marilyn
Hozzászólás - 2008. december 04. :: 22:29
hűha, ilyen is ritkán van:
"Elnézésedet kérjük a Sensodyne nyereményed késői postázásáért, melynek adminisztrációs hiba volt az oka. Nyereményedet 2008-12-05-én postázzuk ajánlva.
Türelmedet nagyon köszönjük!
Engedd meg, hogy várakozásodért megajándékozzunk egy 6hét6kiló – A fogyókúra, és egy Narancsbőrstop című Femina zsebkönyvvel!"
A Tibi maximálisan pozitív eddig. Tegnap én is zárás előtt adtam fel a logókat - igaz a biztonság kedvéért ajánlottan - és ma délután 5 óra körül már fenn voltak a pontjaim és kiválasztottam az ajándékot. Nagyon örülök, hogy ilyen gyorsak voltak, mert így sikerült a fondü, amiből már csak 10 maradt utánam.

" alt="

">
A Tibit én is dicsérni tudom. Tegnap zárás előtt pár perccel adtam fel elsöbbségivel a borítékot és ma délelőtt már fennt is voltak a pontjaim.
Nem nyereményjáték, de talán mégis ideírhatom.
Tegnap rendeltem a DM oldalán asztali naptárakat saját fotókból karácsonyra akciós áron.
Az előbb jött az e-mail, hogy elkészültek és holnap 16 óra után átvehetem a helyi DM-ben.

" alt="

">
Ez ám a gyorsaság.

" alt="

">
Tegnap adtam föl a Tibit és ma már oda is ért, igaz elsőbbségiként a levelem

" alt="

"> Ez nem csak a postának jó pont, de a tibiverzumnak is, mert ma már felkerültek a tibitronjaim, amiket gyorsan le is vásároltam

" alt="

">
Rengeteg telefonálás és imél után ma végre jóváírták a hiányzó 20 pontom a kindernél.Pedig lemondtam róla és ma küldtem megint 20 pontot.
rosszul írtam a címüket
www.gyerekalom.hu
18:14-kor megrendeltem Levi karácsonyi ajándékát a neten a www.gyermekalom.hu oldalról, amit egyből vissza is igazolt a rendszerük
18:59-kor jött tőlük egy levél, hogy holnap küldik a megrendelést és kedden meg kell kapjam
ez aztán a gyorsaság

" alt="

">
Sada, hogyhogy mire mész vele? Licitálj, ha meg nem elég akkor reménykedj a sorsolt ajándékban.
Negatív: mikor írták hogy csak új kód jó ide is, az összes régit kidobtam.

" alt="

">
Feltöltötték a pontjaimat a tictac-ra.
Minden létező vk-omat beküldtem, akár papír dobozról, akár óriás dobozról való volt, akár régi, akár új és mindet elfogadták.
Kérdés, mire megyek vele.
A Tibi tényleg nagyon jól szervezi ezt a játékot. Tegnapelőtt este feladott pontjaimat 40 perce feltöltötték, már levásároltam egy kabátra és mindkettőről küldtem @-ben értesítést.

" alt="

"> Sokan tanulhatnának tőlük.
VárszegiViki
Ma nekem is két boríték után csak egyet akart adni, én mondtam, hogy kettő jár. Kicsit "beszélgettünk" aztán azt mondta, hogy ő nem akar vitatkozni, úgyis van sok kupon, erre adott a 2 mellé még 3-at.

" alt="

">
egyetlen**
azért majd figyelj rájuk, nehogy a karácsonyi zűrzavarban elkeveredjen a pót ajándék... Biztos vmi idi*ta játékos címet kellett ráírnod a borítékra, amiben a blokk, és vki zsebrevágta...
Szeptember elején nyertem a Kaiserrel Schwarzkopt-csomagot, de a nevem nem szerepelt a nyertes-listán. Irtam nekik...most válaszoltak, hogy a borítékomat nem kapták meg

" alt="

"> , de a pótsorsolás után küldenek nekem is csomit!

" alt="

">

" alt="

">
Adri: én csak azért hozom el, mert el akarom cserélni. De nem kell a kutyának se.

" alt="

">
Én már el sem hozom a postáról kiteszem a szorolapokhoz.Amennyi sms-t elhasználtam már rá megvehettem volna a napi nyereményt amit adnak

" alt="

"> Legalább tudnánk hogy tényleg nyer vele valaki de igy.....
ani82: én ma 2 db elsőbbségit adtam fel és kaptam 1 kupont. Szóvátettem hogy akkor kérnék mégegyet. Erre majdnem kioktatott hogy minden vásárlónak 1 db jár. Na nekem se kellett több jól elmagyaráztam neki hogy elolvastam a hivatalost és jobban tenné ha Ő is elolvasná. Valamit motyogott még aztán adott mégegyet.
Neked pozitív, a többi játékos kedvűnek, akik egy-két kupont kapnak vásárlástól függően nem biztos... ez kb ugyanolyan, mint pl. a pennys biztonsági őr amikor valakinek csak úgy odaad vagy 100 nyereményszelvényt... ilyet is hallottam...
bocs, kicsit nyűgös vagyok... így látom a dolgokat...

" alt="

">
a pozitív az jó azért írtam ide
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások