Sürgős segítségkérés
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 159 / 892 oldal |
bejcsi! Kis jegelést próbáld meg,segít!
Köszi Csajok! Holnap megyek fogászatra, mert már csak fájdalomcsillapítóval bírom. Bár baromira félek, de próbálok arra gondolni, hogy "ebbe még senki nem halt bele" A szülés sem volt egyszerű mégis túléltem 2x.Idővel halványulnak az emlékek és csak a szépre és jóra emlékszik az ember
" alt="
">
" alt="
">bejcsi!
Fiamnak nem vették ki,csak kicsit segítettek a kibújásban/kicsit megvágták az ínyt ,valóban ahány orvos annyi gyógyír,utána még egyszer bedagadt, jegeltük ,azóta nyugalom van.
Fiamnak nem vették ki,csak kicsit segítettek a kibújásban/kicsit megvágták az ínyt ,valóban ahány orvos annyi gyógyír,utána még egyszer bedagadt, jegeltük ,azóta nyugalom van.
bejcsi - nekem a Szájsebészeti Klinikán műtötték ki, de ahány orvos, annyi lehetőség.
Menj minél hamarabb, essél túl rajta. Akárhol is veszik ki, nem lesz élmény - főként utána.
" alt="
">
Menj minél hamarabb, essél túl rajta. Akárhol is veszik ki, nem lesz élmény - főként utána.
" alt="
">Sziasztok! Rókus Kórház szájsebészetén járt már valaki? Mennyire "emberségesek"? Feldagadt a képem a bölcsesség fogamtól és a fogorvosom oda utalt be. Az is jó lenne, ha valaki tud Bp.-en olyan helyet, ahol kihúzzák vagy megnézik, hogy megtartható-e...
Köszönöm, ha válaszolsz...
Köszönöm, ha válaszolsz...
akosh
Írtam
" alt="
">
Írtam
" alt="
">2012, márciusi Elle magazint keresek ami az előfizetőknek jár (zöld ruhás címlap) ha van valakinek és nekem adná (nem ingyen) az szóljon. köszi
Nem lenne egyszerűbb az adataidnál kipipálni? (itt balra).
Mel6!
A felhasználónevem és gmail.com.
A felhasználónevem és gmail.com.
S.O.S Keresem megvételre a következő könyvet, kizárólag 2008-as kiadásban:
Példatár a számvitel alapjaihoz (Kardos, Miklósyné, Némethné, Sisa, Zelenka szerkesztette.)
Ha megválnál tőle, kérlek jelezd, köszönöm.
Példatár a számvitel alapjaihoz (Kardos, Miklósyné, Némethné, Sisa, Zelenka szerkesztette.)
Ha megválnál tőle, kérlek jelezd, köszönöm.
mariann0517
Kérdeznék, de nincs elérhetőséged!
Kérdeznék, de nincs elérhetőséged!
Tud valaki segíteni router telepítésben.
margo
Meghívtak egy több órás termékbemutatóra, ahol a végén talán még nyerhetsz is vmi kütyü-mütyüt.
Meghívtak egy több órás termékbemutatóra, ahol a végén talán még nyerhetsz is vmi kütyü-mütyüt.
Találkoztatok már a DMO Kft Szombathely,Pf.9. Nyereményértesítőjével? Gyanús ez nekem.
"az Ön adatai részt vettek egy nyereménysorsoláson: 777 fődíj egyikének nyertese"
"Ön,partnere és Ön által kiválasztott 2 ismerőse (21 éven felüliek) számára: fogadás nyereményregisztrációval"
"gálaműsor végén Tombola"
"díjátadó ünnepségen tájékoztatjuk cégünkről, aktuális termékeinkről"
Telefonon kellene visszajelezni és 2 időpont közül választani.
Nem hiszek benne, nagyon átverés szaga van.
Ismerős valakinek ez DMO Kft?
"az Ön adatai részt vettek egy nyereménysorsoláson: 777 fődíj egyikének nyertese"
"Ön,partnere és Ön által kiválasztott 2 ismerőse (21 éven felüliek) számára: fogadás nyereményregisztrációval"
"gálaműsor végén Tombola"
"díjátadó ünnepségen tájékoztatjuk cégünkről, aktuális termékeinkről"
Telefonon kellene visszajelezni és 2 időpont közül választani.
Nem hiszek benne, nagyon átverés szaga van.
Ismerős valakinek ez DMO Kft?
Mel6! Könyvelő vagyok, kérdezz nyugodtan.
2012, márciusi Elle magazint keresek ami az előfizetőknek jár (zöld ruhás címlap) ha van valakinek és nekem adná (nem ingyen) az szóljon. köszi
Gyakorlott könyvelő segítségét szeretném kérni, lenne pár kérdésem. Köszönöm.
glücklich!
köszi
" alt="
">
köszi
" alt="
">jojó: az drága lesz, és óvatosan a kereséssel, mert nagyon sok a csaló.
Yorky kutyust keresnék!