Én úgy nem tudom elképzelni, hogy aki figyeli az oldalt és igyekszik részt venni sok játékban, az fél év alatt hogy nem tud nyerni legalább egy dolgot...?
nem bántásból írom, de komolyan nem értem...
DE Kid 2/0, pedig úgy szerettem volna egyet

" alt="

">
Auchan gyorsaságiról is lemaradtam

" alt="

">
Emberek kérlek....nem nyertetek valamive?? Nagy cucc, örüljetek annak, amit nyertetek. Nem elbagatelizálni akarom a csalódottságotokat, főleg mert megértem, pláne, ha azért nem nyertetek, mert mások nem tartották be a szabályokat, holott ti mindent beleadtatok. De pl. én még semmit sem nyertem idén. Abszolut semmit. Szóval ne legyetel elégedetlenek.
pocokmama
a coop adidasnál én is akkor adtam fel mint te, vártam is egy labdát, de semmi

" alt="

">
nem is tudom h. érdemes e a coopal játszani, majdnem mindig ugyanazok nyernek (meg sok család, rokonság)
Marcsi: ezt nem értem: "Az elmúlt napok történései is gyomorforgatóak"

" alt="

">
Marcsi-35 Hozzászólás - 2008. július 15. :: 14:56
Edike ,én is ezt érzem .. Most néztem meg a Vademecum nyerteseket .......
Az elmúlt napok történései is gyomorforgatóak .....Mást írnak az emberek levélben és mást a fórumokban .. Nem merik vállalni a döntéseiket csak sumákolnak ..
Edike1 Hozzászólás - 2008. július 15. :: 14:38
Rengeteg vásárlásból pár garantálton kívül semmi, én kiszálltam!
szeretnék a fiamnak telót,a lányoméknak utazást,magamnak meg pénzt nyerni.fortuna kérlek szépen segits!!!!köszi
Nekem már a gyorsaságis játék se sikerül

" alt="

"> A coop-adidas játékhoz a blokkot már első nap reggel 8 óra 20 körül feladtam.Szerintem a dm-adidas gyorsaságiról is lemondhatok

" alt="

">
nekem is eddíg összejött a pingvin,Kinder táska. most nem,de csak azért írtam,mert sokan megkérdezik,te mindennel nyersz?
másik akik azt mondják,hogy 1-1 ajándék pár ft.-ból kijön. na 12*110ft,ez sem volt olcsó és ez csak a feladás.
harmadik: amikor majd megjelennek a cserében,vagy eladáson,akkor a majdani érdeklődők legyenek tisztában,hogy mi mennyiből jön össze vagy sem

" alt="

">
ami-ha: igen, az az "A" verzióm. Csak eddig mindig sikerült plüss pingvint , hűtőtáskát nyerni. Na mindegy, biztos a focira mindenki jobban be van izgulva. Nem baj van máshonnan, nem szűkölködünk fociban azért itthon.

" alt="

">
Viki, akik nyertek, első nap küldték, biztos ürítették a pf-ot, csak sok volt a beküldés.
Paintuci: beért az! Csak valószínűleg első nap beözönlött 1500 db és abból húzgáltak, vagy B verzió, nem mentek pf-et üríteni csak 1 hét múlva, akkor meg már ott volt 2 ezer levél.
Ez érdekes!!!! Ha nem is az összes de legalább a felének azért illet volna beérnie.
Na mentem majd este folyt. köv.
Viki, pont néztem is, mert emlékeztem, hogy beírtad a nyolcat. Elég furcsa. Nekünk is csak egy sikerült a négyből, de legalább az az egy összejött.
VárszegiViki: ugyanezt mondhatom el csak 12 pályázatot küldtem.
Nem szoktam ide irkálni, mert nem nyerek, lépek tovább, nem érdekel. De ezt most beírom.
Coop Passzold a blokkot első nap elsőbbségivel feladott 8 pályázatból egy labda sem jött össze.
Évek óta wellnest szeretnék nyerni de semmivel nem jön össze.
Se a garnierrel sem a nestlével. Semmivel.
Kiskati Hozzászólás - 2008. július 01. :: 13:42
Mel6, kösz a vigasztalást, tényleg ez is egy pozitív szempont. Amugy nem szoktam ennyit bosszankodni, ha csalódott vagyok egy játék miatt, de ez most sziven ütött.
mel6 Hozzászólás - 2008. július 01. :: 13:33
Kiskati
vígasztaljon az, hogy szép fehér fogaid lesznek, na meg az is, hogy egy darabig erre sem kell költned
Kiskati Hozzászólás - 2008. július 01. :: 13:29
El se hiszem, hogy a 12 pályázatból egyet sem huztak ki a signálosok, pedig annyira reméltem, hogy ez bejön.:-(
Ráadásul most egy évig signállal kell fogat mosni, pedig nagyon haragszom rájuk.
Szia Agnesh!
Én is Füles rajongó vagyok, sok-sok éve.Nyerni ugyan nem nyertem még semmit, csak egyetlen egyszer a Füles egyik társlapjával a Poénvadászattal, amit szintén mindig megveszek, ha érdekes nyeremény van a közös pályázaton!Kitartás!Egyszer nyerni fogsz te is!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások