Akciós termékek, termék akció
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 157 / 226 oldal |
Mammutban a Hervisben 2 cipő vásárlása esetén a 2. féláron. Life magazinhoz got2b hajzselé. Maximához parfüminta. Pl: B.U.
Tibi táblás csoki a Plusban 145 Ft
láttam: marcipánost, eprest
láttam: marcipánost, eprest
"Most szinte féláron, postaköltséggel együtt 3200 Ft-ért vásárolhatja meg a Praktika 2007-es teljes évfolyamát, ráadául egy ajándék gyűjtőmappával is meglepjük - december 22-ig."
bookline.hu-n rengeteg akció. Thomas könyvek 2-t fizet 3-at kap az akciós árakon felül. Nem csak gyerekkönyvek.
Vásároljon most Pampers Giantpack pelenkát (4098 Ft), és 855 Ft értékben ajándékba adunk 6x1 liter Jana Baby ásványvizet. (Forrás: Metro újság) Akció érvényessége: 2008. dec. 11-31.
ma a PLUS-ban mindenre 10% engedmény
kinder delice így csak 98 Ft és máris két kinder pont :-)
valamint pickwick bögre 3 csomag teával 809 Ft, bár nálunk én vittem el az utolsót
kinder delice így csak 98 Ft és máris két kinder pont :-)
valamint pickwick bögre 3 csomag teával 809 Ft, bár nálunk én vittem el az utolsót
Tesco-ban 3 × 1 liter Coccolino öblítő mellé plüss Coccolino maci van csomagolva 1190 ft-ért!
Ma és holnap a Dm üzletekben 15%-os kupont adnak minden vásárlás után, amit jövő hét szombaton és vasárnap lehet beváltani.....
Holnap reggeltől este 8-ig Milka hostessek a Váci úti Tescoban, 370 Ft után toll, 900 Ft után hűtőmágneses fényképtartó, 1200 Ft után Milka kamion az ajándék a blokk bemutatása után. Bent Milka szaloncukor kóstoló....
CKM-es borotva most a Rossmann-ban 2800.-Ft helyett 2300.-Ft. Mert van az újságban egy 500.-Ft-os kupon hozzá.
Decemberben hetente más és más meglepetéssel kedveskedünk minden vásárlónknak, aki 25 liter felett benzin, vagy diesel üzemanyagot tankol.
Az első héten (dec. 1-7-ig) kedvezményes Sanoma magazin előfizetési kuponnal, a másodikon (dec. 8-14-ig) a Magyar Turizmus Zrt. "Kulturális Turizmus éve falinaptárával, a harmadik és negyedik héten (dec. 15-28-ig) pedig NESCAFE 3in1 Classic stickkel.
További részletek a MOL töltőállomásokon!
Az első héten (dec. 1-7-ig) kedvezményes Sanoma magazin előfizetési kuponnal, a másodikon (dec. 8-14-ig) a Magyar Turizmus Zrt. "Kulturális Turizmus éve falinaptárával, a harmadik és negyedik héten (dec. 15-28-ig) pedig NESCAFE 3in1 Classic stickkel.
További részletek a MOL töltőállomásokon!
Kika mikuláscsizma bögre:
www.kika.hu/cgi-bin/events.php?id=2032
www.kika.hu/cgi-bin/events.php?id=2032
A Nők Lapja Évszakok előfizetés 1 évre most 2780 Ft helyett csak 1800 Ft, az első 100 befizető Szabó Magda Abigél c. hangoskönyvét kapja ajándékba.
Tel:1-3713232
Internet: www.mc.hu
Sms:30/3030656
Tel:1-3713232
Internet: www.mc.hu
Sms:30/3030656
http://www.unilever.hu/ourbrands/Ajanlatok-promociok/
NyerjenaDoveval.asp
NyerjenaDoveval.asp
Douglas parfümériák:
5000 Ft-s vásárlás után matrica.
Lehet gyűjteni aztán kedvezménnyel vásárolni általuk.
5000 Ft-s vásárlás után matrica.
Lehet gyűjteni aztán kedvezménnyel vásárolni általuk.
Rossmann újság:
Vásároljon új Wilkinson Qauttro Titanium Precision borotvát 2008.11.20-12.02. között és +1 FT-ért egy Wilkinson borotvahabot kap, amit a pénztárnál vehet át!
Vásároljon új Wilkinson Qauttro Titanium Precision borotvát 2008.11.20-12.02. között és +1 FT-ért egy Wilkinson borotvahabot kap, amit a pénztárnál vehet át!
Vettem este 2 db samsung SGH-L700-at a t-nél. Előfizetéssel 0ft-ért. Nagyon szuper. Ajándék percekkel, egymás közötti beszélgetéssel.
Szerintem nagyon megéri.
Szerintem nagyon megéri.
Ismeritek a DDA üzletláncot? Illatszerek, tisztítószerek, szépészeti cikkek, édességek szintén jóval áron alul. Üzletei, amikről én tudok: Blahán, Oktogonon, Mester utcánál, Kálvin téren(Szépségpalota), Stadionoknál(Város Diszkont)...NAGYON MEGÉRI OTT VÁSÁROLNI!
" alt="
">
" alt="
">Mondjuk most pont rosszkor írom, de hétvégente a nagyobb CBA-kban nagy akciók szoktak lenni - zöldség-gyümölcs, alapvető élelmiszerek, húsok, felvágottak, sütik, konzervek, stb. jóval az egyébként megszokott árak alatt!!! Érdemes utánanézni a honlapon, amúgy Erzsébeti(Erzs.Üzletház), Kőbányai(Újhegyi), Kispesti(Remíz) CBA-k ilyenek, a többiről nem tudok...
Szeretnétek görög étterembe menni?
" alt="
">
SZÁMJÁTÉK AZ EL GRECO-BAN!!! (1065 Budapest, Nagymező utca 34.)
Márciustól minden hónap 10. napján 10%, 20. napján 15% és a 30-on 20% kedvezménnyel kedveskedünk Vendégeinknek!
http://www.gorogmagyar.hu/?site=akcio
" alt="
">
SZÁMJÁTÉK AZ EL GRECO-BAN!!! (1065 Budapest, Nagymező utca 34.)
Márciustól minden hónap 10. napján 10%, 20. napján 15% és a 30-on 20% kedvezménnyel kedveskedünk Vendégeinknek!
http://www.gorogmagyar.hu/?site=akcio