Mindenki nyert Nivea törülközőt, csak én nem?

Ezúton üzenném a játék szervezőinek, hogy nálam elérték a céljukat, olyan Nivea függésbe kerültem, hogy azóta minden kozmetikumom (elég sokat használok) Niveás, úgyhogy igazán megérdemelnék már egy ajándékot. Ja, és ha tényleg olvasná egy Nieás, akkor lenne egy kérdésem: miért különböző a Nivea samponok illata??? A legjobb illata a korpásodás elleninek van, csak nekem sajnos(?) nem ilyen a hajtípusom.

Nekem jó bármilyen autó, csak guruljon. Megelégszem egy Salvequickes Swiftel is! Stip-stop!!
Legyen, nekem ugyis nagy. Enyém a házimozi. Stip-stop.
Zalánka! A jégkrémdesszert válogatást azok kapták, akik beküldték a Carte d'or jégkrém vásárlását igazoló blokkot. A határidő már lejárt, holnap lesz a sorsolás (remélem megnyerem a Renault lagunát )

Ralli! Mi asz a jégkrémdesszert válogatás?? S hogyan lehet rá szert tenni???
Sziasztok!
Nagyon jó itt olvasgatni, mivel az ember láthatja, hogy nincs egyedül és nem nézik hülyének.
Szasztok!
Nekem megjött ma az 5. jégkrémdesszert válogatás, de még várok többet is!
Már mint a stégen van kint, bocsi.
Különben is a gyüjtögetés egyidős az emberrel. Ha anyukád találkozna pár horgász ismerősemmel, merőben máskép látná a Te helyzeted. Amikor egy ember lemegy két hétre a Balatonhoz, és hajnali 6-tól éjjel 2-ig kint van két hétig!!! Na, ez már beteges.
köszi a bíztatást. én is így látom és szerintem még egészséges vagyok. pl: nincsenek látomásaim, agyrémeim...
legalább itt megértésre talál az ember a sorstársai közt.
A Carte dor-hoz most van új játék, vagy ez még a régi. Szerintem teljesen normális hobby. Természertesen ezt sem szabad túlzásb vinni, de egy bizonyos határig teljesen normális. Van aki sörösdobozt gyűjt, boroscimkét, pénzt

, mi pedig vonalkódot.

Fel a fejjel Csiperke!!!!
ma összevesztem anyukámmal, mert szerinte bolond vagyok és beteg leszek, ha tovább folytatom a gyűjtögető életmódot.
Ti még éltek??? Olyan csend lett itt hirtelen.
hívta már valaki a Nescafé info vonalát? Nagyon korrekt. Érthető a gépi eligazítás , udvarias az infós csaj. Szóval pozitív benyomásom van!!!
A Catre d'or is gyors: a múlt héten küldtem be 1 blokkot és már jött is válasz a sorsolás dátumáról ( postán) + ajándék jégkrémes füzetecske.
Szasztok!
Jómagam -mániákus gyűjtő lévén- egy nagy dobozban gyűjtöm a cuccot, legyen az akciós vagy sem. Minden csomagolást elrakok kivétel a romlandó dolgok papírjait.
Én pl. a pincében egy hatalmas zsákban.A nagy zsákban kisebb zsákok, gondosan szortírozva a csomagolások

Ez a fertőző, nem a nátha...
Mikor kidobtam a cukorka egyedi csomagolását, a 3 éves unokám rámszólt: Ne dobd ki mama, gyűjtsd meg ! Nyerjél rajta lufit, poharat vagy focit!
A VONALKODOKKAL MAR EN IS ELAKADTAM NEHA. BE VOLT RAKTAROZVA EGY PAR DB ES NEM VOLT FELIRATOZVA. NAGYOBB BEVASARLO KOZPONTOKBAN A VONALKOD BEOLVASO MEGMONDJA , HOGY MI MICSODA.
Nekem az, ahogyan anyukám gyűjt, pontosabban azok a mondatok, amelyeket közben hangoztat:
"Azért is megmutatom, hogy egyszer nyerek!"
"Autóra hajtok."
És persze nyerünk is sokszor, de az autó még várat magára...
Nekem tényleg van egy a4-es méretű dossziém, tele lefűzhető genotermával. És az egész tasakot beleteszem, persze márkánként.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások