az étterem Isztambulban, és ha nem fizeti a havi 400 ezret, akkor én mehetek a híd alá.
Amúgy bocsánat.. de tényleg nem akarok senki zsebében turkálni ki h. él.
Az érdekel én nekem jól menjen a sorom, és rosszabb sose legyen már.
Lassan lemerül a lapim, és a vonatállomáson vagyok... így megyek...
Előbbi goldwomannak szólt!
Nobika miért veszel meg egy házat ahol nincs fűtés????
Gondolom megörökölte.... és benne lakik... akkor az ővé... Egyezkedni vele?
De alapjába véve, mind régen a mamám mindig ezt mondta: mindenkinek meg van a maga keresztje, és már azt mondom mindenkinek meg van a saját nyomora... az egyik főnököm egyszer azt mondta mindenki a saját szintjén nyomorog....

" alt="

">
Egyébként bocsánat, semmi luxus környezetben nem élek....mert télen megfagyunk, hiszen nincs fűtésünk!
Mivel én meg pesten laktam ott is születtem rákényszerűltem vidékre, ahol olcsó a ház. (szüleim meghaltak,kiraboltak, betörtek a lakásomba és ott vertek meg)Egyébként ha nem nagy nem kell ám sokat rákölteni....csak az a baj, hogy jól átvertek minket

" alt="

">
pontosan ez az, 22 éve vagyok nyugdíjas, a ház nem luxus, inkább teher, én ráadásul családi okok miatt, mert lányom lenyúlta az apja részét, el sem adhatom.

" alt="

">
Én aszfaltgyerek vagyok nekem jó itt Pesten... nekem nem kell ház azt nehéz fenttartani, mindig költeni kell rá stb...
Paintuci...ha tudnád milyen áron jutottam hozzá, szerintem nem kéne az a lakás!

" alt="

"> És nekem se!
Fortuna nem mindig oda megy ahová kell.... de ha Nektek tető poblémátok van az azt jelenti van házatok... másnak még lakása sincs...

" alt="

">
Ha én ázok én csak szólók a felső szomszédnak, meg a biztosítónak...

" alt="

">
Majd nyertek mással...

" alt="

">
goldwoman, most értelek meg...én ugyan így vagyok! És bocsi, ha másként vélekedtem!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások