Postán jött
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 159 / 1759 oldal |
oreos törölköző
oreos törcsi
Erdinger utazótáska. Csúcsszuper.
A megreklamált Nestlé futókulacsok !
De azért még fújok rájuk....
De azért még fújok rájuk....
Szalon szerelő láda
Kőbányai korsószett (az egyik korsó füle törött
" alt="
"> írtam nekik, kíváncsi vagyok küldenek-e új korsót a törött helyett)
" alt="
"> írtam nekik, kíváncsi vagyok küldenek-e új korsót a törött helyett)Tesco-Pepsi utazóbőrönd, Sprinter futárral.
Tesco Prpsi+Lays+Lipton bőrönd
Jana és Nescafe Air sofa érkezett! Holnap kipróbáljuk a strandon
" alt="
">
" alt="
">http://ujsagomat.hu/penny-market
Felesleges keresés helyett
" alt="
">
Felesleges keresés helyett
" alt="
">airsofa!
" alt="
"> hat a szobaban nem lehet "felfujni" 😂 bazi nagy 😍
" alt="
"> hat a szobaban nem lehet "felfujni" 😂 bazi nagy 😍Nikon szett (nestlé-tesco) - karácsony van
" alt="
">
" alt="
">Megérkezett az Airsofa. Hihetetlenül ötletes.
" alt="
">
" alt="
">Jana Lazy Bag MPL hozta, mindenféle értesítés nélkül.
Fuss és főzz könyv.
Libresse hátizsák GLS-sel.
Spar-Henkel ajándékcsomag. Nem tudom, a többi milyen, de ez nagyon tetszett nekünk. Sok termék, amit egyébként is használunk+ egy-két a háztartásban hasznos dolog.
Kőbányai korsószett.
Megjött a henkel-müller tablet, egy dörmi felfedező csomag és a henkel-tesco ajándékcsomag.
" alt="
">
Az ajándékcsomaggal kapcsolatban: nem számolgattam, hogy mennyi is az értéke, viszont nagyon jó volt egyenként kivenni és megnézegetni a kapott termékeket. A páramentesítő készüléket és a hozzá kapott betéteket továbbadom, de a többivel szerintem tudunk mit kezdeni
" alt="
">
" alt="
">
Az ajándékcsomaggal kapcsolatban: nem számolgattam, hogy mennyi is az értéke, viszont nagyon jó volt egyenként kivenni és megnézegetni a kapott termékeket. A páramentesítő készüléket és a hozzá kapott betéteket továbbadom, de a többivel szerintem tudunk mit kezdeni
" alt="
">Mesék könyve, Karinthy: Budapesti emlék c. könyv, Tudatos jelenlét c. könyv