Ingyenes dolgok, vásárláshoz kötött ajándékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 156 / 393 oldal |
Mol kutaknál 2db fél literes Coca-Cola vásárlásakor Cocás mikulás sapka az ajándék!
Cora-ban Dörmi hostessek, 6 dörmit kell venni és lehet pörgetni, társas, dörmi maci, egy újabb dörmi és nem nyert feliratok vannak.
mivin Algida hűtőtáska, mivi hűtőmágnes
mivi-n babanyaklánc
Vegetához szakácskönyv dvd van csomagolva. (Metro újság)
Ingyenesen letölthető Szandi karácsonyi dala:
http://www.zene.hu/cikkek/cikk.php?id=15723
http://www.zene.hu/cikkek/cikk.php?id=15723
Én is "beugrottam" aztán az ajándék átadás-átvételre mégsem mentem el. /Telefonon lemondtam, hogy ne várjanak, ugyanis közben ismerősökkel megbeszéltük, akik voltak már ajándék átadáson, végig kell hallgatni előtte az előadást és kapsz egy ajándékot. Mondjuk egy szalvéta tartót, vagy egy zepter tollat, ami magában nem nagy dolog, de ha belegondolsz, hogy náluk minden milyen drága - mondjuk egy 4-5 e ft-os ajándék. Ha megér Neked így karácsony előtt kb. másfél órát, akár egy lehetőség a tovább ajándékozásra...
Ebben a Zepter-es sorsolásban én sem hiszek
" alt="
"> szerintem is csak azért kell, hogy meghívjanak bemutatóra...aztán vásárolj...
" alt="
"> szerintem is csak azért kell, hogy meghívjanak bemutatóra...aztán vásárolj...Csak az töltse ki, aki direkt élvezi, hogy rendszeresen hívogatják, hogy vásároljon, vegyen részt termékbemutatón.
Az a cetli adatgyűjtés, nem tombola!
Az a cetli adatgyűjtés, nem tombola!
Ma a Fogarasi Tescoban Zepter nyereményszelvényt adtak (semmit nem kellett érte csinálni, de mivel csak a telefonszámot írta rá, érvénytelen... apró betűkkel ott van, hogy csak a teljesen! kitöltött vesz részt a sorsoláson...) Ha más is kap, kérje, hogy töltsön ki mindent rajta!
http://www.microsoft.com/hun/mobile/teszt/default.asp
x
ingyenes telefon tesztelés
x
ingyenes telefon tesztelés
teni: az a gumis képkeret ami a Milka túrán is már volt a nyáron.
Mel6! Milyen volt a Milkás hűtőmágnes?
szegedi tescoban nincsen milka
pécsi árkádban kismackós hosstes az interspárnál
pécsi árkádban kismackós hosstes az interspárnál
A bábu visszavág címmel jelenik meg a KFT zenekar új stúdióalbuma december 4-én. A CD harmincezer ingyenes példányban, a Pesti EST 16 oldalas KFT különszámában elérhető lesz bárki számára.
A Libri idei különleges karácsonyi meglepetése: mindenki, aki legalább 15.000 Ft értékben vásárol könyvet vagy hangoskönyvet, ingyen hazavihet egy 9.900 Ft értékű Motorola W175-ös mobiltelefont Vodafone VitaMAX csomagban, VitaMAX standard tarifával, 500 Ft lebeszélhetőséggel!
Ma a tatabányai Tescoban (biztos máshol is):
Milka termék vásárlása esetén, 370 Ft után Milka toll, 900 Ft után hűtőmágnes, 1200 Ft után játékkamion
Jövő héten pénteken és szombaton ugyanez az Interspárban!
Milka termék vásárlása esetén, 370 Ft után Milka toll, 900 Ft után hűtőmágnes, 1200 Ft után játékkamion
Jövő héten pénteken és szombaton ugyanez az Interspárban!
Én ilyenkor elvből nem megyek oda, hogy adjanak belőle... nem azért csinálják mert nekik ez jó.
A dinnye esetében mindenki megrohamozta őket amikor az Auchan parkolójában öntöttek ki pár teherautó dinnyét.
Én nem úgy tiltakoztam volna a helyükben, baltával szétvágtam volna a dinnyéket ahogy éppen kézre áll, majd egy kis trágyával megszórtam volna, és a bejárat elé öntöttem volna.
Ez a gazdák nyomoráról szól, kizsákmányolásáról, nem azért h. mi Pestiek jól járjunk.
Én ezt a tejet szétlocsolnám a bejáratnál... úgyis fagy lesz, még jól oda is fagyna...
" alt="
">
A dinnye esetében mindenki megrohamozta őket amikor az Auchan parkolójában öntöttek ki pár teherautó dinnyét.
Én nem úgy tiltakoztam volna a helyükben, baltával szétvágtam volna a dinnyéket ahogy éppen kézre áll, majd egy kis trágyával megszórtam volna, és a bejárat elé öntöttem volna.
Ez a gazdák nyomoráról szól, kizsákmányolásáról, nem azért h. mi Pestiek jól járjunk.
Én ezt a tejet szétlocsolnám a bejáratnál... úgyis fagy lesz, még jól oda is fagyna...
" alt="
">
Most mondták a rádióban hogy budaörsön tejet osztogatnak a termelők.A hirekben olvastam hogy a tesco árai miatt ugyhogy biztos a tesconál.
piros elefánt és gumis