Ma a tatabányai Tescoban (biztos máshol is):
Milka termék vásárlása esetén, 370 Ft után Milka toll, 900 Ft után hűtőmágnes, 1200 Ft után játékkamion
Jövő héten pénteken és szombaton ugyanez az Interspárban!
Én ilyenkor elvből nem megyek oda, hogy adjanak belőle... nem azért csinálják mert nekik ez jó.
A dinnye esetében mindenki megrohamozta őket amikor az Auchan parkolójában öntöttek ki pár teherautó dinnyét.
Én nem úgy tiltakoztam volna a helyükben, baltával szétvágtam volna a dinnyéket ahogy éppen kézre áll, majd egy kis trágyával megszórtam volna, és a bejárat elé öntöttem volna.
Ez a gazdák nyomoráról szól, kizsákmányolásáról, nem azért h. mi Pestiek jól járjunk.
Én ezt a tejet szétlocsolnám a bejáratnál... úgyis fagy lesz, még jól oda is fagyna...

" alt="

">
Most mondták a rádióban hogy budaörsön tejet osztogatnak a termelők.A hirekben olvastam hogy a tesco árai miatt ugyhogy biztos a tesconál.
Hmágnes, hogy nézett ki? Elefánt volt rajta, gumis?
szeged:
teszkó: tibi- drazsé az ajándék
cora: 3kg vitamil liszt = 1 fémdoboz; carte d'or csokihoz a szokásos és a karácsonyi termékük mellé hűtőmágnes
http://ingyen-zene.blogspot.com/
Valdor, november 19-től,
"CD lemezen játékokat, csengőhangot és Zizu dalát találják a gyermekek"
http://www.valdor.hu/public/promocio.html
Mai rendelésekhez ingyenes házhozszállítás a foto.hu-n
nyertem.com regisztrált játékosoknak:
Szeretettel meghívjuk Önt az Alpok-Adria szépségversenyre, melynek döntője 2008. november 21.-én, 20 órakor, a budapesti Passage Clubban kerül megrendezésre.
A belépőt ingyen biztosítjuk Önnek, csupán a nevét és születési dátumát kell elküldenie az alábbi E-mail címre, hogy felvehessük a vendéglistára:
frank.david@successful.hu
hofi Hozzászólás - 2008. november 19. :: 15:47
Vásároljon november 20-december 3 között az Interspar üzletekben 1 számlán 1db Dove és 1 darab axe dezodort és megajándékozzuk egy 3000ft értékű esernyővel!
Ingyenes Zone Alarm teljes változat tölthető le ma!
Bővebb leírás az alábbi linken:
http://itcafe.hu/hir/zonealarm_ingyen.html
21-től a Tescoban is:
4 Johnson's termék vásárlása esetén 1 db pamuttáskát választhatsz.
WESTEND KÁRTYÁSOKNAK!
Amennyiben Ön 2008. november 18-tól a WestEndben vásárolt minimum 5000 Ft értékű termék blokkját bemutatja a Millennium, Eiffel vagy Ferdinánd Információs és Kártya Pontnál, a leggyorsabb 2500 vásárlót egy Milka szaloncukor termékmintával ajándékozzuk meg, melyben a Milka szaloncukrok teljes választéka megtalálható.
(WestEndKártya Hírlevélből)
Ingyenes gyerekprogramok a Westendben december elején:
Disney figurák a WestEnd Jégteraszán december 3-án:
14-órakor megnyitó, majd vetélkedők, játékok a jégen, és a jég körül,
14:40-kor találkozó Belle-el a Szépség és a Szörnyeteg hercegnőjével
15:30-kor Mickey Egér érkezik a jégre, majd a játékok tovább folytatódnak
16:30-kor megjelenik Hamupipőke, akivel fényképezkedni, találkozni lehet
December 6-án – Mikulás
Mikulás és krampuszok egész nap
Az eredeti Mikulás- a Mimikri Bábszínház előadása
Mikulásnapi meserajzoló és színező
Rengeteg ajándék és édes meglepetések a Milkától.
December 7-én – Ünnepi készülődés
Téli Mesebolt c. előadás a Mesebolt Társulat előadásában
Délután: XIII. kerületi Gyermekkórus karácsonyi koncertje,
Betlehemes, hagyományőrző interaktív foglalkoztató
Karácsonyi ajándék-, és dísz, illetve hűtő mágnes és képeslapkészítő műhely
Libri:
mindenki, aki legalább 15.000 Ft értékben vásárol könyvet vagy hangoskönyvet, ingyen hazavihet egy 9.900 Ft értékű Motorola W175-ös mobiltelefont Vodafone VitaMAX csomagban, VitaMAX standard tarifával, 500 Ft lebeszélhetőséggel!
http://www.algidaexpress.hu/hirlevel/09november/index
.html
Vásrláshoz kött (4000 Ft felett Dove csomag)
bernie72 Hozzászólás - 2008. november 17. :: 16:58
Ha Bp bank hitelkártyával dec.15-ig 100.000 Ft felett vásárolsz, 5.000 Ft-os könyvutalványt kaphatsz.
Részletek? www.budapestbank.hu
A Nyíregyházi METRO-ban a 4.5 literes Tomi Kristályhoz 3 db fél literes Pur az ajándék.
(Két Tomi Kristályt vettem, az eladó mondta, hogy menjek vissza a 6 db Pur mosogatószerért. Azt hittem, félreértés... de nem

" alt="

">)
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások