Archivum - Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 158 / 511 oldal |
Az lehet, hogy játszik de nem biztos, hogy őt huzzák ki, vagy naív vagyok. Igaz az esélye több, mivel többhöz jut.
És ha szóvá teszed, hogy szabálytalan, családtagok nem játszhatnak, stb., stb., akkor meg te vagy a rossz, mert te évközben más játékokon nyerhetsze, ő meg csak ezzel az eggyel játszik egész évben. Általában ezzel nyugtatom magam ilyenkor, hogy ha nem az egyik játékban nyerek, majd nyerek a másikban.
De ugyanez van a Rossmann, dm pontokkal is, számolatlanul tehetik el a pénztárosok a pontokat. Igaz, ott legfeljebb kedvezményt kapnak.
De ugyanez van a Rossmann, dm pontokkal is, számolatlanul tehetik el a pénztárosok a pontokat. Igaz, ott legfeljebb kedvezményt kapnak.
Hát ez az
és még hányan csinálják, esélyünk egyre csökken
Én is bíztam benne, gondoltam visszaszokom az intersparba, de most már elgondolkodtam rajta

és még hányan csinálják, esélyünk egyre csökken
Én is bíztam benne, gondoltam visszaszokom az intersparba, de most már elgondolkodtam rajta

Tegnap voltunk Intersparban. Járt a vásárlás után 10 bélyeg. Kérdezi a pénztáros hölgy: kérjük- e a bélyegeket. Hát miért ne kérnénk?
Hatalmas mosollyal meséli nekem, hogy aki nem kéri, azét elrakja, és nagy a család beküldi. A felső zsebéből előhúzott legalább 40- 50 bélyeget.
Legalább ne mondta volna el! Már úgy bíztam ebben a játékban, de megint nem én fogok nyerni. 
Hatalmas mosollyal meséli nekem, hogy aki nem kéri, azét elrakja, és nagy a család beküldi. A felső zsebéből előhúzott legalább 40- 50 bélyeget.
Legalább ne mondta volna el! Már úgy bíztam ebben a játékban, de megint nem én fogok nyerni. 
KOVÁCS ISTVÁN tragacska@freemail.hu
Légyszíves kímélj meg az ehhez hasonló (ERICSSON-MOBIL) baromságoktól!!!
És kikérem magamnak, hogy a címemet felpakold a neten keringő hasonló hoaxok címlistájába, hogy utána ne tudjam kiírtani a szemét leveleket a levelezőmből.
Mielött továbbküldted fórumos társaidnak, elolvashattad volna, mi a véleményünk róla.
sada
Légyszíves kímélj meg az ehhez hasonló (ERICSSON-MOBIL) baromságoktól!!!
És kikérem magamnak, hogy a címemet felpakold a neten keringő hasonló hoaxok címlistájába, hogy utána ne tudjam kiírtani a szemét leveleket a levelezőmből.
Mielött továbbküldted fórumos társaidnak, elolvashattad volna, mi a véleményünk róla.
sada
Pappocs!
Számlát visszamenőleg kiadni tilos! Pláne azért, mert a számla mellé a blokkot is kell mellékelni a tőpéldányon. Szerinted valamelyik kereskedő megreckírozna egy 200-500eFT közötti büntetést??
Ráadásul, ha mást is találnak akár 14 napra be is zárhatják a boltot!
Szóval mindenki játszon tisztán és akkor nem kell agyalni.
Számlát visszamenőleg kiadni tilos! Pláne azért, mert a számla mellé a blokkot is kell mellékelni a tőpéldányon. Szerinted valamelyik kereskedő megreckírozna egy 200-500eFT közötti büntetést??
Ráadásul, ha mást is találnak akár 14 napra be is zárhatják a boltot!
Szóval mindenki játszon tisztán és akkor nem kell agyalni.
ráadásul 1-el kevsebb nyertes van még mindig
Hát igen goldwoman...
Nem is értem, mi a fenét vártam a nyomorult 3 pályázatomtól...
Nem is értem, mi a fenét vártam a nyomorult 3 pályázatomtól...
betti79
lehet hogy több százat adnak fel-nem csodálkoznék ilyen beküldés mellett
lehet hogy több százat adnak fel-nem csodálkoznék ilyen beküldés mellett
Hát ez a Nestlé is érdekes! Vannak akik3-4 táblát is nyertek! Kíváncsi lennék, hogy csinálják!? Nem hiszem el, hogy tényleg ilyen ügyesen küldik be! Össze-vissza huzogatják szerintem az egészet!
Én pl 3-4 pályázatot adok felegyszerre családtagok nevével is, a hónap különböző napjain elszórva, de semmi!
Szóval szerintem ez elég furi!
Én pl 3-4 pályázatot adok felegyszerre családtagok nevével is, a hónap különböző napjain elszórva, de semmi!
Szóval szerintem ez elég furi!kovax
szerdán voltam a Dunakeszi Auchanben. Nem kellett várnom, ott volt az eladó. Mivel én is több képért mentem, megkérdezte vásárolok-e, mert ha igen, ő addig kikeresi őket. Kb 10 perc múlva már kész is volt.
szerdán voltam a Dunakeszi Auchanben. Nem kellett várnom, ott volt az eladó. Mivel én is több képért mentem, megkérdezte vásárolok-e, mert ha igen, ő addig kikeresi őket. Kb 10 perc múlva már kész is volt.

Már mintha valami derengene....

Sziasztok!
Én is rengeteg sms-t küldtem be (céges telefon), s kulcstartót nyertem csak..De amúgy vettem pár terméket..Ha pedig úgy alakulna vkinek, hogy kétszer nyer ugyanazzal, akkor egy boltos ismerősétől kérhet akkori számlát..Nem?Mert számlát is elfogadnak..
Én is rengeteg sms-t küldtem be (céges telefon), s kulcstartót nyertem csak..De amúgy vettem pár terméket..Ha pedig úgy alakulna vkinek, hogy kétszer nyer ugyanazzal, akkor egy boltos ismerősétől kérhet akkori számlát..Nem?Mert számlát is elfogadnak..
sada, egyről beszélünk! 

Elvileg minden sms-hez kell egy blokk.
A főnyereményre sms-t sorsolnak.
Ha már nyertél EZZEL az sms-sel és leadtad a blokkot, semmi gond.
Ha másik sms-hez adtad le, akkor bukta.
Aki rizikózik, az kaszálhat is (nagyobb eséllyel vesz részt a sorsoláson),
bukhat is (elhasználta a blokkját vmi apróságért egy másik sms kapcsán).
Nekem egyértelműnek tűnik.
A főnyereményre sms-t sorsolnak.
Ha már nyertél EZZEL az sms-sel és leadtad a blokkot, semmi gond.
Ha másik sms-hez adtad le, akkor bukta.
Aki rizikózik, az kaszálhat is (nagyobb eséllyel vesz részt a sorsoláson),
bukhat is (elhasználta a blokkját vmi apróságért egy másik sms kapcsán).
Nekem egyértelműnek tűnik.
Paint, szerintem:
Ez ugyanolyan, mint a söröskupakos játék volt. Csak itt a blokk a "söröskupak". Amennyiben azzal a beküldéssel, amivel kisebb ajándékot nyertél, megnyered a főnyereményt is, semmi gond, mert megvan az arra az időponti beküldésre eső blokkod (igaz, már beküldve, náluk, de megvan. (Feltéve, hogy beért. Ezt mondjuk, saját megnyugtatásra tértivevényes feladással ellenőrizheted) Viszont az a blokk csak arra a beküldésre (nap, óra, perc, telefonszám) érvényes, tehát, ha többször próbálkoztál, és nem elsőre nyertél kis ajándékot, és a Hyundait valamely előző beküldéssel nyernéd - ahhoz nincs még beküldve blokk, és kis eséllyel fogsz épp olyan termékről szóló blokkhoz, korábbi időpontban történő vásárlásról beszerezni. Szerintem ezért rizikós.
Konklúzió: 1 blokk = 1 "söröskupak". Ha egy blokkhoz tartalmazó termék kódját többször beküldöd, olyan, mintha eldobáltad volna a söröskupakokat - nem tudsz elszámolni a beküldött sms számához tartozó darabbal...
Szerintem...
Ez ugyanolyan, mint a söröskupakos játék volt. Csak itt a blokk a "söröskupak". Amennyiben azzal a beküldéssel, amivel kisebb ajándékot nyertél, megnyered a főnyereményt is, semmi gond, mert megvan az arra az időponti beküldésre eső blokkod (igaz, már beküldve, náluk, de megvan. (Feltéve, hogy beért. Ezt mondjuk, saját megnyugtatásra tértivevényes feladással ellenőrizheted) Viszont az a blokk csak arra a beküldésre (nap, óra, perc, telefonszám) érvényes, tehát, ha többször próbálkoztál, és nem elsőre nyertél kis ajándékot, és a Hyundait valamely előző beküldéssel nyernéd - ahhoz nincs még beküldve blokk, és kis eséllyel fogsz épp olyan termékről szóló blokkhoz, korábbi időpontban történő vásárlásról beszerezni. Szerintem ezért rizikós.
Konklúzió: 1 blokk = 1 "söröskupak". Ha egy blokkhoz tartalmazó termék kódját többször beküldöd, olyan, mintha eldobáltad volna a söröskupakokat - nem tudsz elszámolni a beküldött sms számához tartozó darabbal...
Szerintem...
ez a karavánsajt nekem nem akar összejönni 

Ezért kellene tranzakciószámot küldeni, és akkor le tudják ellenőrizni számítógépen.
nem tudok aludni, de akkor értitek mit nem értek? Vagy akkor az a megoldás, miután kihuzták az autót, és nem nyertem beküldöm a pólóra. De ha nyertem, egy blokkot, beküldök a pólóra, és jelzem az autóra is....az a blokk a nyerő. Vagy mi is van, most.? Értitek mi a kérdésem úgye?Izgalmas egy játék az biztos.
Izgulni, hogy beér - e a blokk. (mint látjuk az ajánlott is simán elveszhet) Ha beér a blokk és netán dzsipet nyerek milyen blokkot adok nekik? Miután kiküldik a nyereményt nem - e keverik el a blokkot.
Mit mondjak, nem egyszerű.
Izgulni, hogy beér - e a blokk. (mint látjuk az ajánlott is simán elveszhet) Ha beér a blokk és netán dzsipet nyerek milyen blokkot adok nekik? Miután kiküldik a nyereményt nem - e keverik el a blokkot.
Mit mondjak, nem egyszerű.