Adventi játék, karácsonyi nyereményjáték 2026
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 157 / 182 oldal |
De én még nem nyertem semmit! Mármint ezzel a játékkal.
edebede: ne hidd! sokan vagyunk akik kezdetek óta játszunk és még egy árva CD-t sem nyertünk! tehát nem azon múlik,hogy már nyertél,szerintem rohamosan fogynak az ajándékok és ilyen tempó mellett nem lenne elég 24.-ig-.
Én már szinte úgy érzem, letiltották a nevem, mertmár nyertem
Hiába kaparok
Hiába kaparok
Fél 4 óta senki sem nyert?
Én írtam többször nekik, de azt írják vissza, hogy a gépünknek jó kell lennie. Hát én nem hiszem, hogy nálunk lenne a hiba! 

Visszaszívtam!! Még van 3 db porszívó, csak elnéztem.
Ha már porszívókat mind megnyerték, akkor miért ad még mindig porszívós sorsjegyet???? Az már eleve CSAK nyeretlen lehet. Ez szívás!!
Nagyon szarul szerveztek meg ezt a játékot is!
Nagyon szarul szerveztek meg ezt a játékot is!
Hát, kár volt visszatérni kapargatni. 5-ből 4 üzi lett

hÁt ez már ördögi 

Igen, a Sony Cd-s angyali üzimet jan. 31-ig postázzák.
én is kb így kaptam... valami gáz lehet 

haldoklik az angyalkájuk?
most kaptam:
2 bricostore angyali üzenet,1 arena angyali üzenet és egy angyali-angyali üzenet
most kaptam:
2 bricostore angyali üzenet,1 arena angyali üzenet és egy angyali-angyali üzenet

Akkor jó. Vagyis nem , de nincs mit tenni...
igen
sőt, miután lekaparom és ráklikkelek valamire pontszerzés céljából, kb 5 percet gondolkozik
sőt, miután lekaparom és ráklikkelek valamire pontszerzés céljából, kb 5 percet gondolkozik

Amúgy a sorsjegyeket nektek is nehezen tölti be? Mert én néha perceket várok és a gépem nem lassú!
Olyan angyalim nekem is volt, amit majd kipostáznak. Nagyon kíváncsi leszek rá

Hogy én mikről maradok le?!? De a fürdőszoba szekrény még megvan. Én azt néztem ki!
na, nekem meg már szinte minden sorsjegy angyali...
ennyit nem írok, már elegem van... már csak smileykat rakok. ha láttok ilyet, az én vagyok
ennyit nem írok, már elegem van... már csak smileykat rakok. ha láttok ilyet, az én vagyok

Nagyon értetlen vagyok. Nekem szokott simán angyali üzenete lenni, amikor be kell írni valamit. És most meg három egyforma angyalkám volt és kiírta hogy angyali üz.-et nyertem és jan. 31.-ig szállítják.
Egyre több az angyali üzenet, biztos nagyon fogynak az ajik