Pepsi nyereményjátékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 157 / 284 oldal |
Reacska, válaszoltam !!!!

Nyerj 2 millió Ft-ot a Vegeta és az Univer tökéletes kombinációjával!

Van 5 perced? ⏱️ - Töltsd ki kérdőívünket, és értékes Tefal ajándékokat nyerhetsz! 🎁
Sorsolás: 2025. december 8. - 👉 Kattints és töltsd ki most!
Petyuske , teljesen igazad van!!!
Reacska, még nem néztem, de most megnézem!!!
sikoly: írtam neked mailt. Nem kaptad meg? 

Petyuske, köszi a hozzászólásod - végre egy normálisan gondolkodó Fórumostárs!
Nem is értem, magánemberek, akik közös érdeklődési körrel rendelkeznek, egy társaságba tartozónak vallják magukat (gondolok itt a Fórumra) hogyan lehetnek ilyen aljasságra képesek, hogy játékostársaikat bemártsák. Hol élünk?
Nem is értem, magánemberek, akik közös érdeklődési körrel rendelkeznek, egy társaságba tartozónak vallják magukat (gondolok itt a Fórumra) hogyan lehetnek ilyen aljasságra képesek, hogy játékostársaikat bemártsák. Hol élünk?

Már én sem birom magamban tartani a véleményem. Nagyon sajnálom azokat, akik most kétségbe esve várják a fejleményeket, hogy megkapják-e a telefonjukat, vagy sem néhány "jóindulatú, becsületes" játékostársuk miatt. Akiknek az fájt, hogy a másik nyert. Miért kell csalással vádolni itt embereket? Mi is küldtünk be duplán kódot. Teljesen véletlenül. Összekeveredtek a kupakok, a párom adta fel az első körben, aztán én akartam a saját számomról. Gondoltam csak kidobja a rendszer, melyik kódot használták már fel. De nem, mindet elfogadta. Szerencsére olyan kóddal nem nyertünk, amit nem elsőként küldtünk be. Nem kerestünk semmilyen kiskaput, egyszerűen ez történt. Megütne a guta, ha most emiatt elveszítenék egy nyereményt.
A Pepsi akkor lesz korrekt, ha mindenki megkapja a nyereményét. A programot ők szúrták el. A játékszabály pedig nem zárta ki a kód újraküldését egy másik számról. Csendesen szurkolok a póruljártaknak. Együttes erővel talán van esélyetek.
A Pepsi akkor lesz korrekt, ha mindenki megkapja a nyereményét. A programot ők szúrták el. A játékszabály pedig nem zárta ki a kód újraküldését egy másik számról. Csendesen szurkolok a póruljártaknak. Együttes erővel talán van esélyetek.
Ha nem adják , akkor megyek a fogyasztóvédelemhez, és rendesen beszámolok nekik.
A játékszabályzatban az áll hogy azokat a kódokat , amelyeket a rendszer elfogadott , érvényesnek tekintik. Akkor adják oda a nyert telefonomat, ha csaltam akkkor is.
Mindenkinek adják meg azt a telefont amit nyert "csalással" vagy nem csalással.
Minek talál ki a Pepsi ilyen játékot, ha a végén nem tudnak becsületesen dönteni.
6-án, vagy 7-én küldtem be.
Nem emlészem, de mindjárt megnézem: 6-án 6,05-kor. Onnan tudom, hogy most is az első nyert a beküldött 6-ból
Nem emlészem, de mindjárt megnézem: 6-án 6,05-kor. Onnan tudom, hogy most is az első nyert a beküldött 6-bólPancsabi
Fortuna szeret téged
Gratulálok!
Mikori beküldés? (csak hogy tudjuk, hol tart a sorsolás, mert még mindig el vannak kissé maradva, azt hiszem)
Fortuna szeret téged
Gratulálok!
Mikori beküldés? (csak hogy tudjuk, hol tart a sorsolás, mert még mindig el vannak kissé maradva, azt hiszem)
Azzal amiért most hívtak 7-én, azt hiszem. Vagy 6-án. A kettő közül valamelyik.
Pancsabi
mikor játszottál?
mikor játszottál?
Hellló!
Becsusszant a második mobil.
És még meg is találtam a kupakot
Egy hónap alatt 3 mobil.
Emmá valami

Becsusszant a második mobil.
És még meg is találtam a kupakot
Egy hónap alatt 3 mobil.
Emmá valami

Gratulálok az új (és régiúj) telefon-nyerteseknek
Szerencse fel!
Szerencse fel!
Ne Coca Light-ot igyál hanem simát. Amúgy tudja valaki hogy mikor lesznek fennt az új nyertes listák??
Én is Coca párti vagyok, de az új Nestea Green, hmmm, az tényleg nagyon fincsi!
Amúgy aki "tisztára mosta " telefonját ugyanarról a számról játszott? Mert még kiteli tőlük, és már eleve a "kétes" "csalós" számokat ki sem húzzák.
Amúgy a Coca tényleg jobb, olyan finom "utóíze van" meg normális játékai.
Amúgy a Coca tényleg jobb, olyan finom "utóíze van" meg normális játékai.
Én ezek után soha többet nem fogok Pepsit venni. A másik kóla sokkal jobb!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!