freemail-nél tudna valaki segíteni, levél küldésénél ezt írja ki:
A levél elküldése nem sikerült rendszerhiba (#10040)
Egyszer már volt valami hasonló, akkor kattintgattam, és végül sikerült 17x elküldenem ugyanazt a levelet (szerencsére akkor csak a húgomnak)
Most nem szeretném ugyanezt eljátszani.
Most elküldi a későbbiekben magától a levelet vagy próbálkozzak küldözgetni?
sada!
Köszönöm!(Akkor buktam!)
Csak könyvelt (ajánlott, stb..) küldemény után lehet kártérítést kérni.
Sima elsőbbségi levelet nincs mi alapján kerestetni.
Sziasztok!
Sajnos február 21.én feladtam 2db levelet elsőbbségivel és az egyik a mai napig nem ért célba!
A posta ilyenkor térít valamit?
füles 22.oldal retvényben tud valaki segíteni?
Sziasztok!
A Bonprixnél most hétvégén 6600 Ft feletti rendelés esetén nincs postaköltség. Ehhez egy kódot kell érvényesíteni, de sajnos véletlenül töröltem azt a mailt, amiben elküldték. Kérem, ha tudja vki a kódot, írja meg nekem! Köszönöm.
Ha valaki tudna segíteni a Kincses Kalendárium 2012.-s évkönyvével kapcsolatban az legyen szíves írjon.
Köszönöm!!!!!!!!!!
Már rögtön írtam, hogy nem volt kitétel az adózásra vonatkozóan, ha pedig úgyis ők állják, miért nem fizetik be közvetlenül, mint más játékoknál teszik.
Köszi, hogy próbáltál segíteni, természetesen megkerestem őket, hogy találjunk megoldást.
Nem értem, ha munkáltatói adómegállapítást kértél, azt még biztos, hogy nem csinálták meg, ott még lehet módosítani, ha magadnak vallottál, akkor meg önellenőrítzhetsz.
Na, akkor ennek itt így, hogy csak csepegteted az infókat, semmi értelme.
Nem Nestlé és nincs hivatalosban és nem is mondták, pont ez a gondom.
Tudtad, hogy tied az szja (gondolom, Nestlé), akkor miért nem vártad meg?
Kicsit bonyolultabb, munkáltatói adómegállapítás közszférában.... Meg is térítenék, de érkeztetés v. térti kellene, ami nem lesz és már nem tudok semmit intézni.
Igen, csak az a gond, hogy az igazolásnak nem csak dátumának kell jan. 31-nek lennie, hanem meg is kell kapnom addig, nem csak most. Másrészt nem volt ilyen kitétel, a bevallást meg már régen fel lehetett adni.
Mert korábban sokkal egyszerűbb volt a szabályozása.
Attól függ, mi van a hivatalosban: Nem minden szervező vállalja át az SZJA-t.
Ha a szervező a nyereményről jövedelemigazolást ad, akkor kövesd az abban leírtakat.
Nyeremény adózásával kapcsolatban szeretnék segítséget kérni. Eddig még nem volt vele problémám, de az SZJA szerint szerintem a kifizetőt terhelő adót nekik kell befizetni adóelőlegként a negyedévet követő 12-ig, nem nekem kell a szem. jöv.adó bevallásban szerepeltetni, befizetni és tőlük visszaigényelni.
Sziasztok!
Egy segítőkész könyvelő segítségét szeretném kérni egy kérdés erejéig.
Köszönöm!
Minden lementett dokumentumom kódolva lett, olvashatatlan krixkraxokat látok ,hogyan tudom visszaállítani az eredetibe?
SOS
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások