Pozitív tapasztalatok, pozitív élmények
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 158 / 246 oldal |
Kaptam e-mailt a COOP-tól,megköszönték a pozitív véleményemet. Természetesen dícsértem őket.Megerősítették,hogy a sorsolások nyilvánosak.Sok sikert Ináncsiéknak!Ha nem itt,akkor máshol fogok vásárlási utalványt (vagy autót) nyerni .Ha mégsem,úgyis el akarom adni az Omegát,veszek egyet a közeli autószalonban.(majd) Egyébként tényleg szeretek a közeli COOP-ban vásárolni,nagyon kedvesek az eladók és az áru is megfelelő.Kár szót fecsérelni értelmetlen dolgokra.(értsd:vádaskodni ismeretlenekkel)
A Tibi megint gyors volt.
A tegnap feladott pontjaim ma már fel voltak töltve.
2 fondüvel kevesebb lett!
" alt="
">
A tegnap feladott pontjaim ma már fel voltak töltve.
2 fondüvel kevesebb lett!
" alt="
">Most hívtak a Palmolive-tól, holnap postázzák az elmaradt szivacsot
" alt="
"> (jobb későn, mint soha
" alt="
">
" alt="
"> (jobb későn, mint soha
" alt="
">Én beléptem kb 10 perce a kinderhez hogy megvannak-e már a pontjaim. Nyugtáztam hogy nincsenek. A párom mondja hogy írjak már nekik....
Visszalépek, hogy rákérdezzek, erre ott voltak a pontjaim
" alt="
">
Szóval most a gondolataimban olvastak
" alt="
">
Visszalépek, hogy rákérdezzek, erre ott voltak a pontjaim
" alt="
">
Szóval most a gondolataimban olvastak
" alt="
">dalnoki!
Ez inkább a negatívba való
" alt="
">
Nagy káosz van a Kindernél...én is hasonló cipőben járok...még 70 pontunk keresetetik...ugyanazon levélben lévő pontok nagy része már fent van.
Ez inkább a negatívba való
" alt="
">
Nagy káosz van a Kindernél...én is hasonló cipőben járok...még 70 pontunk keresetetik...ugyanazon levélben lévő pontok nagy része már fent van.
Anyukám most telefonált, az előbb hívták a Gyulaitól, ma viszik a csomagját (aug.nyeremény), egy nagy teherautó fog érkezni.
Mondtam anyunak azért ne csináljon most gyorsan akkora helyet, nem az egész autót fogják nála lepakolni!
" alt="
">
Mondtam anyunak azért ne csináljon most gyorsan akkora helyet, nem az egész autót fogják nála lepakolni!
" alt="
">Én jól megjártam a Kinderrel. Feladtam 45+18 pontot elsőbbségivel kb. 6 hete és a mai napig nincs jóváírva csak a 18 pont. Rákérdeztem náluk és azt mondták, hogy ők nem kapták meg a többit.
Egyetértek Mazsomkával.
Hívtam a Sopronit és nyertem. Olyan aranyosak voltak.
sada: Nekem ide kb. annyi az ISP, mint Neked Vhelyen.
" alt="
"> Na de nem is írok többet, mert szétoffoljuk a topicot.
" alt="
"> Bocsi.
" alt="
">
" alt="
"> Na de nem is írok többet, mert szétoffoljuk a topicot.
" alt="
"> Bocsi.
" alt="
">Ja, könnyű ott, ahol van ISP.
Gondoltam hogy ezt írod.
" alt="
"> Én majd az ISP-n nyomulok.
" alt="
">
" alt="
"> Én majd az ISP-n nyomulok.
" alt="
">VárszegiViki
Eggyel kevesebb rivális!
" alt="
"> Még egy jó hír!
" alt="
">
Eggyel kevesebb rivális!
" alt="
"> Még egy jó hír!
" alt="
">... és aztán majd egy következő Dove játékon azért nem tudok játszani mert hegyekben áll a Nivea a szekrényben.
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
nekem is tetszik
" alt="
"> isten adja, hogy rámrohadhasson
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
"> isten adja, hogy rámrohadhasson
" alt="
">
" alt="
">sada: nekem nem.
" alt="
"> Így is egy csomó terméket veszünk meg a játékok miatt, akkor még a nyeremény is termék? Nem is ötletes, aztán meg nem győzünk szabadulni tőle, ránkrohad.
" alt="
"> Nem is játszom vele.
" alt="
">
" alt="
"> Így is egy csomó terméket veszünk meg a játékok miatt, akkor még a nyeremény is termék? Nem is ötletes, aztán meg nem győzünk szabadulni tőle, ránkrohad.
" alt="
"> Nem is játszom vele.
" alt="
">Nagyon tetszik a dm-NIVEA játék nyereménye:
10 db 1 évre elegendő szépségcsomag, nyertesenként 231-231 db NIVEA termékkel.
" alt="
">
10 db 1 évre elegendő szépségcsomag, nyertesenként 231-231 db NIVEA termékkel.
" alt="
">rossman-johnsons baby pléd anyagra olyan mint a coccos (méretre persze nem). nagyon puha, nem kínai polár.
" alt="
">
" alt="
">Végre meg van a tibis csoki fondü
" alt="
">
Nehezen ment, mert nem találták a levelem, de végülis így a 10 napra feltöltötték a pontokat. Nagyon kedves volt a csaj aki az ügyet intézte, úgyhogy a tibi nálam is átkerült a pozitívba
" alt="
">
" alt="
">
Nehezen ment, mert nem találták a levelem, de végülis így a 10 napra feltöltötték a pontokat. Nagyon kedves volt a csaj aki az ügyet intézte, úgyhogy a tibi nálam is átkerült a pozitívba
" alt="
">