Külföldi szerencsejátékok, nyereményjátékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 157 / 303 oldal |
guppi, köszi.
Univer fődíj: 1 millió Ft
Szurkolj együtt a Jameson-nal, és nyerhetsz!
Nyerj páros jegyeket a Chivas Regal online játékában!
Holnap megkérem a kislányomat, hogy segítsen írni egy levelet, mert ma a webfordítóval írtam és az a gyanúm hogy az nem túl pontos fordít. Ha megtudok valamait beírom.
Nekem is csak 1 regim van (volt
) ott....
) ott....ildi80, engem sem enged belépni a Gratkado, azt írták, hogy több regisztrációm van egy IP címről pedig ez nem igaz! :-( IP címet el lehet lopni szerintetek?
Gratkado egyszerűen nem enged belépni...
Másnak sikerül?
Másnak sikerül?
Már akkor is csak 8 db volt, mikor én felfedeztem.
Nyúl: A franc! Most láttam a beírásod és már nincs PP.
G2space-n van PP.
persanya: ahányat bírsz. 

Ha valaki segítene megköszönném. Kb 2 hete akadozik a prizee. Van, hogy lefagy percekre, majd folytatódik. De van, amikor napokig semmi baja.A gépemmel lehet baj? Volt már ilyen valakinek? Előre is köszi
Szerintetek, hány embert regisztrálhatok magam alá, hogy kapjak utánuk majd ajándékot v. buzzt?!
Juhéjjj
Köszi 
Köszi 
Hugi71: pont azt jelenti, hogy mindenhová küldik 

Ha tud valaki franciául, írja be légyszi, hogy ez mit jelent:
Livraison : Tous les pays
A G2-n néztem ki magamnak valamilyen ajándékot, de nem tudom, hogy Mo-ra kiszállítják-e. Köszi
Livraison : Tous les pays
A G2-n néztem ki magamnak valamilyen ajándékot, de nem tudom, hogy Mo-ra kiszállítják-e. Köszi

marycsiga köszi szépen
SOrsi,ha angol akkor:your account-Your personal details / your preferences
ha francia:ton compte-
Tes données personnelles / Tes préférences
ha francia:ton compte-
Tes données personnelles / Tes préférences
guppi köszi a választ de ez urvalda-nak szól, én nem ezt kérdeztem 

SOrsi, szerintem a yacado-n hamar összejön a maxpackra való pont, a Packbarre folyton leáll. Azoknak jó használni, akik ráérnek egész nap a neten lógni.
a személyes adataimat hol tudom megnézni?
szerintem csak vásárolni gyorsabb