hát ha úgy veszem idén én sem nyertem úgy, mint tavaly.... Mondjuk nem is dolgoztam meg érte annyira.... Ezért dolgozni is kell....aztán meglátjuk. Bár egyre érdekesebbek ezek a játékok, ezt is figyelembe kell vennünk....

" alt="

">
én soha nem nyerek semmit
Nagyot csalódtam nem nyertem a DE gyorsaságin és az 1000 pontoson sem olyan szerencsétlen vagyok mosta(

" alt="

">

" alt="

">

" alt="

">

" alt="

">

" alt="

">
Jól tudod, de hogy főnyeremény...olyan közepes féle nyeremény

" alt="

">

" alt="

">
gabims10: Izlandon voltál sokáig ha jól tudom,az is főnyeremény

" alt="

">
Tudom hogy nem bántás, de egyszerű. Egy hónapja jöttem haza, addig sajna senki nem foglalkozott a vonalkódokkal, egyebekkel, (a családban én vagyok az egyetlen lökött) csak az internetes játékokat nyomtam. De azokkal meg semmi nem jött össze, amit tavaly után nekem is nehéz elhinnem. Mondjuk fagyikuponokat várok, de ez azért nem igazi nyerés. Majd csak eljön az én időm is. Csak olyan fura volt, hogy sokan milyen hamar elfelejtik, hogy jó is történt velük. Ez az félig üres/teli pohár esete.

" alt="

">
Én úgy nem tudom elképzelni, hogy aki figyeli az oldalt és igyekszik részt venni sok játékban, az fél év alatt hogy nem tud nyerni legalább egy dolgot...?
nem bántásból írom, de komolyan nem értem...
DE Kid 2/0, pedig úgy szerettem volna egyet

" alt="

">
Auchan gyorsaságiról is lemaradtam

" alt="

">
Emberek kérlek....nem nyertetek valamive?? Nagy cucc, örüljetek annak, amit nyertetek. Nem elbagatelizálni akarom a csalódottságotokat, főleg mert megértem, pláne, ha azért nem nyertetek, mert mások nem tartották be a szabályokat, holott ti mindent beleadtatok. De pl. én még semmit sem nyertem idén. Abszolut semmit. Szóval ne legyetel elégedetlenek.
pocokmama
a coop adidasnál én is akkor adtam fel mint te, vártam is egy labdát, de semmi

" alt="

">
nem is tudom h. érdemes e a coopal játszani, majdnem mindig ugyanazok nyernek (meg sok család, rokonság)
Marcsi: ezt nem értem: "Az elmúlt napok történései is gyomorforgatóak"

" alt="

">
Marcsi-35 Hozzászólás - 2008. július 15. :: 14:56
Edike ,én is ezt érzem .. Most néztem meg a Vademecum nyerteseket .......
Az elmúlt napok történései is gyomorforgatóak .....Mást írnak az emberek levélben és mást a fórumokban .. Nem merik vállalni a döntéseiket csak sumákolnak ..
Edike1 Hozzászólás - 2008. július 15. :: 14:38
Rengeteg vásárlásból pár garantálton kívül semmi, én kiszálltam!
szeretnék a fiamnak telót,a lányoméknak utazást,magamnak meg pénzt nyerni.fortuna kérlek szépen segits!!!!köszi
Nekem már a gyorsaságis játék se sikerül

" alt="

"> A coop-adidas játékhoz a blokkot már első nap reggel 8 óra 20 körül feladtam.Szerintem a dm-adidas gyorsaságiról is lemondhatok

" alt="

">
nekem is eddíg összejött a pingvin,Kinder táska. most nem,de csak azért írtam,mert sokan megkérdezik,te mindennel nyersz?
másik akik azt mondják,hogy 1-1 ajándék pár ft.-ból kijön. na 12*110ft,ez sem volt olcsó és ez csak a feladás.
harmadik: amikor majd megjelennek a cserében,vagy eladáson,akkor a majdani érdeklődők legyenek tisztában,hogy mi mennyiből jön össze vagy sem

" alt="

">
ami-ha: igen, az az "A" verzióm. Csak eddig mindig sikerült plüss pingvint , hűtőtáskát nyerni. Na mindegy, biztos a focira mindenki jobban be van izgulva. Nem baj van máshonnan, nem szűkölködünk fociban azért itthon.

" alt="

">
Viki, akik nyertek, első nap küldték, biztos ürítették a pf-ot, csak sok volt a beküldés.
Paintuci: beért az! Csak valószínűleg első nap beözönlött 1500 db és abból húzgáltak, vagy B verzió, nem mentek pf-et üríteni csak 1 hét múlva, akkor meg már ott volt 2 ezer levél.
Ez érdekes!!!! Ha nem is az összes de legalább a felének azért illet volna beérnie.
Na mentem majd este folyt. köv.
Viki, pont néztem is, mert emlékeztem, hogy beírtad a nyolcat. Elég furcsa. Nekünk is csak egy sikerült a négyből, de legalább az az egy összejött.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások