Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 157 / 9334 oldal |
Valószínű Milkás utit(Aldi, Spar)
Univer fődíj: 1 millió Ft
Csábulj el könnyedén a SIO ZERO-val!
Nyerjen 100.000 Ft értékű magánegészségügyi utalványt, vagy egy okosgyűrűt!
Töltse ki 3 perc alatt kérdőívünket, és máris részt vesz a sorsoláson.
Milyen nyereményt küldhet a Progressive Bex Kft?
Most jött e-mailes értesítés,de fogalmam sincs mi lehet az.
Most jött e-mailes értesítés,de fogalmam sincs mi lehet az.
Nálatok most megy az Orbit rágó feltöltés?
Csak kis jpg betűvel fogadja el a képet,azt átírtam,utána az u. rövidítést nem fogadta el,átírtam utcára.
Mindent kipipáltam,elküldöm,de nem ír ki semmit,csak visszaugrik ugyanoda a feltöltéshez.
2 böngészőből is próbáltam Firefox,Chrome, PC-n,de egyiknél se működik a beküldés.
Pedig előtte töltöttem már fel blokkot és az jó volt,pár napja.
Csak kis jpg betűvel fogadja el a képet,azt átírtam,utána az u. rövidítést nem fogadta el,átírtam utcára.
Mindent kipipáltam,elküldöm,de nem ír ki semmit,csak visszaugrik ugyanoda a feltöltéshez.
2 böngészőből is próbáltam Firefox,Chrome, PC-n,de egyiknél se működik a beküldés.
Pedig előtte töltöttem már fel blokkot és az jó volt,pár napja.
Online próbáltuk, a 4-ből csak 1-et nem fogad el, de azt semmilyen módon. Ezért gondoltam, hogy esetleg hibás a kód.
weber
csak így jártunk...a mozi pénztárban váltsd be , számíts rá , hogy minimum 20 perc, tehát ne a film kezdete előtt menj oda.
csak így jártunk...a mozi pénztárban váltsd be , számíts rá , hogy minimum 20 perc, tehát ne a film kezdete előtt menj oda.
weber
Aldi-Rama link nektek müködik?
Etele Cinema-s mozijegy kódok egyikét nem fogadja el a rendszer. Járt még így valaki?
xixo gyakori kérdéseknél felsorolják a résztvevő üzleteket
Sziasztok!
A Xixo játék milyen boltokban érvényes? A játékleírásban csak annyi szerepel, hogy a játékban résztvevő boltokban, ami nem túl sok infó
" alt="
"> Köszi!
A Xixo játék milyen boltokban érvényes? A játékleírásban csak annyi szerepel, hogy a játékban résztvevő boltokban, ami nem túl sok infó
" alt="
"> Köszi!Köszönöm Sada! Jó lenne ha látnánk a nyerteseket 😁
herta
Nekem már volt szerencsém az F1 játékon, illetve más sms küldős játékokon is.
Nekem már volt szerencsém az F1 játékon, illetve más sms küldős játékokon is.
Nem mindegy?
Csak van néhány blokkod a nagy rakás sorsjegy mellé?!
Csak van néhány blokkod a nagy rakás sorsjegy mellé?!
Aki nyert az Aldi kalendáriummal blokkot is kérték vagy csak a kupont ?
A végső nyertes meghatározására ... 2024. december 5. napján kerül sor.
A nyereményről a nyertest a Red Bull 24 órán belül értesíti a regisztráció során megadott e-mail címen.
l. a jsz-t.
A nyereményről a nyertest a Red Bull 24 órán belül értesíti a regisztráció során megadott e-mail címen.
l. a jsz-t.
Tud valaki valamit Red Bull Szobiszlai kvízjátékom kik nyertesek vagy hogy mikor sorsolnak? Köszi
Köszönöm!
weber még nem mindet küldték
7 days nyereményt már mindenkinek kiküldték?
*ezen