Nyerőpercek
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 159 / 232 oldal |
DITKE! Még nem, de ha válaszoltál akkor majd megfogo kapni!! Köszi!!!
40-től 2 kódot szeretnék küldeni.
silver
Nem nyertél egyet sem?!
Nem nyertél egyet sem?!
kicsit később
mégse meló 

laszlo0515
Válaszoltam, nemm kaptad meg?!
Válaszoltam, nemm kaptad meg?!
gida 3310 nyertél???
DITKE!!! Én is írtam!!!!
kész vagyok, szabad a pálya
Most mennem kell, aki eddig írt annak válaszoltam, a többiektől türelemt kérek estig!
Sok sikert mindenkinek!
Ditke
Sok sikert mindenkinek!
Ditke
31-től 8 kódot szeretnék
Próbálkoznék pontos idő szerint 25-30-ig, légyszi ne nyomjon senki!
kettőből egy
Na, nem is volt olyan nagy ördöngősség
Megvan a dzseki, no meg a szerveróra is
Akit érdekel(
) írjon mailt, DE csak ismert fórumosok, a fórumos nevetekkel együtt, nem szeretnék megint tucatnyi ismeretlentől kapott mail-re válaszolni. Akit nem aktív fórumos az ne is próbálkozzon!
Most van még 20 percem a bébisíntérből, addig tudok írni, aztán majd csak este 9-től.
Megvan a dzseki, no meg a szerveróra is
Akit érdekel(
) írjon mailt, DE csak ismert fórumosok, a fórumos nevetekkel együtt, nem szeretnék megint tucatnyi ismeretlentől kapott mail-re válaszolni. Akit nem aktív fórumos az ne is próbálkozzon!
Most van még 20 percem a bébisíntérből, addig tudok írni, aztán majd csak este 9-től.
Smile!
Köszi a választ. Én szerda óta leálltam nem küldöm, mert a hétfői és a keddi napom nagyon nem jött össze, a múlt hét jó volt. Nekem nem jött duplán nyerő értesítés.
Köszi a választ. Én szerda óta leálltam nem küldöm, mert a hétfői és a keddi napom nagyon nem jött össze, a múlt hét jó volt. Nekem nem jött duplán nyerő értesítés.
én azt nem értem ha mind ugyanahhoz az üzletlánchoz tartozik akkor miért variálnak,vagy van akol az eladó a k*cs*g?
Én Veszprémba a Dokyardban.És a végén már tényleg nem foglalkozott a telefonokkal,csak a papírrol diktáltuk. Ma nekem kb 60%-ban jöttek össze a kódbeküldések.
Másnak nem volt olyan,hogy nyertes smst,duplán küldtek meg ma,mert nekem több is volt,persze ugyanazzal a koddal.
Másnak nem volt olyan,hogy nyertes smst,duplán küldtek meg ma,mert nekem több is volt,persze ugyanazzal a koddal.
Ditke, mailt küldtem!
Ditke, 4 kóddal be tudok szállni, ha megmondod melyik másodpercekre nyomjam pontos idő szerint. Más nem akar beszállni?
Azt elfelejtettem megírni, hogy a barátnőmtől kérték a telefonját is....
Lehet, hogy én holnap megpróbálom a Mammutot.
Lehet, hogy én holnap megpróbálom a Mammutot.