Pozitív tapasztalatok, pozitív élmények
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 157 / 246 oldal |
ez miért pozitív? ... bár igaz nézőpont kérdése...
ma 3 elsőbbségit adtam fel a postán kértem kupont erre adott a nő vagy 50db-t. és azt mondta drukkol nekem... :-)
gerbera33: erre sokan lennénk kíváncsiak, hogy technikai problémán mit értenek... Ha nem írunk/írtunk, akkor mi lett volna...
TIBI nagyon pozitív !
Tegnap sima elsőbbségivel küldtem az 50 pontomat...ma már fel is töltötték és meg tudtam venni a kabátot
" alt="
">
Tegnap sima elsőbbségivel küldtem az 50 pontomat...ma már fel is töltötték és meg tudtam venni a kabátot
" alt="
">nem is tudom, hogy pozitív-e vagy negatív, írtam kinderéknek pár napja és ma is, a mai levél után 30 preccel fel lettek töltve a pontjaim. Csak azt nem értem, miért kell megvárni, hogy valaki írjon?! Mintha direkt arra játszanának, hogy leteljenek a foglalások.
Mist írtam kinderékhez és jött is a válasz:
Pontjai még nem érkeztek meg, valószínűleg a holnapi postában lesznek benne és kedden írjuk jóvá őket. Ha kedd délután nem jelennek meg az egyenlegén, kérjük jelezze.
Negatív az egészben, hogy szerdán lejár a foglalás
" alt="
">
Pontjai még nem érkeztek meg, valószínűleg a holnapi postában lesznek benne és kedden írjuk jóvá őket. Ha kedd délután nem jelennek meg az egyenlegén, kérjük jelezze.
Negatív az egészben, hogy szerdán lejár a foglalás
" alt="
">Kinderékkel kapcsolatban pozitív a tapasztalatom.
Igaz, aggódtam, hogy mikor töltik már fel a pontjaimat, mert 3-án lejárt volna a határidő.
Küldtem nekik egy egyszerű "érdeklődő" e-mailt, hogy ekkor és ekkor beküldtem a pontokat, mikor írják jóvá, köszönettel...
Az e-mail küldése után fél órával jóvá is írták a pontjaimat.
Ezután kiválasztottam a lestoppolt ajándékot.
" alt="
">
(Azért kíváncsi lennék, hogyha nem küldtem volna az e-mail-t, akkor is megtörtént volna-e a jóváírás ma?! De ez most már mellékes.)
Igaz, aggódtam, hogy mikor töltik már fel a pontjaimat, mert 3-án lejárt volna a határidő.
Küldtem nekik egy egyszerű "érdeklődő" e-mailt, hogy ekkor és ekkor beküldtem a pontokat, mikor írják jóvá, köszönettel...
Az e-mail küldése után fél órával jóvá is írták a pontjaimat.
Ezután kiválasztottam a lestoppolt ajándékot.
" alt="
">
(Azért kíváncsi lennék, hogyha nem küldtem volna az e-mail-t, akkor is megtörtént volna-e a jóváírás ma?! De ez most már mellékes.)
most fenn volt a tegnap elveszettnek hitt 50 pontom a kinderen,pedig még nem telóztam nekik,most akartam
megjöttek ma a soproni lasztik
" alt="
"> hívtam őket és felvették az adatokat a múlthéten, ma meg is érkezett
" alt="
"> köszönöm
" alt="
"> hívtam őket és felvették az adatokat a múlthéten, ma meg is érkezett
" alt="
"> köszönömMa kiválasztottam a kinderen az órát(nagyon szerettem volna a férjemnek),nagyon -nagyon köszönöm a cserepartnerknek és azoknak akik pluszban is küldtek nekem nyilakat.nem gondoltam volna ,hogy összejön
A Femina előtt le a kalappal! Tegnap éjfél előtt nem sokkal nyertem a hajszárító szettet és ma már küldtek e-mailt, hogy várhatóan 12. 05-én postázzák a nyereményem
" alt="
">
" alt="
">MAM nyereményjátékkal kapcsolatban: Mint kiderült nem írtam telefonszámot, ezért nem tudtak volna értesíteni telefonon. De utánajártak és délelőtt a vezetékes telcsin hívtak. Kislány csomagot adtak volna, de kérdezték, h kisfiúnk vagy kislányunk van-e? Mondta a párom, h fiú, így még a csomagot is kicserélik
" alt="
">
" alt="
">11.-hót akartam írni, de mindegy, gondolom mindenki értette
" alt="
">
" alt="
">Nekem a T-online majdnem kiszámlázta a kiszállítási díjat mert én is jártam így,hogy közben megjavult és nem jelentettem be.Ők meg kijöttek...
Péntek este bejelentettem az invitelnél az internet hibát. Felvették az adatokat és mondták majd keresnek. közbe megjavult a net, gondoltam valami a vonallal volt. Ma hívott a telefonszerelő és jött hozott másik modemet. Délután hívtak az inviteltől, hogy jó e már a modemcsere után a net
" alt="
">
" alt="
">Okt-ben még nem is volt vele játék.
11. hónap van! Sajnos.
És 11.22-23-án már le is amortizáltátok!
" alt="
">
11. hónap van! Sajnos.
És 11.22-23-án már le is amortizáltátok!
" alt="
">Nagyon-nagyon pozitív a Chio Magyarország Kft. 40 napos nyeremény eső játéka, minden játékot így kellene bonyolítani!!!
10.10-én kaptam sms-t, hogy nyertem.
10.11-én hívtak adat egyeztetésre.
10.17-én személyesen adta le egy ismerősöm a nyertes matricát.
10.21-én már át is vettem a 100.000 Ft-os Meglepetés kártyát. (Ehhez még hozzáteszem, hogy azt hittem evvel a bankkártyával is csak a gond lesz, iylen olyan díjak -, meg plusz gond lemondani és közben ott mondták, hogy ezt semmi díj nem terheli és ha levettük róla az összeget, magától megszűnik! )
Szóval nagyon-nagyon örül a család a nyereménynek.
" alt="
">
10.10-én kaptam sms-t, hogy nyertem.
10.11-én hívtak adat egyeztetésre.
10.17-én személyesen adta le egy ismerősöm a nyertes matricát.
10.21-én már át is vettem a 100.000 Ft-os Meglepetés kártyát. (Ehhez még hozzáteszem, hogy azt hittem evvel a bankkártyával is csak a gond lesz, iylen olyan díjak -, meg plusz gond lemondani és közben ott mondták, hogy ezt semmi díj nem terheli és ha levettük róla az összeget, magától megszűnik! )
Szóval nagyon-nagyon örül a család a nyereménynek.
" alt="
">Ma voltunk Zalaegerszegen a Plázába levásárolni a Signal Villantsd fel játékon nyert 5.000Ft-os utalványt, minden gond nélkül elfogadták, igaz a személyit kérték hozzá, de az az utalványon is rajta szerepelt. Az eladó hölgy nagyon kedves és segítőkész volt, mondta, hogy már volt valaki a héten levásárolni és ő se igazán értette, hogy miért ilyen rövid határidőt adtak a levásárlásra. A negatívum maximum annyi, hogy nem volt nehéz levásárolni, piszok drága bolt.
Tegnap írtam a Magyar Postának, hogy a férjemnek nem adták oda a kuponokat, a blokkunk megvan (a férjem elfelejtette, az eladó pedig nem világosította fel). Ma visszaírtak, elnézésünket kérik és ha bemegyünk a blokkal, megkapjuk utólag. Nem is gondoltam hogy választ fogok kapni.
Kinderéknek 17-én ajánlottan, elsőbbségi nélkül adtam fel a levelet, és ma reggel már le is vásároltam.
Minden pont odaért, hiánytalan
" alt="
">
Mostmár csak küldjék hamar a cuccokat!
Minden pont odaért, hiánytalan
" alt="
">
Mostmár csak küldjék hamar a cuccokat!