nekem az a problémám hogy ázik a tetőm, és ezért hajlandó voltam irdatlan sokat vásárolni, és dolgozni is, wellnessel sajnos nem lehet tetőt cserélni. Persze hogy nem nyerhet egyszerre mindenki, ezzel tisztában vagyok, csak az a baj, hogy annyiszor volt szó róla hogy a szerencséért, vagy a nyereményért meg kell dolgozni, én hiába dolgozom meg érte, akkor sem sikerül.

" alt="

"> Persze ez nem azt jelenti, hogy másnak ne legyen csak nekem, és nem is az bánt, hogy más nyert, hanem már besokalltam attól a sok hiába való munkától.

" alt="

">
Én se nyerek se autót,se nagy pénzt,a kicsiket néha sikerül,de hát ez ilyen.Nem nyerhet egyszerre mindenki.
hát akkor én is írhatnám, hogy nem nyerek wellnest
de viszont nyerek mást

" alt="

">
Én ennyi pénzt soha nem költenék postára, sem sms-re.
Az a baj, hogy termékre sokat költök.
A másik baj, hogy még mindig sok olyan játék van, amit nem csak tisztességesen lehet játszani. Ha mindenki tisztán játszana kevesebb költséggel tudnánk nyerni, és talán a szórás is reálisabb lenne.
Van egy hónapban 150-200 blokkom, a péntáros lecserélteti magát utánunk az áruházban, nyerni meg jóformán csak gyorsaságit, vagy garantáltat nyerünk.
Az is érdekes, hogy a múltkor a spár-fa játékon 6 blokkom volt, ennyiszer vásároltam, mert nagyon szerettem volna Sopront nyerni, azt ugyan nem sikerült, de mind a 6-al nyertem strandszettet, ami nem szerencse kérdése volt, hanem nagyon kevés volt a pályázat, gyakorlatilag mindenki nyert, sőt kevesebb volt a beküldő mint az ajik száma. Más játéknál, ahol lehet összevissza regizni egy blokkal kitudja hányszor, vásároltam 10-et 16-ot, 30-at mikor mennyit, de egy sem nyert. Míg mások ott vannak többször a listán. Persze lehet, hogy ők szerencsésebbek, vagy parafenoménok. De néha gyanús. Attól többet vásárolni meg amit én vásárolok nem lenne ésszerű, hacsak nem eladásra.
Szerintem sok embernek volt sok regije, és bizony csak 1fődíj van. ...és ha jól látom wellnes az összejött v. tévedek? Másnak még az sem...
Ha pedig az apróságok nem tesznek boldoggá akkor tényleg kár az egész...
goldwoman
Most miért panaszkodsz? A postán jött topicba most írtad be, hogy 2 dove silk táska.
hogy a fenébe lehet annyit összeregelni?
lehet épp emiatt nem kedvez neked "fortuna", arra nem gondoltál?

" alt="

">
lehet hogy a netes regik nem is vettek részt a sorsolásban

" alt="

">
még egy ilyen szerencsétlent mint én nem találni, tényleg dolgoztam mint egy hülye, és csak a pofonokat kapom, nem a nyertestől sajnálom, de itt valami van, mert ezt nem tudom elhinni, hogy nekem mindig hiába illetve apróságokért kell dolgozni, mert ez igen, kemény munka volt, 131 blokkot eleve megszerezni, aztán a gépbe vinni. Nem sokszor szoktam kiakadni, de ez a Nestlé kiborító számomra. A beküldősre is 600 pályázatot küldtem, és ott sem nyertem, azt már elfelejtettem, illetve már annyira nem bosszantott, és most ebben reménykedtem, nem kíméltem magam azt hiszem ez elmondható és mégis pofára estem, nem írigy vagyok komolyan mondom, de ez a sok pofon már kezd fájni.

" alt="

">
goldwoman: ne keseredj el! a jó és rossz tettek nem függenek össze Fortuna segítségével!Egyszer hopp,máskor kopp! Majd nyersz mással: pl. Garnier vagy Rossmann-Schwarzkopf vagy valami ilyesmin

" alt="

">
most már én is útálom magamat

" alt="

">
kit utál Fortuna a legjobban? szerintem engem.

" alt="

">
vagy az előző életemben voltam egy nagy gazember és most lakolok érte

" alt="

">
Akkor én mit mondjak, 131 blokk kevés volt 43 telóval, 5633 regi volt összesen, talán megdolgoztam érte és mégis semmi. Fortuna miért utálsz engem ennyire?

" alt="

"> Mindamellett a nyertesnek gratulálok

" alt="

"> Valahol nagyon rossz időben születtem, vagy valaki nagyon elátkozott.

" alt="

">
hát ha úgy veszem idén én sem nyertem úgy, mint tavaly.... Mondjuk nem is dolgoztam meg érte annyira.... Ezért dolgozni is kell....aztán meglátjuk. Bár egyre érdekesebbek ezek a játékok, ezt is figyelembe kell vennünk....

" alt="

">
én soha nem nyerek semmit
Nagyot csalódtam nem nyertem a DE gyorsaságin és az 1000 pontoson sem olyan szerencsétlen vagyok mosta(

" alt="

">

" alt="

">

" alt="

">

" alt="

">

" alt="

">
Jól tudod, de hogy főnyeremény...olyan közepes féle nyeremény

" alt="

">

" alt="

">
gabims10: Izlandon voltál sokáig ha jól tudom,az is főnyeremény

" alt="

">
Tudom hogy nem bántás, de egyszerű. Egy hónapja jöttem haza, addig sajna senki nem foglalkozott a vonalkódokkal, egyebekkel, (a családban én vagyok az egyetlen lökött) csak az internetes játékokat nyomtam. De azokkal meg semmi nem jött össze, amit tavaly után nekem is nehéz elhinnem. Mondjuk fagyikuponokat várok, de ez azért nem igazi nyerés. Majd csak eljön az én időm is. Csak olyan fura volt, hogy sokan milyen hamar elfelejtik, hogy jó is történt velük. Ez az félig üres/teli pohár esete.

" alt="

">