Ha valaki tudna segíteni a Kincses Kalendárium 2012.-s évkönyvével kapcsolatban az legyen szíves írjon.
Köszönöm!!!!!!!!!!
Már rögtön írtam, hogy nem volt kitétel az adózásra vonatkozóan, ha pedig úgyis ők állják, miért nem fizetik be közvetlenül, mint más játékoknál teszik.
Köszi, hogy próbáltál segíteni, természetesen megkerestem őket, hogy találjunk megoldást.
Nem értem, ha munkáltatói adómegállapítást kértél, azt még biztos, hogy nem csinálták meg, ott még lehet módosítani, ha magadnak vallottál, akkor meg önellenőrítzhetsz.
Na, akkor ennek itt így, hogy csak csepegteted az infókat, semmi értelme.
Nem Nestlé és nincs hivatalosban és nem is mondták, pont ez a gondom.
Tudtad, hogy tied az szja (gondolom, Nestlé), akkor miért nem vártad meg?
Kicsit bonyolultabb, munkáltatói adómegállapítás közszférában.... Meg is térítenék, de érkeztetés v. térti kellene, ami nem lesz és már nem tudok semmit intézni.
Igen, csak az a gond, hogy az igazolásnak nem csak dátumának kell jan. 31-nek lennie, hanem meg is kell kapnom addig, nem csak most. Másrészt nem volt ilyen kitétel, a bevallást meg már régen fel lehetett adni.
Mert korábban sokkal egyszerűbb volt a szabályozása.
Attól függ, mi van a hivatalosban: Nem minden szervező vállalja át az SZJA-t.
Ha a szervező a nyereményről jövedelemigazolást ad, akkor kövesd az abban leírtakat.
Nyeremény adózásával kapcsolatban szeretnék segítséget kérni. Eddig még nem volt vele problémám, de az SZJA szerint szerintem a kifizetőt terhelő adót nekik kell befizetni adóelőlegként a negyedévet követő 12-ig, nem nekem kell a szem. jöv.adó bevallásban szerepeltetni, befizetni és tőlük visszaigényelni.
Sziasztok!
Egy segítőkész könyvelő segítségét szeretném kérni egy kérdés erejéig.
Köszönöm!
Minden lementett dokumentumom kódolva lett, olvashatatlan krixkraxokat látok ,hogyan tudom visszaállítani az eredetibe?
SOS
bejcsi! Kis jegelést próbáld meg,segít!
Köszi Csajok! Holnap megyek fogászatra, mert már csak fájdalomcsillapítóval bírom. Bár baromira félek, de próbálok arra gondolni, hogy "ebbe még senki nem halt bele" A szülés sem volt egyszerű mégis túléltem 2x.Idővel halványulnak az emlékek és csak a szépre és jóra emlékszik az ember

" alt="

">
bejcsi!
Fiamnak nem vették ki,csak kicsit segítettek a kibújásban/kicsit megvágták az ínyt ,valóban ahány orvos annyi gyógyír,utána még egyszer bedagadt, jegeltük ,azóta nyugalom van.
bejcsi - nekem a Szájsebészeti Klinikán műtötték ki, de ahány orvos, annyi lehetőség.
Menj minél hamarabb, essél túl rajta. Akárhol is veszik ki, nem lesz élmény - főként utána.

" alt="

">
Sziasztok! Rókus Kórház szájsebészetén járt már valaki? Mennyire "emberségesek"? Feldagadt a képem a bölcsesség fogamtól és a fogorvosom oda utalt be. Az is jó lenne, ha valaki tud Bp.-en olyan helyet, ahol kihúzzák vagy megnézik, hogy megtartható-e...
Köszönöm, ha válaszolsz...
akosh
Írtam

" alt="

">
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások