Élményeid a játékkal kapcsolatban?
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 157 / 160 oldal |
Mohács
queene, ez melyik város?
Pesten sincs ám mindenütt, még a nagy helyeken sem, ahol millió egyéb Pick cucc van.
Queene
Mi is csak tegnap láttuk először az Auschanban.
Persze azonnal vettünk is belőle.
Mi is csak tegnap láttuk először az Auschanban.
Persze azonnal vettünk is belőle.
Hihetelenül felbosszantottam magam, kis városunkban még mindig nem lehet Pick virslit kapni, normális ez?
A Radox augusztusi akciójával ugyanez volt, akkor azt nem lehetett beszerezni!
Mérges vagyok! Grrrrrrr!
A Radox augusztusi akciójával ugyanez volt, akkor azt nem lehetett beszerezni!
Mérges vagyok! Grrrrrrr!
Mi nem csak a szórólapokért szoktunk lehajolni. :-))
A játékokban résztvevő eldobott pl. csokipapírokért is. :-))
A játékokban résztvevő eldobott pl. csokipapírokért is. :-))
?
Ma az utcán lehajoltam egy játékgyanús szórólapért. A közelben posztoló koldus nagyon furcsán nézett rám.

Általában a gyerekem nevén adom fel a dolgokat. Ő hoz nekünk szerencsét.Néznek is a rendőrök amikor igazoltatnak, hogy egy 8 éves gyerek nevén van az autó én pedig csak az üzembentartója vagyok. Különben lottózunk, a skandin volt egy hatosunk , de az is a gyerek születési és egyéb számaival. Imádom a fiamat!
Bubus! Akkor te egy igazán szerencsés ember vagy! Lottót vettél már? 1.350.000.000 - ennyi a nyeremény ha jól írtam el
Lottóztok?
Lottóztok?Bubus, ne fájdítsd a szívemet légy szíves a részletes felsorolással.... Nagyon irigyellek. (De nem sajnálom tőled!)
Már írtam, hogy Opel Corsát- Stolwerckes játékkal. 1998 aranyvasárnapján kaptam az értesítést. Azóta ilyen nagyot nem nyertem, de tv, robotgép, discman,! társasjáték, roller, telefon stb. Imádom az egészet
Bubus!
Megkérdezhetem, hogy milyen autót nyertél, és milyen játékkal??
Üdv
Z.
Megkérdezhetem, hogy milyen autót nyertél, és milyen játékkal??
Üdv
Z.
Ma találkoztam a PROFI-val! Sétáltunk a fiammal a városban. És egyszer egy férfi előkap egy szatyorból egy zacskót, abból egy csipeszfélét és egy másik zacsit. A csipesszel gondosan felemelt két csokipapírt. Bette a zacsiba és a csipeszt a másikba. Mindent elpakolt és továbbment. Ez persze gyorsabban történt, mint ahogy én leírtam. Ez már előre megfontolt szándék. Én szorítok neki is valami klassz nyereményért.
De. Én már gondoltam. (Fecsi vagyok, csak nem jelentkeztem be).
Bubus! Autót nyertél? De jó neked! Nekem is beüthetne a nagy... Mondjuk az ötös lottó
Nem gondoltatok még arra, hogy találkoznunk kellene? Nem vm klubra gondolok, csak úgy beülni valahová. Vagy elmenni együtt vásárolni...
Nem is merek belegondolni - talán összevesznénk az utolsó akciós csomagolású termékeken 
Nem gondoltatok még arra, hogy találkoznunk kellene? Nem vm klubra gondolok, csak úgy beülni valahová. Vagy elmenni együtt vásárolni...
Nem is merek belegondolni - talán összevesznénk az utolsó akciós csomagolású termékeken 
Imádlak benneteket!
(Pedig én még nem is taroltam.)
(Pedig én még nem is taroltam.)
Imádom ezt az egészet. Azt élvezem a legjobban, hogy látom, más is megszállott, nemcsak én. Néha már úgy éreztem, hogy csak szelektíven tudok élni. (szemét és bevásárlás). Mivel nekem már egyszer bejött a nagy (autó), megégettem magam - szinte életelememmé vált a játék. Persze azért normális (?!) keretek között.
Üdv. a csapatban!
Sziasztok!
Csak nemrég óta van netem és örömömre szolgált,hogy megtaláltam ezt a veboldalt.Egyébként én is mániákus játékos vagyok,bár még csak 4 hónapja kezdtem de mára már bebizonyosodott,hogy van értelme.Elég komolyan vetettem magam bele a témába és 4 hónap alatt már úgy 200 beküldött borítéknál tartok.Jelenleg pontosan 31 nyereményjátéknak vagyok aktív résztvevője.A családom szerencsére támogat a hóbortomban de nehéz őket rászoktatni hogy előbb az én kukámba dobják a szemetet mert én "tovább szelektálom".Eddig nagyobb dolgot nem nyertem még sajnos de több apróbbat igen.Ezek alapján nyugodtan mondhatom hogy van értelme!Ha bárkinek is tudok segíteni v.miben ÍRJATOK bátran!üdv:Valesz
Csak nemrég óta van netem és örömömre szolgált,hogy megtaláltam ezt a veboldalt.Egyébként én is mániákus játékos vagyok,bár még csak 4 hónapja kezdtem de mára már bebizonyosodott,hogy van értelme.Elég komolyan vetettem magam bele a témába és 4 hónap alatt már úgy 200 beküldött borítéknál tartok.Jelenleg pontosan 31 nyereményjátéknak vagyok aktív résztvevője.A családom szerencsére támogat a hóbortomban de nehéz őket rászoktatni hogy előbb az én kukámba dobják a szemetet mert én "tovább szelektálom".Eddig nagyobb dolgot nem nyertem még sajnos de több apróbbat igen.Ezek alapján nyugodtan mondhatom hogy van értelme!Ha bárkinek is tudok segíteni v.miben ÍRJATOK bátran!üdv:Valesz