anyoka
igen, "véletlen", oh és véletlen pont az emlegetett azonos végű
AP kóddal nyertél, Túzoltó Viola... hagyjál már, ilyenek magyaráznak nekem?

" alt="

">
A szánalmas az ha tw nyersz hu dejomekkorqmájervagy
Ha nem nyersz csalás
Mint a választásokon ..a te jelolted nyer minden heppy megérdemelten nyert.
Ha nem a tiéd..csalás
Az a szánalmas mikor egy cég meghirdet egy uzletspecifikus játékot csak az üzletekbe nem lehet kapni.
Meg az q szánalmas, egy hivatalba hétfőn zárás előtt negyedörával nem fogadnak , meg kérdik miben kell intézkedni
majd mosolyogva kérnék jöjjek vissza kedden..
Vissza megyek fél óra alatt csak sorra kerülök, és mosolyogva közli ugyanaz a hivatalnok, ezzel szerdán nenjek vissza akkor foglalkoznak ezzel az ügyfél dologgal.
S ha kiabálva el küldöm a f..ba , ő van felháborodva..
Ja mert a vége ugyanaz, illetve eggyel több v. kevesebb... vagy kettővel.
Na meglesz ez...

" alt="

">
Én tényleg hülye vagyok, hát a lidlik AP eleje ugyanaz, akkor a vége hasonló? Honnan tudjátok, hogy egy bolt.? Én nem értem az egészet.

" alt="

">

" alt="

">
Tessék. Most nyilvános az e-mailem, egyébként véletlenül maradt ki a pipa.
Mennyivel jobb így ?
Nekem nem azzal van bajom, hogy mások nyertek. Véletlenül nekem is összejött 1 finish.
Azzal van a bajom, hogy neked bizonyos emberek szúrják a szemedet, mások meg nem, pedig sokkal nagyobb csalók!
Szerencsétlen jelicát is itt meghúrcolod, másokra meg rossz szavad sincs.
Hogy van ez ?
Itt mindenkinek az a csalás amit a másik csinál, amit ő maga az nem.
Te meg aztán a patkányság teteje vagy azzal, hogy itt semmi pozitívat nem tettél sosem, de ide jössz ha nincs jobb dolgod köveket dobálni.
Közben rájöttem 093, és 279el kezdődő AP lett volna a nyerő a Lidli finishnél... nem figyeltem eléggé...
Akkor írjátok már le, kik azok, és ki jár a bíróságra, hátha tisztán látnánk végre.
Az is érdekel mi folyik a Rekitt játéknál/játékoknál mert még nem jöttem rá.
Jelenleg Fly ellenszenvét olvashatjuk jelica felé, de mi lenne ha emailt írnál neki.
Mert amíg zavar 10 000, 100 000ft, addig a kamu profilokkal tekerítek az oldalt, és az bizony de jó az üzemeltetőnek.
A játékokat kellene rendbe tetetni, hogy lehessen játszani.
Ezzel kellene foglalkozni.
Mert az mese tele vásárolja magát azt jól eladja.
Vagy lehet csak tőlem nem vesznek meg finisht még 800ft-ért sem.
az ne szóljon , akinek a kamu emailje is titkos

" alt="

">
inkább küldjed a kódokat, és ne mások nyertességét kérdőjelezd meg unalmadban

" alt="

">
"a nickem, a a hamis néven lévő, már megszüntetett indamail fiókomat....."
Hmmmm.
Ki a kamu ?
Nekem csak ez a nickem van, az se túl régóta. De nem tudom miért lenne kamu.
névtelen kamu anyóka
Neked meg fáj ha nem Te nyered a 100.000-eket..
Fogadd el, nem volt szerencséd, ilyen az élet, dolgozd fel

" alt="

">
jelica
Ennél azért fogalmazhattál volna pontosabban is!
Bizony van itt olyan aki a feltűnő csalásai áltál (hogy minden nyerteslistára sikerül felvarázsolnia magát vagy a családtagját) most bizony már mászkálhat a bíróságra, mert a szervezőknek is feltűnt, hogy mit is csinál...
Na igen, persze róla nem esik szó!
Meg az is jól van, hogy a Reckitt nyereményjátékba 'belenyúlkálnak'!
Szúrja a szemét gájnak, hogy nyersz pár 10.000-es utalványt, de nem baj, hogy mások több db 100.000-essel teszi ugyanezt.
Vajon miért ?
Be kell fizetnie vagy újabb játékon ilyen értékü nyeremény..
Lásd szerencsejáték külön sorsolásnál...
Vagy inkább lett volna 10 db vitorlázás, amihez tartozik egy éjszaka szállás Füreden vagy Siófokon...
Nagyon nem jó ez a nyeremény, mert el kell jutnod a Balatonra.
Annak jó, aki a közelben lakik oder épp' a Balatonnál lötyög.
Üristen

" alt="

">
az elmebeteg nyereményjátékos (jelica) megfenyegetett.. na
most mi lesz?:

" alt="

">
Mizo
Ha nem lesz fizetős nyertes és a "bank" viszi a Fődíjat (Főnök Károly és neje) az azért is érdekes, mert ők nem vehettek Rudit. (Nem néztem a jsz-t, de feltételezem, hogy a Szervező nem vehet részt a játékban.)
Szóval ez így maxigáz.
Lehetett volna a csomagokban az 50 vitorlázás (lett volna 50 "azonnali öröm", feltéve, ha mindegyiket megtalálják) a többin pedig kód, amit fel kellett volna tölteni.
Na mind1...
De amikor bent marad egy nyeremény, nem kell adóba befizetni nekik? Az tényleg bent marad?
Nálam a Mizo " itt a piros.hol a piros technikája negatív főleg az a hozzáállás,hogy ha nem kerül vásárlóhoz a fődíj kártya akkor visszaszál Nekik az érték mert a sajár Jsz ben ezt írják. Ezért biztosan meg szeretgetné Őket a GVH de nem foglelkozom vele mert az ilyen büntetéseket soha sem a nagyképű vezetőkkel fizettetik meg ki fizetik vállalati pénzből legfeljebb pár kisembernek felmondanak na ezért hagyom a francba.
Túl sokat képzelsz magadról!
Kicsit többet sikerült megtudnom rólad, mint hiszed, egyébként pedig ha így szeretnéd, az nem az én hatásköröm, hanem a rendőrségé első körben, aztán pedig a bíróságé.
Nem hinném, hogy nagy kérés, hogy ne folyton az én/családom nevével dobálózz!!! Van itt bőven akivel pedálozni lehetne....
Nem is egy család van akinek kicsit piszkosabb módszerei is akadnak, és bizonyos játékszervezőknek maguktól is feltűnik...
Persze az itt "mélyen" tisztelet tagok mégsicsenek pellengérre állítva...
Csak annyit írtam, hogy velem kapcsolatban felejtsed el amit csinálsz, mert hajlandó vagyok komolyabb lépéseket tenni....
jelica
a nickem, a a hamis néven lévő, már megszüntetett indamail fiókomat vagy a szerződés nélküli dinamikus IP címemmel fogod kezdeni?

" alt="

">
Mondtam már, rólam akadj le, mert Isten bizony feljelentelek rágalmazásért!
Ha nem tetszik valami hát írkálj a szervezőknek, ha van bozonyítékod!
DE HA MÉGEGYSZER LEÍROD EZT ÍGY IDE, BIZTOSAN BÍRÓSÁGRA RÁNGATLAK MIATTA! (Lementettem mindent korábbról, ez már bőven kimeríti a rágalmazást, amit itt művelsz....)
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások