most hirtelen már nem is tudom, ha vmit felteszek a teszveszre 1 ft-ért, és 10 ft-ért megy el, akkor kell már listaárat fizetnem?
Bocsi, javítok: evelyn3=Mániás

" alt="

">

" alt="

">
ördöglakat
evelin3=Mániás

" alt="

">
Kozmetikumok, parfümök, sószappanok a Teszveszen - reunalla néven

" alt="

">
http://www.teszvesz.hu/show_user_auctions.php?uid
=10653754
A Tesz-Veszen evelyn3 ugye fórumos?
De nekem nincs negatívom, és több terméket is törölt. De úgy bosszant, mert ajándék lett volna

" alt="

">
Partycicc, igen, létezik olyan, hogy törölje, de meg kell indokolnia. Miért is ne lehetne? Pl.: árulsz egy bögrét, eltöröd otthon, de már licitáltak rá, akkor mit adnál el? Mást nem tudsz csinálni, mint törlöd az aukciót. Én is már töröltem így. Igaz más okból.
partycicc: igen, mert én egyszer töröltem egy 2 negatívos nyertes aukciót. A nyertes aukciósnak 2 negatívja volt, nem akartam vele bajlódni, fogtam és töröltem. Szóval, biztos. Szerintem a negán kívül semmit sem tudsz tenni.

" alt="

">
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, létezik olyan,h az eladó csak úgy törölje az aukcióját???Én voltam a legnagyobb licitet tevő és törölte, más termékére is licitáltam, amit megnyertem,de most azt írta,h ő azt is törölni akarta, csak vmi miatt nem sikerült.
Mit tehetek most a negatívon kivül?
Köszi a segítséget.
Ha van időtök kérlek nézzetek körül nálam a teszveszen (Nivea cd tartó, 20 Kinder pont, Balaton hátizsák, vadiúj márkás ruhák...). Legközelebb sajna nem biztos, hogy mindent meghírdetek!
rushcica néven vagyok
Sziasztok!
A vaterán és a zsibvásáron janyikne néven vannak fent eladó termékeim.
04.10 ( péntektől) 04.12 vasárnapig Budapesten leszek. Ha valaki vásárolna tőlem 04.08 ( szerda estig) akkor szívesen felviszem a csomagját. Így nem kell postaköltséget fizetnie.
A teszveszen tagi73 is fórumos?
zsibvasarra feltettem a teszveszről, illetve egyenlőre még csak egy része van fent. krysztasz néven.
Zsibvasar.hu-n cappucci néven vannak fent cuccaim: avon, prizee cuccok, mesekönyv, játékok, ruhák, stb.
ördöglakat
Igen fórumos vagyok. A teszveszen én vagyok Jankuc3.
Sziasztok!
Utoljára tettem fel a termékeimet a vaterára. Az összes árát lejjebb vittem érdemes megnézni őket!
A ZSIBVÁSÁRON és a VATERÁN janyikne néven vagyok fent.
Sok új terméket raktam fel. Teljesen új, szép, minőségi gyermek és felnőtt ruhák is vannak 200 ft. ért is.
DISNEY és BARBIE termékeim is vannak, illetve nagyon sok új könyvet árulok nagyon jó áron.
Ajánlatokat is várok bármelyik termékemre. A kérdezzen az eladótól linken.
Csere is, illetve utalvány ( bármilyen ) is érdekel.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások