Akik nem nyertek
| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 159 / 174 oldal |
Nekem a Füles a nagy "mumus",kb 20 éve kezdtem el megfejteni és beküldeni a pályázataikat,talán tizenévvel ezelőtt mindössze valami garantált szemüveg-utalvány jött be.Hosszú évek kihagyása után ismét érdeklődve veszem az újságot,nem jelent túl nagy költséget és a családtagoknak kiadom "házi feladat" gyanánt a rejtvényfejtést.Az érdekes írásokat szoktam átfutni és "komplettálom" a hiányosan megfejtett pályázatokat.Csupán egy Füles-bábura számítok,de arra nagyon.Állítom,hogy jobban örültem volna neki a kisfiammal együtt,mint a máshol,máskor megnyert 50000 Ft-os fittnessbérletnek.Na lám,én is itt kötöttem ki a "siratófalon"...?
..nem is csodálkozom ,hogy a cserésben nem jelentkezett senki a vkd hírdetők közül ,aki blokkal együtt akart volna kódot cserélni ..
Signal nyereményjáték miatt telefonáltam,de sajnos az irányítószámom alapján mondták,hogy nem nyertem semmit
" alt="
">(
" alt="
">(de megrongálja, lényegében eladhatatlannát teszi..
úgyhogy érdekelnie kéne...
sőőt...
úgyhogy érdekelnie kéne...
sőőt...
Marita ,szerintem nem érdekli a biztonságiakat . A terméket nem lopja el ....
Jajj nyertem!
" alt="
">)) Életet!
" alt="
">)
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">)) Életet!
" alt="
">)
" alt="
">
" alt="
">Marcsi-35!
Én voltam pesterzsébeti Tescoban, láttam, hogy leszakították a kódokat de nemcsak a Signalról szokták, más egyébről is, ezt nem veszi a kamera?
Én voltam pesterzsébeti Tescoban, láttam, hogy leszakították a kódokat de nemcsak a Signalról szokták, más egyébről is, ezt nem veszi a kamera?
Szilivia
Ja, így könnyű!
" alt="
">
Ja, így könnyű!
" alt="
">Szilivia ,nekik is fehér lesz a foguk
" alt="
">
" alt="
">Marcsi-35
A családom 22 főből áll. Most majdnem mindenki Signál fogkrémet és fogkefét használ. És sokat cseréltem is. Így könnyen összejött a 45 pályázat.
A családom 22 főből áll. Most majdnem mindenki Signál fogkrémet és fogkefét használ. És sokat cseréltem is. Így könnyen összejött a 45 pályázat.
Nekem speciel egy adidas tornazsák is fődíj lenne mostanában..
" alt="
">
" alt="
">2 dolog van ezen a fórumon amit utálok a sírás és a hencegés.
A sírás: azért mert sokak szájából nem jó hangzik... meg mások éheznek, haldoklik az unokája, nincs hol laknia és sorolhatnám a többi rossz dolgot.
A hencegés: minek? Feltünési viszketegség? ...és ha holnap vmi tragédia történik és derékba tör minden?
Miért nem lehet csendben, bölcsen mint SOKAN itt is TESZIK örülni a 15 millás GO-nak, v. egy adidas táskának, vagy orbit rágó csomagnak v. bárminek?
Vki úgy írja be az adidas sportzsákot mintha vmi fődíj lenne. Minek?
Minek annyi? Kötésbe rakja és térelválasztó lesz belőle????
...és a sírás minek? Olyan nincs h. vki semmit sem nyer, van gyorsasági, garantált stb....
Az h. ha napi 1 nytárgy van és beírja h. a többi ne fárassza magát az korrekt.
Akinek meg nem inge nem veszi fel AMIT ÍRTAM!
A sírás: azért mert sokak szájából nem jó hangzik... meg mások éheznek, haldoklik az unokája, nincs hol laknia és sorolhatnám a többi rossz dolgot.
A hencegés: minek? Feltünési viszketegség? ...és ha holnap vmi tragédia történik és derékba tör minden?
Miért nem lehet csendben, bölcsen mint SOKAN itt is TESZIK örülni a 15 millás GO-nak, v. egy adidas táskának, vagy orbit rágó csomagnak v. bárminek?
Vki úgy írja be az adidas sportzsákot mintha vmi fődíj lenne. Minek?
Minek annyi? Kötésbe rakja és térelválasztó lesz belőle????
...és a sírás minek? Olyan nincs h. vki semmit sem nyer, van gyorsasági, garantált stb....
Az h. ha napi 1 nytárgy van és beírja h. a többi ne fárassza magát az korrekt.
Akinek meg nem inge nem veszi fel AMIT ÍRTAM!
Lindaba és akikkel nem nyertünk a Signálon : szép lesz a mosolyunk
" alt="
">
Számoljátok ki mennyi fogkrém áll egyeseknél akik nagyon sok pályázatot küldtek be
" alt="
"> .....................................................
...........és mennyi kód volt leszakítva a tescoban....
" alt="
">
Számoljátok ki mennyi fogkrém áll egyeseknél akik nagyon sok pályázatot küldtek be
" alt="
"> ..................................................... ...........és mennyi kód volt leszakítva a tescoban....
Edike1 Biztos leszel. Én az idén még semmit nem nyertem csak veszítettem!
" alt="
"> az elkeseredést megértem. Bár én csak olyannal játszom, ami nagyon kellene a családnak! Hát az se jön össze!
" alt="
">
" alt="
"> az elkeseredést megértem. Bár én csak olyannal játszom, ami nagyon kellene a családnak! Hát az se jön össze!
" alt="
">Én is szeretnék már listán lenni!
Már nagyon elvagyok keseredve.
Már nagyon elvagyok keseredve.
sada!
A topic megnevezését nem én választottam,ide szoktuk beírni,ha nem nyerünk.Régebben a negatív topicba írtam egyszer,amikor nem nyertem és ha jól emlékszem,éppen te tetted át ide! Nem vitázni akarok veled és nem is volt ilyen érzésem,hogy még nem nyertem,csak most ezen a játékon nem.Javaslom,nyiss egy most nem nyertem topicot és akkor nem lesz ilyen félreértés!
A topic megnevezését nem én választottam,ide szoktuk beírni,ha nem nyerünk.Régebben a negatív topicba írtam egyszer,amikor nem nyertem és ha jól emlékszem,éppen te tetted át ide! Nem vitázni akarok veled és nem is volt ilyen érzésem,hogy még nem nyertem,csak most ezen a játékon nem.Javaslom,nyiss egy most nem nyertem topicot és akkor nem lesz ilyen félreértés!
szednori
Tényleg nem vigasztaló, mert nem is akart az lenni.
Nem is cinikus. Csak tárgyilagos.
Inkább a te beírásod volt ilyen előzmények után cinikus az "Akik még nem nyertek..." topicban.
Tényleg nem vigasztaló, mert nem is akart az lenni.
Nem is cinikus. Csak tárgyilagos.
Inkább a te beírásod volt ilyen előzmények után cinikus az "Akik még nem nyertek..." topicban.
lindababa!
sada és nemeths beírásomhoz való hozzászólása nem vigasztaló hangnemű,inkább cinikus
" alt="
"> Valóban több nyeremény összejött,aminek nagyon örülök,de miért baj,ha 13/0-ra ezt írtam=
" alt="
"> ???
sada és nemeths beírásomhoz való hozzászólása nem vigasztaló hangnemű,inkább cinikus
" alt="
"> Valóban több nyeremény összejött,aminek nagyon örülök,de miért baj,ha 13/0-ra ezt írtam=
" alt="
"> ???Na jó, kezdődik a kedvenc szellemes filmem.
Hol van még a karácsony? 40 fok meleg van, gondolni se merek rá.
" alt="
">
" alt="
">