Sürgős segítségkérés
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 157 / 892 oldal |
szülinapi (+ névnapi) duplapont = Supershop kártya (Spar, Kaiser)
Univer fődíj: 1 millió Ft
Szurkolj együtt a Jameson-nal, és nyerhetsz!
Nyerj páros jegyeket a Chivas Regal online játékában!
Lelóczky Nóra címe kellene nekem SOS-ben. Aki tudja légyszi írjon privit.
Köszönöm!
Köszönöm!
@???????
szilvi78- Én Miskolc mellett lakom. Hátha tudok segíteni.
" alt="
">
" alt="
">Miskolc és környékiek segítségét szeretném kérni
Szerintem ma kaphattatok olyan emailt a mhelyi levelezőmtől h. elolvasta, és nem olvasta... pár db-t... kb. 500-t küldött szét...
" alt="
">
Bocsi...
" alt="
">
Bocsi...
Táppénzben valaki tudna segíteni?
Lenne pár kérdésem.
Köszönöm előre is!
Lenne pár kérdésem.
Köszönöm előre is!
A dm nőnapon (holnap) dupla pontot ad.
Hol lehet most jó áron fa terméket venni?
Milyen kártyára adnak szülinapon dupla pontot?
Milyen kártyára adnak szülinapon dupla pontot?
12T34
Az adókártya igénylő lapot szeretném letölteni, de csak kóválygok a NAV oldalon, segítséget kérek!
agica,írtam.
Facebook segítséget szeretnék kérni.
Nem engedi be a páromat a facebook, mert kéri a kódot amit a telefonszámára küldött el, viszont az a szám már nem él. Más telefonszámot pedig nem tudok megadni, van erre valami megoldás?
Köszönöm előre is!
Nem engedi be a páromat a facebook, mert kéri a kódot amit a telefonszámára küldött el, viszont az a szám már nem él. Más telefonszámot pedig nem tudok megadni, van erre valami megoldás?
Köszönöm előre is!
sajnos a freemail nálam is ezt írja ki, kénytelen voltam gmail-lel elküldeni a levelet.
freemail-nél tudna valaki segíteni, levél küldésénél ezt írja ki:
A levél elküldése nem sikerült rendszerhiba (#10040)
Egyszer már volt valami hasonló, akkor kattintgattam, és végül sikerült 17x elküldenem ugyanazt a levelet (szerencsére akkor csak a húgomnak)
Most nem szeretném ugyanezt eljátszani.
Most elküldi a későbbiekben magától a levelet vagy próbálkozzak küldözgetni?
A levél elküldése nem sikerült rendszerhiba (#10040)
Egyszer már volt valami hasonló, akkor kattintgattam, és végül sikerült 17x elküldenem ugyanazt a levelet (szerencsére akkor csak a húgomnak)
Most nem szeretném ugyanezt eljátszani.
Most elküldi a későbbiekben magától a levelet vagy próbálkozzak küldözgetni?
sada!
Köszönöm!(Akkor buktam!)
Köszönöm!(Akkor buktam!)
Csak könyvelt (ajánlott, stb..) küldemény után lehet kártérítést kérni.
Sima elsőbbségi levelet nincs mi alapján kerestetni.
Sima elsőbbségi levelet nincs mi alapján kerestetni.
Sziasztok!
Sajnos február 21.én feladtam 2db levelet elsőbbségivel és az egyik a mai napig nem ért célba!
A posta ilyenkor térít valamit?
Sajnos február 21.én feladtam 2db levelet elsőbbségivel és az egyik a mai napig nem ért célba!
A posta ilyenkor térít valamit?
füles 22.oldal retvényben tud valaki segíteni?
Sziasztok!
A Bonprixnél most hétvégén 6600 Ft feletti rendelés esetén nincs postaköltség. Ehhez egy kódot kell érvényesíteni, de sajnos véletlenül töröltem azt a mailt, amiben elküldték. Kérem, ha tudja vki a kódot, írja meg nekem! Köszönöm.
A Bonprixnél most hétvégén 6600 Ft feletti rendelés esetén nincs postaköltség. Ehhez egy kódot kell érvényesíteni, de sajnos véletlenül töröltem azt a mailt, amiben elküldték. Kérem, ha tudja vki a kódot, írja meg nekem! Köszönöm.