Van köztünk Tesco-s emberke?
Kérdezni szeretnék egy fémvázas csúszdával kapcsolatban, ami most volt akcióban. Emilben jelentkezz léci. Köszi
Szeretnék segítséget kérni. Az unokám az
" Csoszogi az öreg suszter" játszák el és ehhez kellene suszterkötény /régi bőr/ és 140-150 cm magasságra használt öltőnykabát,33-as cipő "nem edző"nem lenne baj ha lestrapált v. lyukas, és szemüveg amiben sima üveg van.Akár pénzért v. kölcsönbe.
nemeths: Electrolux főzőlappal nekem is jó tapasztalataim vannak.
Elektrolux jó,nekem villanytűzhely ,mosógép ,mosogatógép,jól működnek!
SOS! Ért valaki a főzőlapokhoz? Milyet érdemes venni? Van egy 4 lángos gázos, és nemsokára lejár a licit. Nem tudom milyen minőségű lehet. Electrolux
szülinapi (+ névnapi) duplapont = Supershop kártya (Spar, Kaiser)
Lelóczky Nóra címe kellene nekem SOS-ben. Aki tudja légyszi írjon privit.
Köszönöm!
szilvi78- Én Miskolc mellett lakom. Hátha tudok segíteni.

" alt="

">
Miskolc és környékiek segítségét szeretném kérni
Szerintem ma kaphattatok olyan emailt a mhelyi levelezőmtől h. elolvasta, és nem olvasta... pár db-t... kb. 500-t küldött szét...

" alt="

">
Bocsi...
Táppénzben valaki tudna segíteni?
Lenne pár kérdésem.
Köszönöm előre is!
A dm nőnapon (holnap) dupla pontot ad.
Hol lehet most jó áron fa terméket venni?
Milyen kártyára adnak szülinapon dupla pontot?
Az adókártya igénylő lapot szeretném letölteni, de csak kóválygok a NAV oldalon, segítséget kérek!
Facebook segítséget szeretnék kérni.
Nem engedi be a páromat a facebook, mert kéri a kódot amit a telefonszámára küldött el, viszont az a szám már nem él. Más telefonszámot pedig nem tudok megadni, van erre valami megoldás?
Köszönöm előre is!
sajnos a freemail nálam is ezt írja ki, kénytelen voltam gmail-lel elküldeni a levelet.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások