Offtopic, sőt off-site - társalgó folyt.
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 159 / 265 oldal |
Hvg allasborzere meg aki teheti menjen ki. En kerek elnezest ez is Pesten van. Rengeteg vackot ossze lehet szedni. De vannak nyeremenyjatekok is. Az h. mi hol mar elfelejtettem hazafele. De van.

Nyerj 2 millió Ft-ot a Vegeta és az Univer tökéletes kombinációjával!

Van 5 perced? ⏱️ - Töltsd ki kérdőívünket, és értékes Tefal ajándékokat nyerhetsz! 🎁
Sorsolás: 2025. december 8. - 👉 Kattints és töltsd ki most!
Az fbn...
Ja es meg el is megyek megvásárolni a termeket ha nem Pesti az illető. Tudjatok ahogy szoktam sok forumosnak ezt azt itt elintézni. 😘
Ja es meg el is megyek megvásárolni a termeket ha nem Pesti az illető. Tudjatok ahogy szoktam sok forumosnak ezt azt itt elintézni. 😘
De igerem becsszóra legkozelebb beírom a magneskert csemege játékait... Ugy latszik nem latni vagy sokan mast néznek pl. ki kinek a kije meg ki kinek mi a kamurege. Mi a baráti köre.
Viwa be volt írva... Kiminoel vannak am itt almosolyok is. 😌 Sok fórumost ismerek személyesen tudom milyen itt meg megy az alszenteskedes. Amugy én néha az emailjeimre egy valaszt szeretnek kapni. Nem kell nekem mosoly meg stb... 😏 Egy valasz csere ugyben pl...
A fene tudja ezen a forumon bun e ha beirok vmi nyereményjátékot vagy nem. Beírom hogyha nyertem vagy nem. Blokkot gyujtok vagy nem. Találok az utcan egy csokispapirt vagy nem. Mert mindenkinek mas az ingerkoszobe.
Az a lenyeg mindenki meg van győződve o jol csinalja. Meg az is lényeg azt figyelje a masik mit csinal.
Sejteni lehet ki mit de amíg nem fogod meg vhol es nem csinálsz rola fotót nincs bizonyíték. Addig csak találgatni lehet.
Ja es addig jo amíg az ember keveset nyer. Utana ellenség.
A fene tudja ezen a forumon bun e ha beirok vmi nyereményjátékot vagy nem. Beírom hogyha nyertem vagy nem. Blokkot gyujtok vagy nem. Találok az utcan egy csokispapirt vagy nem. Mert mindenkinek mas az ingerkoszobe.
Az a lenyeg mindenki meg van győződve o jol csinalja. Meg az is lényeg azt figyelje a masik mit csinal.
Sejteni lehet ki mit de amíg nem fogod meg vhol es nem csinálsz rola fotót nincs bizonyíték. Addig csak találgatni lehet.
Ja es addig jo amíg az ember keveset nyer. Utana ellenség.
olvas
A nyj. infókban bent volt. Én is onnan láttam.....
Egyébként be szoktam írni ha valami nincs fent!!!!
A nyj. infókban bent volt. Én is onnan láttam.....
Egyébként be szoktam írni ha valami nincs fent!!!!
Sportszelet:Kedves játékosok!
A gördülékeny játékélmény érdekében úgy határoztunk, hogy eltekintünk a vásárlást igazoló blokk bemutatásától a napi nyeremények és a fődíj esetében is.
Ez azt jelenti, hogy a nyeremények átvételéhez csak a feltöltött kódjaitokat szükséges bemutatnotok, ezért mindenképpen őrizzétek meg a csomagolást.
A gördülékeny játékélmény érdekében úgy határoztunk, hogy eltekintünk a vásárlást igazoló blokk bemutatásától a napi nyeremények és a fődíj esetében is.
Ez azt jelenti, hogy a nyeremények átvételéhez csak a feltöltött kódjaitokat szükséges bemutatnotok, ezért mindenképpen őrizzétek meg a csomagolást.
Ott valóban nem volt. Kimaradt.
" alt="
">
" alt="
">
Akkor bocsánat, mégis kint volt, ez elkerülte a figyelmemet (üzlethez kötődő résznél néztem, csak nem láttam).
" alt="
">
" alt="
">Anbuci Hozzászólás: 2019. szeptember 11. :: 19:26
http://viwa.eu/spar/
http://viwa.eu/spar/
Nem szoktam csak főleg nyereményjáték linket megosztani, és néha
játékokkal kapcsolatos kérdéseket feltenni, na meg szívből gratulálni!
De a Viwa szerintem is be volt írva!
És miért kell támadni a másikat rögtön, a helyett hogy segítjük!
Szerintem:
Mosolyra-mosolyt kapsz!
Támadásra-támadást!
Észrevételre-észrevételt!
játékokkal kapcsolatos kérdéseket feltenni, na meg szívből gratulálni!
De a Viwa szerintem is be volt írva!
És miért kell támadni a másikat rögtön, a helyett hogy segítjük!
Szerintem:
Mosolyra-mosolyt kapsz!
Támadásra-támadást!
Észrevételre-észrevételt!
olvas
én emlékszem, hogy a nyereményjáték infókhoz be volt írva a Spar Viwa játék.
én emlékszem, hogy a nyereményjáték infókhoz be volt írva a Spar Viwa játék.
Tegnap kialakult egy kisebb "vita", hogy ki melyik játékot nem írta be. Na, pont, aki sérelmezte, hogy nem volt kint a játék (MCsemege), szeptember 30-án a Nyertes topicba beírta, hogy nyert páros úszójegyet a FINA úszóbajnokságra. Ezt - mint utólag kiderítettem - a Spar Viwa játékkal nyerte, ami szintén nem volt a felületen, mint játéklehetőség. Engem speciel nem hat meg, hogy egyik sem volt "látható" játék. De pont az "ugrik" a másikra, aki ugyanúgy "titkol"? Így ez elég érdekes szitu...
" alt="
">
További jó játékot / sok nyereményt mindenkinek!
" alt="
">
" alt="
">
További jó játékot / sok nyereményt mindenkinek!
" alt="
">Jók ezek a választások, mert mindenhol építenek, szépítenek, osztogatnak... később aztán fosztogatnak...
" alt="
">
" alt="
">na tessék https://www.origo.hu/tudomany/20190930-nem-kell-szesz
es-italt-fogyasztanunk-ahhoz-hogy-az-alkohol-roncsol
ja-a-majunk.html
es-italt-fogyasztanunk-ahhoz-hogy-az-alkohol-roncsol
ja-a-majunk.html
kamu oldalakon jelenik meg legutóbb azt láttam hogy Caramel adja oda azt a pénzt .
" alt="
">
" alt="
">Ez egy átverős oldal, akkor nem igaz ez a hír???? Most olvastam Fb-on több helyen is megosztották.
https://otpercpiheno.blogspot.com/2019/09/105-mil
lio-forint-adot-von-le-az-allam.html
https://otpercpiheno.blogspot.com/2019/09/105-mil
lio-forint-adot-von-le-az-allam.html
Ez az OTP-s nem sorsolásos játék?
bomec, köszönöm a választ.
" alt="
">
" alt="
">"7.1. A 6.3 pontban szereplő Garantált Ajándék nyerteseit a Szervező a 3.1. pontban leírt
minden feltétel teljesülésének ellenőrzését követően állapítja meg, a promóciós
időszak lezárultát követően, legkésőbb 2019. október 31-ig. A Szervező a Garantált
Ajándék nyerteseit a megállapítást követően a regisztrációkor megadott e-mail címen
értesíti (továbbiakban: „Értesítés”), a Promóció lezárását követően, legkésőbb
2019. november 8-ig."
minden feltétel teljesülésének ellenőrzését követően állapítja meg, a promóciós
időszak lezárultát követően, legkésőbb 2019. október 31-ig. A Szervező a Garantált
Ajándék nyerteseit a megállapítást követően a regisztrációkor megadott e-mail címen
értesíti (továbbiakban: „Értesítés”), a Promóció lezárását követően, legkésőbb
2019. november 8-ig."
Nem kaptam még, de az OTP-s játékoknál mindig a bef. idő után állapítják meg a nyerteseket és aztán küldik a nyereményt és ha jól emlékszem ennek a jsz.-ában is ez áll!