krysztasz
nem lehet kp-ban, utalni kell. Rámész, hogy hitelesítés, meg tovább meg nemtom mi aztán kiírja, a végén az ő számlaszámukat, arra kell utalnod a sajátodról. 2 nap alatt rajta is van.
Sziasztok!
Nézzetek be:
http://www.zsibvasar.hu/?op=self_list&status=2
Plusz van adidas kulacs, baltonos táska meg kemenceajtó is

" alt="

">
a zsibvasaron kp-ban is befizethetem a 200 ft-os hitelesítést? Azt írják, hogy el kell indítani, de a lényeget, hogy hogyan, azt nem.
Vaterán- Ningsih néven termékeim, egyforintos hűtőmágnes és fapapucs
Ha van egy otp bank a közeledben, bemész és befizeted a számlájára a pénzt.
segitséget szeretnék kérni. Tesz veszen vagyok fent és csak vásárolni szeretnék ,de bankszámlám nincs ,de akitöl venném a terméket az meg otps bankszámlával rendelkezik , mit tehetek ilyenkor ?valaki legyen szives ezt elmagyarázni ha van egy kis ideje. az email cimemre ird a választ. köszi.
toplicit: marilyn
egyelőre csak piercingek vannak fenn, de majd bővítem új könyvekkel, ruhákkal, nyereménytárgyakkal.
csere is érdekel

" alt="

">
sisi-2008 Ócsáról a teszveszen nem fórumos??
Töltöttem fel új dolgokat a vaterára, KKRudolph néven. Legtöbb termékre csere is érdekel.
Holnap lejárnak az aukcióim, ha van időtök nézzetek szét nálam a teszveszen (Nivea cd tartó, 30 Kinder pont, Balaton hátizsák, vadiúj márkás ruhák...).
rushcica néven vagyok
perceken belül lejáró babaruhák 1ft-ról, a legtöbb még 50 ft alatt, jó minőségű, megkímélt rucik
teszvesz - baloghalma
Sziasztok!
A vaterán és a zsibvásáron janyikne néven vannak fent eladó termékeim.: póló, ing, játék, könyv, eredeti cd, matrica, ruhák, papucsok, cipők, kozmetikai termékek....
A vaterán már csak jövőhét vasárnapig leszek.
olyan nagy buli nem volt, "csendesen duhajkodtunk" a nagyobb család ünnepelt, de ajit azért kaptam sokat, s főleg olyanokat amiknek tényleg örvendek

" alt="

">
Sziasztok!
A zsibvasaron Jankuc néven vannak fenn termékeim, amiket folyamatosan bővítek. Ha van időtök nézzetek szét, hátha megtetszik valami. Minden árum alkuképes!
villám
És volt nagy buli, meg torta, sok ajival?
igen, igen, köszönöm szépen

" alt="

">
villám
köszi
Remélem a nagy kavalkádban észrevetted a szülinapi jó kívánságomat.

" alt="

">
nekem 2 nap volt, de most dömping van, s ezért lehet, hogy több időbe telik
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások