Ha Hőgye vagy a Sipos család nyerne 3-4szer, fogadjunk nem keresnétek a csalót

" alt="

">
El kell fogadni hogy NiNCS mos szerencsétek

" alt="

">
Csak úgy tudom elképzelni, hogy eladják a vásárolt cuccokat. Kisbót, tudomisén...
Az nem életszerű, hogy ilyen jellegű termékekből magánszemély saját felhasználásra vegyen ennyit...
Na mindegy, én a Mol Move - Red Bull játékra megyek rá. Max 20 esélyem lehet. (Lesz is.)
Fejtsétek meg mi lehet, mert tény van valami, de legalább az ő játékukkal nem kell játszanom.
....... vagy tudomásuk van a nyerőidőpontról .....
Benne vagyon a pakliban, hogy sokat fektetnek bele.
Ki tudja, lehet, hogy el tudják passzolni a vásárolt termékeket. Csak így tudom elképzelni.
Gondoljunk csak bele, hogy a nyerted páHázatok mellett mennyit küldtek be, ami nem nyert...
És ugyanaz az ügynökség és a forgalmazó (Reckitt) sztem náluk kereshetjük a ludast. Tanulság a Human Telex Advertising Kft-nél és Recitt-nél többet nem játszunk.
Szerintem azt várhatjuk, mert ki sem fogják tenni. Még a két utolsó napi nyertes is hiányzik. Már azokat sem nevezték meg, miután rájuk lett írva.
Nagyon várom a Finish fődíj nyertes nevét... 😒
A dm-Air Wick első 4 nyertesből 3 valóban átnyergelt a Lidl-Finish játékból és most innen is visznek mindent.

" alt="

">
NBéla
Szerintem ez azért jó, mert a LIDL-pénztáros-elteszi-a-blokkot teóriát nyugodtan elhessegethetjük. Szóval lehetőségként marad:
- a pénztáros, aki a LIDL-ből átnyergelt a DM-be csak a nyereményjátékok kedvéért (kb. 0,001% valószínűség)
- valaki a szervezőknél /gyártónál / forgalmazónál már nem annyira szereti a munkáját (0,01%)
- valaki, aki igenis befektet / rohadt sokat utána jár a játékoknak (49%)
- valaki, aki megtalált valami kiskaput a Reckitt-es játékok kapcsán (49%)
- bármi más opció (1,989%)
Air Wick játék nyertesek😔
Folytatódik, ami a Finish-nél volt..
Most töltöttem fel egy kódot a Fjúztí játékon.
A spam mappában már landolt is az üzenet:
Congratulation To You
You have won 1,000,000.00 in Coca Cola Promotion 2023 Edition
Claim your payment now
Sincerely,
Mrs.Anita Sorensen
Promotion zonal coordinator .
Copyright Coca Cola Promotion
jojó
Nem lehet, hogy Te voltál? Többen is írtak már ilyet, aztán rákérdeztek a szervezőktől. Lassan dolgozza fel a szerver az adatokat, ezért újra kattint a játékos, és erre jön a hibaüzenet.
Nem mondom, baromi idegesítő lehet, de ettől még simán lehet, hogy a pályázatod rendben van. Azért a NAV kódot elég nehéz "eltalálni" egy adott vásárláshoz + időpontra...
Nah,most ment el a kedvem a nyereményjátékozástól

" alt="

">
Azt írja :: " ezt a kódot már feltöltötték korábban "

" alt="

"> Lehetetlenség , NAV kódot is kér, egymás után vásároltam ?
anyoka, Izeke
Most (is) épp van egy kis időm, úgyhogy vitatkoznék. Persze mindannyian mások vagyunk, de én azt tapasztaltam, hogy itt a fórumon igenis hasznos információkra és segítő szándékra találok. Volt már, hogy komolyabb kritikát kaptam, de ebből is igyekeztem tanulni, fejlődni.
És tudok örülni mások sikerének is, még akkor is, ha tudom, hogy ezt vagy azt, akár én is megnyerhettem volna. Pl. Keksz és New York: ez már talán a 3. ilyen játék, amin próbálkoztam. Idén 1,5 hónapon át heti 3-4x nyitás után nem sokkal ott voltam a Tesco önkiszolgáló kasszáinál 15-20-... db belVita keksszel, amit egyesével blokkoltam. Nem mondom, voltak, akik furán néztek, és elment vele egy "kis" idő... és még így, több-100 pályázattal a "zsebemben" sem sikerült a fődíj. Értelemszerűen rengeteg hasonló / egyező AP kóddal pályáztam.
A fenti logikát / példát követve, én továbbra is tartom azt a véleményem, hogy igenis meg lehet csinálni ugyanezt más termékekkel is. Pl. LIDL + Finish. Vagy szinte bármivel. Mérlegelni kell, hogy az ember mire és mennyit áldoz (időt + energiát + pénzt, vagy akármit...)
(Nyilván hatásosabb lett volna a történet, ha a végén azt írom, hogy nyertem, és csináljátok utánam, de - lehet, hogy balek módon - bízom abban, hogy legközelebb majd nekem jön össze!)
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások