Fire írta: "Minő örömömre szolgál, hogy nem én vagyok az egyetlen holdkóros, aki teljesen nyereményfüggő lett." Osztom a véleményed! *** Egyébként tényleg családi összefogással érdemes gyűjteni. Például ahol suli mellett dolgozom iszonyú mennyiségű DE kávé fogy. A titkárnő már tudja, hogy gyűjtjük a pontokat eg ymásik lánnyal az irodából, így mindig levágja és elteszi. Aztán megyünk és elfelezzük. A legutóbbi termés 3400 pont volt.

*** Most meg a TOPJOY játékra készülök. Igazi kihívás: 2 Topjoy vásárlása, sarok levágása (de melyik? - nyomozás - e-mail), boríték szerzés (csak kóstolási pontokon! - nyomozás: mikor és hol lesz kóstoltatás?).
Én például nem kávézom, soha nem is kávéztam, a párom szintén nem. Ehhez képest indultam idén a Tchibóval, a Nescaféval(A CAPPUCCINOVAL IS), Karavánnal, Meridoval,Omniával is ha lenne. Egyszerűen mindenkit bekapcsolok a láncban. Kedvesen, akár úgy , mint Tom Sawyer a kerítésfestésbe. Én például most a Ricoré vonalkódokat a sarki virágostól szerválok. Én tőle veszem a virágot, Ő Ricorét iszik, nem küldi be, nekem adja. Mindenki jól jár. A Completát párom munkahelyéről szerzem. Biztos mindenki környezetében vannak olyan emberek, akik olyan terméket fogysztanak, amivel rendszeresen van játék és esze ágába sincs beküldeni.
Üdv.
Manci
Nyugodj meg, én sem. Sört pedig nem iszom, a férjem pedig mindig azt, ami nem játszik,... A tágabb család anyámtól az unokámig 8 fő, sokminden belefér a pelustól a sütőporig. Ha elég intenzíven nyaggatom, akkor sokmindent eltesznek nekem. Az unokám sikerült rendesen beoltanom, mostmár kirázza a chipszes zacskót és hozza, hogy tedd el és nyerj vele nekem valamit. (Elég sokkoló lehetett számára, mikor először szembesült a "szemét" gyűjteményemmel.)
Vannak dolgok, amiben márkahű vagyok. Csak Ariellel mosok, Silánnal öblítek, Maggi leves#-át, Kotányi fűszerkeveréket, stb használok, de pl. a csokival olyan vagyok mint Gombóc Artúr.
Hát "röviden" ennyit a kérdésedre.
Azt mondjátok meg nekem, hogy ti tényleg ilyen nagy "fogyasztók" vagytok? Ahogy olvasgatom a fórumot, kiderül, hogy aki játszik, szinte minden játékon indul, a chipsztől kezdve a rádiós játékokon át a sör akicókig. Mit gonoltok a márkahűségről pl. akkor, amikor 5 fajta sörre is van akció. Merthogy ahhoz, hogy mindenhova be tudjatok küldeni megfelelő számú kupakot - és hát ugye több pályázattal is indultok - elég sokat kell ám inni....
Nyugtassatok már meg, légy szi, hogy ti sem indultok az összes játékon...
Tudjátok, nekem tele van egy fiók a konyhában mindenféle csomagolóanyaggal, olyannal is, ami nem akciós, mert hátha egyszer az lesz! A család már ki van akadva, mert ha valak megközelíti a szemetest, azonnal lecsapok, és vad ellenőrzésbe kezdek: mi az ami kidobható (pl. a jódozott só zacsija, az nem érdekes), mi az, amit megmentek a kincses fiók számára

))
Fire:
nálunk ezt a nagyapám csinálj. a bounty-s papírokat 2szer szedtük ki a szemetesből.

Minő örömömre szolgál, hogy nem én vagyok az egyetlen holdkóros, aki teljesen nyereményfüggő lett:-)Komolyan mondom, a húgom nehezen tudja mással annyira felhúzni az agyamat, mint amikor a szájába rágom, hogy mit küldjön be és meddig és képtelen megcsinálni, kidobja a keservesen összeszedett vonalkódjaiamat meg ilyesmik.
Hogy adta fel? Zsákban, csomagként?
Most voltam a postán. Valaki az orrom elött 2 kg Holstein kupakot adott föl.

Hát nem!
Sőt nagyon csúnya dolog. Azóta is a kollegátok? Nem túrtátok még ki?
Leht egy újabb "szűz kéz" már nektek is bejönne.
Nekem is az a tapasztalatom, hogy a "szűz kéz" szerencsét hoz. Beneveztem tesómat egy játékra, nyert egy ajándékcsomagot. Anyám egyik munkatársa (Ági) benevezte egy másik munkatársukat (Marcsit) egy játékra, aki így nyert egy 300.000Ft értékű vásárlási utalványt. Aztán Marcsi nem adott semmit Áginak a nyereményből. Szerintetek ez fair? Azóta csak a saját nevemben játszom!
Hello!
Olyan örömmel olvastam, hogy nem csak én vagyok "nyereményjáték függő":-)
Szinte nincs olyan hét, hogy ne a postán kössek ki legalább egy nap valamilyen vonalkóddal,kupakkal, cimkével stb.teli borítékkal. Már a postán csak mosolyognak. Ha a bélyegek árát összegyűjtöttem volna, szerintem lenne egy odum ahova elbújhatnék...(egyedül).
Sajnos a nyerés eddig elkerült, de nem adom fel és bízom, hogy pl. a Sió lak az enyém lesz:-)
Bezzeg a férjem...életében először (azóta sem) tippelt a neten valamire ...háááát neem nyert egy látcsövet? Na ez van.
Mindig elhatározom, hogy most aztán befejezem, de állandóan azt lesem, mivel, mikor s hogyan lehet nyerni. Már néha fáj, hogy ennyire rabja lettem a webnyereménynek. Hát most búcsú, mert be kell küldenem a hangjegyeket:-)) Üdv nektek :Mima
Bocs.

Kedves anonim! Ez aranyos volt!
Azért leírok egy aranyos történetet. Hugi kint volt Belgiumban bébicsősz. Az amúgy kedves család állandóan körtebefőttel kínálta. Egy idő után fura lett, és gondolta kér. Bement a kamrába és döbbenten tapasztalta, hogy legalább 70 üveg körtebefőtt van. Pedig a család nem is szereti. Viszont egy közeli áruházban kiderült, hogy 5 üveg után kapnak egy konyharuhát és egy sorsjegyet. A konyharuha pont illett színben a konyhájukhoz (és akciós volt abban a boltban!). A sorsjeggyel pedig befőtt csomagot lehett nyerni.
Nem vagy elég profi sada! Fel kellett volna ajánlanod, hogy mint lelkes környezetvédő,majd te szelektálod neki a hulladékjait

Én tuti lecsaptam volna rá...

Szörnyű sokk ért ma.
Kivittem a bolt mellé a szelektív gyűjtőbe, ami odavaló (flakonokat, dobozok, stb). Megállt mellettem egy taxis, és elkezdte kiüríteni a teli csomagtartót: Balfi és kristályvizes flakonokat, hosszanfriss dobozokat, nescafés üveget, mustáros flakont, stb, stb, csupa kincset.
És nem szóltam, de a szívem majd megszakadt.

Zalánka! Ezek szerint te nem küldtél be egyetlen Carte D'Or-os blokkot sem? Nagy hiba! Vagy ha igen, akkor egy a jelszó: posta!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások