Izeke
Csak a tisztánlátás miatt írom...
A többi játéknál ugyanúgy megy az írkálás, az általad említett családok miatt is...
Mindenkinek savanyú a szőlő.
Ha nem én nyerek, de más igen, akkor biztosan csalnak...
Kérdezd meg a játékszervezőket, manapság több emailt kapnak jelentgetések miatt, mint egyéb kérdések ügyében....
Nyugodtan kérdezd meg, így van-e... Meg fogsz lepődni...
Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 158 / 2049 oldal |
A kometa,spar milka,stb... játékot szervezőknek miért nem irtok?? Azoknál is 3-4 család nyert minden nap!!! Gondolom ők is halálra vásárolták magukat!😂😂 Egy undorító oldal lett ez,és sír a szátok hogy nem nyertek,közben csak a gonoszság vág pofon titeket!!! Boldogok a lelkiszegények,mert övék a blokkok menyországa!!! Viccek vagytok!!! Közben mind kukáztok nagyban!!!
Amúgy most olyan játékba pofáztam bele, amivel nem is játszottam... 13 éve nincs mosogatógépem, amióta hazaköltöztem "falura"
" alt="
">
" alt="
">De ott is vannak ügyintézők, akik nem milliókat kapnak. Ez persze nem vád, hanem felvetés.
A Lebonyolitó 5milliót kap a játékért nem 50ezres utalványokat
" alt="
">
" alt="
">Betája
Nem egészen értem a kérdést, de a szervezők abból élnek, hogy ilyen (nyeremény-) játékokat bonyolítanak le. A figyelmetlenség, pontatlanság mondjuk úgy "belefér", de bármilyen visszaélés, vagy akár ennek a gyanúja esetén elég nagyot bukhatnak (sokkal többet, mint itt 1-2 nyeremény). Nem hiszem, hogy bármi "turpisságban" benne lennének.
Amúgy még mindig az azonos / egymás utáni AP kódok miatt gyanús a történet? Hát én továbbra is úgy gondolom, hogy ez egy-két vásárló lehet, aki(k) a játék elején vásárolt(ak) nagyobb mennyiséget az olcsó termékekből...
Nem egészen értem a kérdést, de a szervezők abból élnek, hogy ilyen (nyeremény-) játékokat bonyolítanak le. A figyelmetlenség, pontatlanság mondjuk úgy "belefér", de bármilyen visszaélés, vagy akár ennek a gyanúja esetén elég nagyot bukhatnak (sokkal többet, mint itt 1-2 nyeremény). Nem hiszem, hogy bármi "turpisságban" benne lennének.
Amúgy még mindig az azonos / egymás utáni AP kódok miatt gyanús a történet? Hát én továbbra is úgy gondolom, hogy ez egy-két vásárló lehet, aki(k) a játék elején vásárolt(ak) nagyobb mennyiséget az olcsó termékekből...
olyan adatra hivatkozva próbáltok reklamálni, aminek semmi helye a nyerteslistákon... nem kell kiírni az AP kódokat, sőt még a vezetékneveket se
Yes Oké dollár...
" alt="
">
" alt="
">Betája,
én írtam a Reckitt-nek is, ők a Finish forgalmazója, és a Lidl-nek is. Még csak ma küldtem el. Írjunk minél többen, úgy nagyobb ráhatással lehetünk. Szerintem is simán benne lehet az ügynökség.
én írtam a Reckitt-nek is, ők a Finish forgalmazója, és a Lidl-nek is. Még csak ma küldtem el. Írjunk minél többen, úgy nagyobb ráhatással lehetünk. Szerintem is simán benne lehet az ügynökség.
Esetleg a lebonyolítók, azaz a promóciós ügynökség is nem lehet benne? Ők már csak tudják a nyerő időpontokat. Ha nem intézkednek, akkor sztem a Megbízónak kellene jelezni a problémát... azaz a márka képviseletének...
Pityesz76
Ok, bocsi, nem kioktatás akart lenni a részemről.
Tény, hogy fogalmam nincs, hogy egy ilyen (szerintem nem túl gyakori) adás-vétel esetén pl. mi a protokoll a pénztárgépek + azonosítóik ügyében... de én elhittem, hogy az a bolt részét képezi / képezte.
(Amúgy igazad van, tökmindegy... kb. lényegtelen, hogy 1 db nyeremény esetén adminisztrációs hiba történt-e avagy sem).
Ok, bocsi, nem kioktatás akart lenni a részemről.
Tény, hogy fogalmam nincs, hogy egy ilyen (szerintem nem túl gyakori) adás-vétel esetén pl. mi a protokoll a pénztárgépek + azonosítóik ügyében... de én elhittem, hogy az a bolt részét képezi / képezte.
(Amúgy igazad van, tökmindegy... kb. lényegtelen, hogy 1 db nyeremény esetén adminisztrációs hiba történt-e avagy sem).
Johnny-X
Azt láttam a kérdés arra irányult honnan veszi ezt .
az ap számok nem cserélnek gazdit ..
De mindegy
Azt láttam a kérdés arra irányult honnan veszi ezt .
az ap számok nem cserélnek gazdit ..
De mindegy
Pityesz76
Picit lentebb volt a kérdés:
szinimini
Hozzászólás:
2023. május 31. :: 22:30
Másik érdekes nyertes.
A Spar-Milka nyerteslista legtetején K.Á. Lidl blokkal lett nyertesnek nyílvánítva.
" alt="
">
Szuper, gratulálok a lebonyolítóknak.
" alt="
">
FlyGuy
Hozzászólás:
2023. június 01. :: 14:52
szinimini...
azt a boltot megvette a Spar 1 hónapja, le vagy maradva, bocsi!
" alt="
">
Picit lentebb volt a kérdés:
szinimini
Hozzászólás:
2023. május 31. :: 22:30
Másik érdekes nyertes.
A Spar-Milka nyerteslista legtetején K.Á. Lidl blokkal lett nyertesnek nyílvánítva.
" alt="
">
Szuper, gratulálok a lebonyolítóknak.
" alt="
">
FlyGuy
Hozzászólás:
2023. június 01. :: 14:52
szinimini...
" alt="
">FlyGuy
Hogy te milyen rendes lettél....
Bezzeg tavaly hogy ment a piszkálódás...
Vagy csak bizonyos emberek érdemlik meg/ki ?
Hogy te milyen rendes lettél....
Bezzeg tavaly hogy ment a piszkálódás...
Vagy csak bizonyos emberek érdemlik meg/ki ?
És ha meg vette??
Sebaj...
a Pepsi-vel és Coca-val legalább játszhatok hetente 1000 kupakkal, és nem tudtok belekötni ha naponta nyerek
" alt="
">
a Pepsi-vel és Coca-val legalább játszhatok hetente 1000 kupakkal, és nem tudtok belekötni ha naponta nyerek
" alt="
">szinimini...
" alt="
">
" alt="
">én simán eltüntetném a nyerteslistáról az AP kódokat, és csend lenne
" alt="
">
" alt="
">Úristen...
nem tudjátok feldolgozni, ha mások szerencsésebbek
" alt="
">
nem tudjátok feldolgozni, ha mások szerencsésebbek
" alt="
">Én is írtam.