Postán jött
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 157 / 1756 oldal |
Spar-Henkel ajándékcsomag. Nem tudom, a többi milyen, de ez nagyon tetszett nekünk. Sok termék, amit egyébként is használunk+ egy-két a háztartásban hasznos dolog.
Kőbányai korsószett.
Megjött a henkel-müller tablet, egy dörmi felfedező csomag és a henkel-tesco ajándékcsomag.
" alt="
">
Az ajándékcsomaggal kapcsolatban: nem számolgattam, hogy mennyi is az értéke, viszont nagyon jó volt egyenként kivenni és megnézegetni a kapott termékeket. A páramentesítő készüléket és a hozzá kapott betéteket továbbadom, de a többivel szerintem tudunk mit kezdeni
" alt="
">
" alt="
">
Az ajándékcsomaggal kapcsolatban: nem számolgattam, hogy mennyi is az értéke, viszont nagyon jó volt egyenként kivenni és megnézegetni a kapott termékeket. A páramentesítő készüléket és a hozzá kapott betéteket továbbadom, de a többivel szerintem tudunk mit kezdeni
" alt="
">Mesék könyve, Karinthy: Budapesti emlék c. könyv, Tudatos jelenlét c. könyv
Danubius utalvány. Mondjuk ezt nem a futár hozta, hanem én mentem érte a popgrouphoz.
Spar -henkel csomag
Tesco-Henkel csomag, ugyanaz mint az Auchan
gyermelyi csomag
Jegy
" alt="
">
" alt="
">E-mailben sziget egy
Maggi Rubin paprika, most futárral
Bounty : NIVEA SUN Protect & Moisture naptej
Spar/Henkel utalvány, Maggi konyhai mérleg😀A Maggi nagyon gyors volt/mult pénteken nyertem/
Tesco/Henkel utalvány futárral
Tesco/Henkel utalvány futárral
Dörmi felfedező csomag jött DPD futárral
Neymar's five póló TNT-s futárral.
Sprinter hozta ma a Maggi pirospaprikat, Gls a Spar-henkel 30.000 Ftos utalvanyt
syoss taska
Syoss táska , Kaiser hűtőtáska futárral