Külföldi szerencsejátékok, nyereményjátékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 156 / 303 oldal |
Bogi006: igazából nem tudom. Valami olyanra szeretném, amin rajta van valamelyik kis figura. Lenne esetleg cseréd?
Univer fődíj: 1 millió Ft
Szurkolj együtt a Jameson-nal, és nyerhetsz!
Nyerj páros jegyeket a Chivas Regal online játékában!
myrjam08!
Ha megérkezik a nyuszis kulcstartód, megkérdezhetem mire cserélnéd el?
Bogi
Ha megérkezik a nyuszis kulcstartód, megkérdezhetem mire cserélnéd el?
Bogi
Szerintetek érdemes Allopass B kódot rendelni SMS-be?
Én sem értem, meg sem próbáltam egynél több regit náluk... 

Írtam nekik most ismét, kiváncsi vagyok erre is ilyen gyorsan válaszolnak e. Szerintem náluk van hiba, mert más fórumon is olvastam panaszt, hogy nem tudnak játszani
A gratkado első üzenete nekem is ez volt, a második kérdésemre még nem válaszoltak pedig azt "szakszerűen" írtam a lányom segítségével. Megírtam hogy tudtommal csak egy regisztráció van a gépemről, tényleg nem mértem mi alapján dobtak ki 

ildi80
a lényeg, hogy szerintük több regid van
dettó ezt a választ kaptam én is, pedig csak 1 regivel játszom
a lényeg, hogy szerintük több regid van
dettó ezt a választ kaptam én is, pedig csak 1 regivel játszom

szabcsina, gratu
Más:
Gratkadonak írtam, és válaszoltak, de nem nagyon értem. Tudna nekem segíteni valaki abban, hogy nagyjából mit jelenthet?
Bonjour
If you can not connect, it comes that you need multiple accounts on the site Gratkado.com outside as on the settlement and registration Only one account per household or computer (ip) is authorized (Same physical address or IP address is allowed). If this rule does not comply after a certain number of days, your account will be deleted, we are obliged to perform this action for the survival of the site and to meet Other players who follow this rule. But you can still re respecting this rule your account will never eliminate (Even if you have multiple computers you will have the same IP address, which is provided by your Internet access providers (ISPs). Use your account at a friend (e) or a family member who is enrolled and a member of the site.). Thank you for your understanding, cordially Gratkado team.
Merci de votre fidélité,
A votre service,
L'équipe de Gratkado
Más:
Gratkadonak írtam, és válaszoltak, de nem nagyon értem. Tudna nekem segíteni valaki abban, hogy nagyjából mit jelenthet?
Bonjour
If you can not connect, it comes that you need multiple accounts on the site Gratkado.com outside as on the settlement and registration Only one account per household or computer (ip) is authorized (Same physical address or IP address is allowed). If this rule does not comply after a certain number of days, your account will be deleted, we are obliged to perform this action for the survival of the site and to meet Other players who follow this rule. But you can still re respecting this rule your account will never eliminate (Even if you have multiple computers you will have the same IP address, which is provided by your Internet access providers (ISPs). Use your account at a friend (e) or a family member who is enrolled and a member of the site.). Thank you for your understanding, cordially Gratkado team.
Merci de votre fidélité,
A votre service,
L'équipe de Gratkado
Prizeeon a VIP játékkal 1,00 Bubz-ot nyertem!!!

Köszönöm a választ, nem tudtam, hogy ugyanazt fogjuk kapni. Na sebaj, majd ha megérkezik, akkor lesz egy cserém...
Egyébként a Scratching-on nyertük.
Egyébként a Scratching-on nyertük.
Köszi.
http://www.genieokados.com/membrescripthp/inscription
.php?par=14855
byncod kódok is vannak és kb 7-8 nap alatt meg is van ha ügyes vagy
.php?par=14855
byncod kódok is vannak és kb 7-8 nap alatt meg is van ha ügyes vagy
.php?par=14855
ebben van toilokdo kod!
.php?par=14855
ebben van toilokdo kod!
A toilokdo.com-on csak a byncod kódot fogadja el?
Melyik játékos oldalon van byncod szerző hely? /a yacadot tudom/
Köszi!
Köszi!
Igen, ugyanazt az ajándékot kapja.
Melyik kaparoson nyertétek?
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem a Prizee ajándékokkal kapcsolatban.
Szerdán nyertem kaparós sorsjegyen egy nyuszis kulcstartót. Húgom regisztrációjánál (én regisztráltam ő alá) megkérdezte, hogy bubz-ot, vagy valami ajándékot kérünk? Húgom ajándékot kért, és most láttuk, hogy ő is ugyanolyan nyuszis kulcstartót kapott. Ez törvényszerű, hogy a ő is pontosan ugyanolyat kap, vagy csak véletlen történt?
Köszönöm!
Lenne egy kérdésem a Prizee ajándékokkal kapcsolatban.
Szerdán nyertem kaparós sorsjegyen egy nyuszis kulcstartót. Húgom regisztrációjánál (én regisztráltam ő alá) megkérdezte, hogy bubz-ot, vagy valami ajándékot kérünk? Húgom ajándékot kért, és most láttuk, hogy ő is ugyanolyan nyuszis kulcstartót kapott. Ez törvényszerű, hogy a ő is pontosan ugyanolyat kap, vagy csak véletlen történt?
Köszönöm!
.php?par=14855
elég gyorsan összejön a pack+
.php?par=14855
elég gyorsan összejön a pack+
Sziasztok!
Tudtok olyan helyet, ahol Allopass A kódot lehet szerezni?
Előre is köszönöm a választ.
dujuor
Tudtok olyan helyet, ahol Allopass A kódot lehet szerezni?
Előre is köszönöm a választ.
dujuor
A toilokdo.com-on csak a byncod kódot fogadja el?
Köszi!