Archivum - Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 157 / 511 oldal |
A kinder infót hetek óta hiába hivogatom,folyamatosan foglaltat jelez.
Anikó!
Nem neked tettem fel a kérdéseket, csak magamban füstölögtem, gondolkodtam azon amit leírtál. Mondjuk úgy költői kérdés volt. A megszólítás csak azért volt hogy tudjuk mire reagálok
Bocs
Nem neked tettem fel a kérdéseket, csak magamban füstölögtem, gondolkodtam azon amit leírtál. Mondjuk úgy költői kérdés volt. A megszólítás csak azért volt hogy tudjuk mire reagálok
Bocs

Viszont, a régi Balcsi-szeleten kívűl volt a kód! 

A mostani és a múltkori játékos Balaton szeletek vegyesen vannak kirakva a polcokra (több boltban is tapasztalatam!). Szemüveget föl, nehogy csak azt figyeljétek, hogy "valami játékos". 

Szivacs helyett ajánlom a mélyhűtőt!
A megdermedt csoki lepattog a pappírról.
A megdermedt csoki lepattog a pappírról.
hatvanhét
Bosszúság
Tegnap én meg úgy jártam, hogy mivel a kölkecském rendre beleolvasztja a csokikat a csomagolásba, szétszedtem a papírokat és nedves szivaccsal kitöröltem belőle a maradék csokit, hoyg látsszon a kód. A nedves szivacs a csokin kívül a kódokat is percízen eltüntette a fémes papír belsejéből, ment azt egész stóc a szemétbe, szóval ezen a módszeren még dolgozni kell
Bosszúság
Tegnap én meg úgy jártam, hogy mivel a kölkecském rendre beleolvasztja a csokikat a csomagolásba, szétszedtem a papírokat és nedves szivaccsal kitöröltem belőle a maradék csokit, hoyg látsszon a kód. A nedves szivacs a csokin kívül a kódokat is percízen eltüntette a fémes papír belsejéből, ment azt egész stóc a szemétbe, szóval ezen a módszeren még dolgozni kell

Akciós csomagolású balatonszelet, belső kód nélkül!

Szerintem, a Knorrnak is meg kéne,említeni,írni a dolgot,hogy tudjanak róla!
Ditke62
Jogos kérdéseidet ne nekem tedd föl, én nem Knorros néni vagyok.
Úgy gondolom, a webnyeremény olvasói használják a netet.
Bocs, hogy csak a kedves topiktársakat akartam figyelmeztetni, és nem vettem a szívemre valamennyi "mezei" pályázó sorsát...
Jogos kérdéseidet ne nekem tedd föl, én nem Knorros néni vagyok.
Úgy gondolom, a webnyeremény olvasói használják a netet.
Bocs, hogy csak a kedves topiktársakat akartam figyelmeztetni, és nem vettem a szívemre valamennyi "mezei" pályázó sorsát...Anikó
És mi van azokkal, akiknek nincs net vagy egyszerűen nem nézik meg csak az alapinfók alapján beküldik?! Lesz egy csomó érvénytelen pályázat?! Mert hát ha a levesre rá van írva hogy főzni kell akkor az normál észjárással főzős leves kategória! Nem lehet hogy a honlapon van elírva?!
És mi van azokkal, akiknek nincs net vagy egyszerűen nem nézik meg csak az alapinfók alapján beküldik?! Lesz egy csomó érvénytelen pályázat?! Mert hát ha a levesre rá van írva hogy főzni kell akkor az normál észjárással főzős leves kategória! Nem lehet hogy a honlapon van elírva?!
Eri1, ja azóta se érkezett meg az előhivott képek, ismét azt mondták jöjjek vissza pár nap múlva.... de mit gondolnak hogy van időm naponta odajárni? nálunk ez félresikerült promoció volt, mert tuti hogy soha nem hivatok ott elő digitális képet,
Érdemes ellenőrizni a Knorr vk-kat, akkor is, ha biztosak vagytok a dolgotokban!
Mi sok Knorr terméket fogyasztunk, a főzős levesek kivételével, ami nem nagyon megy nálunk. Most vettem egy spárgakrémlevest snidlinggel és egy póréhagyma-krémlevest (Mindkettő Ínyencek levese, új termék, 2 adagos, FŐZŐS), az előbbi vk-ja a főzős levesek, a másiké viszont a "tetszőleges" kategóriában van fölsorolva.
Mi sok Knorr terméket fogyasztunk, a főzős levesek kivételével, ami nem nagyon megy nálunk. Most vettem egy spárgakrémlevest snidlinggel és egy póréhagyma-krémlevest (Mindkettő Ínyencek levese, új termék, 2 adagos, FŐZŐS), az előbbi vk-ja a főzős levesek, a másiké viszont a "tetszőleges" kategóriában van fölsorolva.

A sorsolás után írtam a sparnak, hogy a blokkjaimat a boltban "felejtették" , válaszra sem méltattak....
Ez is igaz...
Paint
Igy igaz, nem kellene emlegetnie, amikor látja, hogy a vásárló is gyűjti, és sok ezrest fizet a pontokért. Olyan, mint az ezerszer kitrágyalt talált csokipapír. Ha egyet sem eszek belőle, találtam, kaptam, cseréltem őket és nyerek, akkor nem hivalkodok a többieknek, hogy ti pénzért vettétek, ettétek és nem nyertetek, én meg igen.
Igy igaz, nem kellene emlegetnie, amikor látja, hogy a vásárló is gyűjti, és sok ezrest fizet a pontokért. Olyan, mint az ezerszer kitrágyalt talált csokipapír. Ha egyet sem eszek belőle, találtam, kaptam, cseréltem őket és nyerek, akkor nem hivalkodok a többieknek, hogy ti pénzért vettétek, ettétek és nem nyertetek, én meg igen.
De tényleg senki ne sértődjön meg....
Amúgy nálunk is volt nyjáték, és a festékes dobozban volt egy kártya 10 db-t kellett összegyűjteni, és autót lehetett nyerni. A vicc: az üzemekben biztonsági őr ült, hogy a melos ne lopja el a plexi kártyát a töltősoron, jegyzőkönyvet vezettek róla, az üzemek vezetője felhívta egyes emberek figyelmét köztük az enyémet, mivel ismernek ne próbáljak meg tényleg játszani mert a vevőkör ha megtudja az ciki, de attól függetlenül a főépületben a ter. képviselőknek volt pár pályázatnyi a fiókjában. Hát ennyit erről.
Amúgy nálunk is volt nyjáték, és a festékes dobozban volt egy kártya 10 db-t kellett összegyűjteni, és autót lehetett nyerni. A vicc: az üzemekben biztonsági őr ült, hogy a melos ne lopja el a plexi kártyát a töltősoron, jegyzőkönyvet vezettek róla, az üzemek vezetője felhívta egyes emberek figyelmét köztük az enyémet, mivel ismernek ne próbáljak meg tényleg játszani mert a vevőkör ha megtudja az ciki, de attól függetlenül a főépületben a ter. képviselőknek volt pár pályázatnyi a fiókjában. Hát ennyit erről.
Erre vannak a közjegyzők, de azok is, amint hallottam nem mindig vannak a helyzet magaslatán.
Igaz!!!!!De most mindenki tegye a szívére a kezét....minden sértődés nélkül....nekem mindig ezt mondja egy vállalkozó barátom, hogy én nem így csinálnám, ahogy ő. Szóval az ember halandó, esendő, gyarló. De azért nem kellene mosolyogva mondania ő elteszi, ha a vevő nem kéri...tényleg elég hülyén jön, jött ki.
A legvégén pedig megbeszéli a kolléganőjével, hogy csak a saját cetlijeiket továbbítsák a sorsolásra. Ezek a bedobós dolgok nem nagyon működnek egyik cégnél sem. Nem is szeretek bedobálni, postázni szeretek.
Én is szeretném gondolni, hogy nem ők nyernek, de ha egy-két nap alatt vagy 40 db-ot gyűjt össze egy ember akkor gondold meg mennyit fognak a játék ideje alatt az eladók egy része összegyűjteni